Margolcia28
Mama 3 synków :*
skurcze sa nadal i boli .... ale jak leze jest ok ... wstane masakra ... a nadomiar co godzina siusiuMargolcia jak sie czujesz??? lepiej juz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skurcze sa nadal i boli .... ale jak leze jest ok ... wstane masakra ... a nadomiar co godzina siusiuMargolcia jak sie czujesz??? lepiej juz?
skurcze sa nadal i boli .... ale jak leze jest ok ... wstane masakra ... a nadomiar co godzina siusiu
Candy a tobie daje mala popalic w brzuszku?
Witajcie ponownie
Oj może nie tyle co kopie co się rozpycha, wypycha
i od kiedy pamiętam zawsze dostane w lewe żeberko
Jak Wam mija dzień ?
mi sie jumpery podobajaa przeglądałam te wózki na all, ale jak zobaczyłam w realu to zrezygnowałam.
po2 licze sie z kaską ciutkę
Mi dziś dzień minął na spokojnie... emocje chyba muszą opaść - przecież to ledwo 2 tygodnie od zajścia...
tyle, że jakoś mi łatwiej nie wiem mam nadzieję tylko, że to nie przejściowe.
coś w tym jest
mi też się podobały te wózki, ale uznałam za mało praktyczne w zimę... bo przecież ja mam termin na 3dn przed kalendarzową zimą i kupiłam zupełnie inny, i tańszy.