reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Katerinka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MALEGO SOLENIZANTA!!!!!!!!! NIECH SPELNIA SIE JEGO WSZYSTKIE MARZENIA!!!!! 100 LAT!!!!

1oo latek dla Kubusia:*:*:*:*

Przylaczam sie do zyczonek:)

Młoda1 to fakt znajdzie sie cos do dogryzania ale ja juz nie chce sie z nim uzerac... jak sobie pomysle ze nasze zycie ma tak wygladac to mnie szlak trafi! po wielkiej aferze podstawil mi router pod nos a ja z nerwow wzielam i reka w niego uderzylam i spadl na podloge myslalam ze dzialac nie bedzie ale podlaczylam i dziala. dzis rano przed wyjsciem do pracy cos sie znow sprzeczalismy i wyobrazcie sobie ze tylko jakies nieporozumienie od razu do mnie z tekstem oddaj mi router!!! pwoiedzalam mu wypier... bo juz nie wytzrymala. wczoraj bylam juz na takim skraju tyle co mi naublizal co sie naplakalam wzielam wszytskie moje najsilniejsze tabletki nie wiem czy by mi sie cos stalo od nich czy nie ale chcialam je polknac jednak jak stanelam przed tym faktem pomyslalam o mojej corci ze kochan ja nad zycie i nie moge jej zawiezc ze dla niej musze zyc nawet w tej meczarni! nie moge pozwolic by ta patologia czyli rodzina M sie nia przypadkiem zajmowala! zwatpilam i nie lyknelam ich!
M pwoiedzialam zeby przekazal swojej rodzinie ze do mnie tu n ie maja wstepu i ze dziecka im nie pokaze!
jak tesc przyjechal oddac auto mojemu M to kazalam mu szybko zapinbdalac na dwor bo nikt tu wstepu z nich nie ma! wyskoczyl jak pocisk! mi powiedzial ze poinformowal ich o tym fakcie ale czy na pewno? nie wiem! ja go ukaram w ten sposob! jak bedzie taki wobec mnie to jego pozal sie boze wspaniala rodzina nie zobaczy wnuczki a jedna z siostr to chrzestna julki i jej tez nie ozbaczy! jestem ciekawa jkak bedzie wygladal roczek Julki. pewnie jak zwykle przyjda sie najesc i pojda nawet upominku dziecku nie zostawia bo Julka jak zyje to dostala od nich tylko paputki kubusia puchatka i to jeszcze za male jak sie okazalo a oni tak bardzo sie bulwersuja ze dziecka nie widza a jak nam przychodzi jesc suchy chleb to nie pomoga.

1oo latek dla Kubusia:*:*:*:*

Ja również przyłączam się do życzeń !!
Niech chowa się zdrowo i rośnie ma potęgę modry, zdrowy i roztropny :)

Ja wróciłam niedawno od gina i troszkę jestem zaniepokojona...
mam rozwarcie, i skróconą szyjkę przez nerwy... tzn przez skurcze które były wywołane moimi nerwami... przy lekarzu dostałam nawet jednego :(
dostałam jakieś proszki do pochwowe, nospe forte, i jeszcze jakieś nie pamiętam jakie do łykania.
Dużo mam leżeć... bo niunia ma główkę już w dole i przychodzeniu może ta szyjka się jeszcze bardziej skrócić.
Ogólnie z niunią dobrze, poza tym, że właśnie ja mogę ją za wcześnie urodzić :p bezwstydnica ciągle pokazuje co ma między nogami :p No i zaczęły się wizyty co 2 tyg. :)
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia.

Mi mama zawsze powtarzała, jak masz sie podobac facetowi to nawet przy skwierczącej patelni bedziesz sie podobala i nie wazne w co sie ubierzesz>

Zreszto moja dawna kolezanka byla z facetem 3 lata,mieszkali razem i nawet spodziewali sie dziecka.Ona marzyla o ślubie z nim ale jakos mu sie nie spieszylo.Zawsze stroila sie i malowala by ładnie dla niego wygladac.A byla naprawde śliczna.Nawet do sprzatania mieszkania ubierala sie jakby reklamowac miala odkurzacz:-).Niby odpowiedni stroj ale az milo patrzec na nia bylo.Zgrabna itp.A facetowi i tak po jakims czasie sie znudzila i zostawil ją.Ona poronila przez to ale nawet w szpitalu miala lustro by sie podobac jemu(on student medycyny i byl na miejscu).On i tak ja zostawil.

