reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Witajcie Kochane:)

Piekna pogoda u nas slonce swieci i cieplutko..Bylam dzis z mama posprzatac pomnik babci i dziadka jak nie nie pizgnelam w palucha:)Myslalam ze zlamalam!:cool2:

Wiecie co nie lubie tych dni...Minie rok w poniedzialek jak dawca powiedzial mi ze nie chce nas...powiedzial mi to wlasnie w to swieta...:-( ehh ciezko mi z tym teraz..myslalam ze nie bede tak o tym myslec..a jednak..

Wogole nienawidze stac na tym cmentarzu..jak ja to mowie rewia mody i zamiast sie modlic laza tam tylko po to zeby obgadac..a to tamto siamto a ten ma tyle dzieci a ta z tym a ten tak ubrany a to dziecko takie..;/ U mnie w okolicach wszyscy wszystkich znaja..A rodzinka e strony mojej mamy siostry to tacy materialisci..u nas na grobie parada z ich strony kto co kupil wiekszego drozszego lepszego...:no:Nie lubie z nimi stac przy grobie..Bo oni wszyscy co to nie oni..Kuzyn firme ma..ludzi zwalnia grosze zarabiaja a on co miesiac nowe auto ma...mowie Wam!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na sama mysl szlag mnie trafia....

Pozdrawiam Kochane..Was wszystkie... Margolcia jak skurcze??Mi sie przypomnialo jak ja siedzialam przed kompem w domu a skorcze co dwie minuty:D:D A jak pojechalam do szpitala po 2 godzinach wszystko przeszlo no ale potem znow stalam 2 g pod prysznicem takie bole mialam...Smialam sie ze cala wode wypuszcze ciepla z calego szpitala hahaha :-)Mam nadzieje ze chociaz Wam humorek dopisuje:tak:Katerinka przykro mi z powodu auta...Wyobrazam sobie jak musialas sie zdenerwowac! Buziaki dla wszystkich ktorych nie wymienialam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Nio Hej Moje Gwiazdeczki :-)
ja tez nie lubie tego swieta , no ale co zrobic nic nie poradzisz ...
a u mnie narazie spokoj .... chodz lekkie skurcze sa nadal ... popatrze do wieczora i jak bedzie juz zle to pojade na ip ....
chodz u mnie remontowo-przygotowawczo ... robimy pokoik ,tzn mój wielki przedzielam na dwa dla nas i dla chlopcow , dzis tez doszly łożka dla chlopcow ( masakra 4 tyg czekalam ) .... wiec za okolo tydzien bede miec nowiusi ,swiezy pokoik w ktorym bede mogla urzadzic Kajetankowi kącik .... wtedy moge juz rodzic :-)
pozdrawiam Was serdecznie i milego i spokojnego weekendu . No i dla kazdej ktora ma bliskich na grobach
[*] odemnie

Hej kochane!
A my dzisiaj wydrazylysmy dynie, koncze wlasnie ciasto dyniowe i kluski dyniowe ;) Bedziemy ogladac miasteczko halloween i objadac sie niezdrowym jedzeniem :)

Sara siedzi na nocniku, juz skumala po co to, ale nie wie kiedy zawolac, wiec siada i sieeeedzi tak az cos wyleci :D Rano siedziala 45 minut i patrzyla przez okno.

Orchidea to smutne :( Ja tez strasznie nie lubie rzeczy ktore przypominaja mi eksa. Ktory nawiasem mowiac zapadl sie pod ziemie 3 tygodnie temu, zaraz po powrocie do anglii...Nie ma co, na pewno tym razem mowil serio ze kocha i teskni i bedzie nas wspieral, a tylko pewnie terrorysci go porwali i nie moze...Co nie? ;]

mowie wam dziewczyny zalamka z ta szyba,akurat teraz,nie moge autem jezdzic tak w sumie i jeszcze tyle kasy,kurde co zarobie dodatkowo wszystko idzie jak woda :-(
kurde inni sie nie musza martwic o kase a my zawsze cos ech szkoda gadac

mnie te widoki tych ludzi,ktorzy raz do roku urzadzaja pokaz na grobach meczy i dobija,o bliskich pamieta sie na codzien a nie jeden dzien w roku,ja kiedy mam taka potrzebe jade na grob do taty i brata a nie ludziom sie pokazac.i lubie isc na spacer tak wieczorem jak te wszystie znicze sie pala i to by bylo na tyle

orchidea nic nie poradzisz na wspomnienia ktore bola,ja wychodze z zalozenia z mojej calej sytuacji,ze mam kochane dzieci i mimo tego co przeszlam i przechodza mam sie czym cieszyc ,bo wiem ze inni ludzie nie moga miec i tocza walke
a dwa nasze ex to najgorsze swinie pod sloncem wiec nie ma co tematuu prowadzic,do niczego to nie prowadzi a ja sie ciesze ze ich nie ogladam
charlene u to mloda robi postepy,moj kubus uwielbia na nocniku siedziec,dzisiaj zrobil siku tak malo i sie zdziwil i eeeee:-)te dzieci to pocieszne sa
a twoj ex ,coz jak zwykle do przewidzenia,wiec zobacz co bys miala jak byc do niego wrocila,wielkie czekanie
marglocia jak twoje skurcze
agnieszka jak tam sobota

Hej dziwczyny:) ja dopiero do domku wrocilam strasznie zalatana bylam nie spie od 5 rano;/ ale humorek mi dzisiaj dopisuje wiec jest ok nawet po rozmowie z exem nie ryczalam, nie myslalam ani nic w tym stylu:):):)

Margolcia28 a Ty sie nam tu trzymaj i jeszcze troszke wytrzymaj :)

reklama
Agnieszka do dupy to wiesz....czopki są :p
Depresja mysle ze od czasu do czasu dopada wiekszosc z nas. Kurcze, nawet od ludzi, ktorzy zyja w szczesliwym zwiazku i maja wszystko mozna uslyszec czasem narzekania jakie to maja ciezkie zycie ;) A co dopiero my, kiedy naprawde pare sporych nieprzyjemnosci sie wydarzylo. Mysle, ze dobrze jest znalezc sobie cos, co nam pomaga w takich chwilach - chocby mialo byc niezdrowe czy infantylne :) Czasem fajnie z kims pogadac. W koncu przechodzi - pewnie niedlugo sama zobaczysz jakie farmazony pisalas o sobie, taka zorganizowana i dzielna mama jak Ty!

Do góry