reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Witajcie ponownie

Oj może nie tyle co kopie co się rozpycha, wypycha :p
i od kiedy pamiętam zawsze dostane w lewe żeberko :)

Jak Wam mija dzień ?

u nas dzien ciezki byl,Alan strasznie marudzi....
jutro ide do komisu dac wozek tako jumpera.....bo Alan w kombinezonie ledwo sie miesci,ma za ciasno...mam na cale szczescie inna spacerowke ale ona raczej na zime sie nie nadaje i jak tamten ktos kupi to bede musiala kupic mu jakas dobra by w zimie sie nie meczyc..

a przeglądałam te wózki na all, ale jak zobaczyłam w realu to zrezygnowałam.
po2 licze sie z kaską ciutkę :)

Mi dziś dzień minął na spokojnie... emocje chyba muszą opaść - przecież to ledwo 2 tygodnie od zajścia...
tyle, że jakoś mi łatwiej :p nie wiem mam nadzieję tylko, że to nie przejściowe.

a przeglądałam te wózki na all, ale jak zobaczyłam w realu to zrezygnowałam.
po2 licze sie z kaską ciutkę :)

Mi dziś dzień minął na spokojnie... emocje chyba muszą opaść - przecież to ledwo 2 tygodnie od zajścia...
tyle, że jakoś mi łatwiej :p nie wiem mam nadzieję tylko, że to nie przejściowe.
mi sie jumpery podobaja:)
czas leczy rany:)

coś w tym jest :)

mi też się podobały te wózki, ale uznałam za mało praktyczne w zimę... bo przecież ja mam termin na 3dn przed kalendarzową zimą :p i kupiłam zupełnie inny, i tańszy.

coś w tym jest :)

mi też się podobały te wózki, ale uznałam za mało praktyczne w zimę... bo przecież ja mam termin na 3dn przed kalendarzową zimą :p i kupiłam zupełnie inny, i tańszy.

ja tez rodzilam w zimie:) i wzialam go bo wlasnie wg mnie jest pratyczy na zime,pompowane kola sa dobre,zabudowany byl:) i ja za swoj dalam 700 zl:) a mam wszytkie dodatki do niego:) wiem ze sa tansze ale ja koniecznie chcialam miec gondole i spacerowke osobno a nie polaczone:)

margolcia ja na twoim miejscu bym pojechala do szpitala ,lepiej sprawdzic niz ma byc za pozno na powstrzymanie porodu,ja lezalam pare dni w 30 tyg ,dostalam przeciwskurczowe i uspokajace,i mlody zostal w brzuszku,zreszta powiem ci odpoczelam w szpitalu,bo tam nic tylko lezez

mi dzis przyslali wozek z reklamacji i chicco wymienilo co tylko sie da:szok: bylam w szoku,i kupowalam na alegro-sklep sie wywiazal
no z tego sie ucieszylam a jadac do fryzjera zobaczylam ze mam szybe peknieta z przodu na calej dlugosci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w aucie.myslalam ze mnie trzasnie,nowa szyba pare setek,przeglad w grudniu i nie wiem co zrobie,niech sie zesra ten kto mi to zrobil ale podlosc to na calej lini!!!!!!!!!

trzymajcie sie mamuski,ide do lozka,bo juz nie mysle o niczym innym jak odpoczac dobranoc

reklama
U lala jaka cisza, to zapewne przez weekend :p

Ja nie miałam internetu od wczoraj aż do teraz. Jest sobota... trzeba było posprzątać :) Piękna pogoda więc i na spacerku sobie byłam z koleżanką, a poza tym piekę pasztecik i robię serniczek na zimno :)

Co robią pozostałe mamusie ?

Do góry