Wiec jak uczucia nie ma to nie ma sensu sie upiekszac dla faceta.Bo chocbys i pachniala fiolkami to jak facet nie chce cie to i to nie pomoze.

Daffi,a moze nie warto psuc sobie nerwy??moze lepiej zakonczyc taki zwiazek???

Daffi - jak jest źle lepiej nie będzie może być gorzej tylko ...
Nie ma szacunku to nie będzie. Dasz radę. lepsze to niż taki związek chory

STO LAT STO LAT DLA NASZEGO KUBUSIA :* :* :*
KATERINKA A TY ROK TEMU ZOSTAŁAŚ JEGO MAMĄ, WIĘC I DLA CIEBIE :* Niech zdrowo rośnie smyk kochany :*

Ja nie wiem co robic! testowalam i mam 1 mocna kreche a druga bardzo bladziutka! czy to moze oznaczac na pewno ciaze????????
bozeeeee co ja mam teraz robic?
jestem taka bezradna!!!!!
placze caly czas od momentu zrobienia testu nawet brat i mama jak byli po chrzesniaka mojego bo nie wiem czy wam pisalam ze ja pilnuje chrzesniaka bo bratowa poszla do pracy no i jak przyszli po niego to widzieli ze cos jest nie tak! ale zadne nie pytalo i maja szczescie!!!!!

Witam po dniu pracy :)

Któraś z was pociągnęła ze mną wątek mojego ex, ale wybaczcie nie nauczyłam się jeszcze nicków, więc odpisze ogólnie.
Pewnie że mi przeszkadza to jak on widuje się z dzieckiem, ale co zrobię - siłą go nie zaciągnę do niej. A swoją drogą to właśnie na niego czekamy ma zaraz być. Chyba coś kombinuje bo jest przesadnie milutki dla mnie :crazy:... Zastanawiałam się jak odebrać mu prawa rodzicielskie i w pracy z kolegami ustaliłam że najlepiej byłoby wnieść sprawę o widzenia i jakby miał zasądzone a nie widywał się to by to było już podstawą do sprawy o odebranie praw, tyle że on mi zagroził że wtedy będzie chciał ustalić w sądzie widzenia małej na zasadzie zabierania jej do siebie na całe weekendy, a ja na pewno się na to nie godzę, nie poto sobie flaki wypruwam żeby jeszcze dziecka w weekend nie widzieć... :crazy:. Ale dziś zaczęłam zbierać rachunki za leki bo mi mała okropnie choruje i chyba wniosę za jakiś czas o podwyższenie alimentów...

Dziś w pracy miałam w ręku akta o molestowanie seksualne pasierbic oraz gwałt koleżanki która została u nich na noc, masakra, weź tu człowieku zaufaj facetowi że pokocha twoje dzieci... Pokocha tylko może niekoniecznie w dobrym tego słowa znaczeniu... :crazy: Ale u mnie to już shiza zawodowa, w pracy na co dzień stykam się z taką patologią że zastanawiam się czasem czy będę umiała zaufać komuś na tyle żeby wpuścić do swojego życia...

100 latek dla solenizanta :-)

Ogólnie jestem wkurzona, urząd pracy zalega mi z refundacją przedszkola na 700zł i te pieniądze miałam mieć na koncie 3tyg temu :crazy:, do tego wczoraj był termin zapłąty za wynajem garażu i też się ludzie do mnie nie zgłosili, od listopada miałam mieć zasiłek rodzinny a nawet jeszcze nie dostałam pisemnka z gopsu ech... Co za kraj, prędzej daliby samotnej matce paść z głodu (i jej dziecku ;)) niż zrobili coś w terminie...

Ok nadrobie was z wieczora :-) teraz ide bo tatusiek ma zaraz być :crazy:

reklama
STO LAT kUBUSIU :)
Wiem ze wyrosniesz na bardzo madrego mezczyzne :)
Zycze Ci duzo zdrowka przede wszystkim:)
A mamusi jak najmniej zmartwien:*:*:*:*

ehh...mloda...wiem co czulas..uwierz mi..mam to samo..i widze katerinka ze swoja mama tez...Dzis znowu klotnia poryczalam sie..mialam ochote sie wyprowadzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam dosc...to mnie dobija..normalnie mnie dobija..raz jest idealnie raz do dupy..:(

Dafi...te dowcipy ze z rodzinka swietnie wychodzi sie na zdjeciach to prawda..

pozdrawiam kochane...:-(

Do góry