reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Witajcie kochane.

Czy mam prośbę, czy nie podesłałybyście mi np. swoich pozwów ?
w necie z tych wzorów i tego co dostałam ( w sumie to samo ) nie ma za wiele...

Pozdrawiam.

no dzien do dup.. mialam rowny,dzieki mojej mamie,nos kuz, jak bym mogla to z miejsca bym sie wyprowadzila w sino dal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

meg witaj na forum:)
tak faceci to swinie swieta prawda, a u ciebie co bylo z po takim czasie odszedl.a ty jak sobie radzisz,masz jakies wsparcie
dafi co on ci tak powiedzial ze masz sie zmienic????? glupi oj jakis chyba,nie kocha sie kogos za wyglad i tusze ale za to jaka kto jest osoba,
charlene no fajne to ale to chyba nie duza cena za tak duzo materialu
kropelka no twoj ex to glupi jak talalala:-Dpotwierdzam
oj z checia sie wybierzemy,a mala sie pyta co chwile kiedy tym rozowym samolotem polecimy,a sprawy jak nie ma to nie ma....
carla kazdy czasem musi odpoczac od dzieci a dzieci od rodzicow:-)
candy ja mam ugode i podwyzszenie
,wiec sie nie przyda

a ja sie zastanawiam nad kupnem czegos,czym mogli by sie bawic razem moje szkraby,bo fajnie im wychodzi ,tylko mysle co

a majster kubus uwielbia wlanczac sobie muzyke i tanczyc i UWIELBIA PRZELANCZAC KANALY TV,schowalam pilota to podchodzi i wciska,juz nie wiem jak mam tv przestawic ..

katerinka farby do malowania paluchami, tunel z ikei, ewentualnie tor przeszkod z mebli, organki (albo dla mlodego bebenek i niech robia orkiestre)..i moze cos jeszcze mi przyjdzie do glowy :)

Katerinka - ogólnei nam się nie układało :no:.. Wcześniej rozstaliśmy się na jakieś 3mc jak mała miała półtora roku, ale wtedy bardzo dużo się nią zajmował i bardzo się starał, często gdzieś wyjeżdżaliśmy razem itp więc chyba mała traktowała jego nieobecność jak jego prace (kierowca zawodowy). Potem się zeszliśmy i lekko ponad rok było ok niby, ale średnio, często mnie okłamywał, nieprzynosił pieniędzy do domu itp, ogólnie ciężko było się dogadać wychodził kiedy chciał i gdzie chciał czasem nie było go 3 dni a na koniec odkryłam ze zimą zanim się rozstaliśmy pierwszy raz prowadził podwójne życie :crazy:.
No i teraz już się nie starał nijak. Widuje dziecko średnio raz na miesiąc :(.

Czy mam pomoc?
Troche mnie wspierają rodzice, ale mam swoje mieszkanko do tego pracuje i jakoś daje radę, przynajmniej finansowo ;).

Charlene dzięki wielkie :) Ogólnie to brak mi pomysłów na zabawy z Nelą :/ Niby można tyle rzeczy robić, ale mi brak weny...
Katerinka nic nie mów, ja mam wojnę z ojcem od piątku (taką mega), straszy mnie że się wyprowadzi. Niech spada, tylko niech daje na kredyty i ciao, bo jak odetnie kasę na zobowiązania które mam na siebie (ok. 2000 zł miesięcznie) to leżę i kwiczę. A tak zrobił z własną matką, moją mamą, więc teraz czas na mnie :) Nie potrafię się z nim dogadać, dziś była jazda że dodzwonić się do mnie nie mógł, a mi telefon się psuje, same klawisze się włączają itp. Ale on twierdzi że ja kłamię :) Mam go serdecznie dość, mógłby dać mi po twarzy, bo znęcanie się psychiczne jest gorsze... Moja mama miała przez niego taką nerwicę że co krok to wymiotowała (pozbawił ją pracy wysyłając anonim, a była kontrolerem jakości). Taki uroczy jest mój tatulek :/

charlene o dzieki,ale kubus orkiestre robi sobie z garow i lyzeczek,klapy od sedesa itakie tam a co to ten tulel?
meg co za patafian,a nie przeszkadza ci ze widzi dziecko raz na miesiac? to tak jakby wcale nie widzial,bo ja tak mialam z ex i mnie to leczy po prostu,najlepiej na chwile i dobrego tatusia zgrywa, a jakie ty masz relacje z nim?
dobrze ze masz mieszkanko swoje,ja bym duzo dala zeby teraz sama mieszkac mimo wszystko
carla to witaj w klubie,nie wiem co jest z tymi ludzmi

reklama
Dolacze ...
Z matka mam mega klotnie..zaczela mi wyrzygiwać ze nie zajmuje sie malym tylko cytuje"na necie siedze" ze placze bo ja go tak nauczylam..w sensie jest zmeczony i nie ma stalych por spania...i ze jak mi sie nie podoba to ona mnie ni trzyma...
leze i wyje...dobilo mnie dzis to..to byl jak gwozdz do trumny....nie dosc ze dzis rocznica samotnosci jak dawca dal mi kopa w dupe to ona mi dolzoyla.....

Do góry