reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Czesc Mamuski!:)

Ja zaraz jade do Opieki spolecznej..bede sie uzerac z babami... a raczej babą..moja srdowiskowa..musze jej chyba wypersfadowac ze nie moze na mnie ciagle wywierac presji ze mam isc do sadu itd..To moja zycie moja sprawa!A ona za kazdym razem mi to gada... Nie mam obowiazku pisac ze dostaje alimenty na reke! Powiedziala mi to pracownica tego samego urzedu ale w miescie..Mowi do mnie ze glupia jestem ze pisze ze dostaje alimenty od ojca bo nie mam nic prawnie ustalone i nie udowodnia mi nic w sumie..I nie kumam tej naszej za przeproszeniem zasranej opieki..Im mniej mam kasy na zycie tym mniej od nich dostaje..;/ A jak nie narzekam to daja mi wiecej...Co za paradoks...

mloda hm.. Jasiek czekolade juz je chwile..i wogole jakos on o dziwo na nic uczulenia nie ma..zadne cytrusy nic..je prawie wszystko..ostatnio nawet kapusniaka mu dalam troszke..Az mu sie oczy swiecily!:)

reklama
hej ho!
My dzisiaj drugi dzien meczenia sie z nocnikiem - poki co przerwalam, bo nie mamy wiecej suchych majtek ;)

Orchidea eech, ale Ci fajnie, ze nie ma zandych alergii...A ja tu kombinuje z przepisami na pasztety wegańskie.

A my po tragicznym dniu wczoraj mialysmy cudowna noc. Mloda zasnela o 19:30 i wstala o 7:40 bez zadnej przerwy i zadnego budzenia sie :) Moze juz jej wyroslo to co mialo, tylko za nic nie da sobie w paszcze zajrzec...

Hej Ślicznotki :-)
Aga no faktycznie ten starszy to kawał chlopa :-)
ja w sumie jestem ale nie wiem na ile , co i jak , dzis .... bo Kajtek pcha sie .... czuje parcie to raz a dwa skurcze mam juz dosc czesto .... ale leze i obserwuje czekajac na rezultat ....

Witam Was :)

MI wczoraj padł internet... może to i lepiej bo wieczór nie należał do moich byłam w fatalnym stanie !

Poprzyjmowałam już chyba wszystkie wasze zaproszonka :) Jestem w trakcie sprzątania ( jak codziennie ) i będę do Was zaglądać... a w ogóle jest tu któraś ?

Pozdrawiam.

Sluchajcie, zadna z Was mnie dzis nie przebije :) juz kilka razy probowalam bardziej wydluzyc te pasy w wozku, moze nawet ponad 10, bo mi to spokoju nie dawalo, no to za propozycja Orchidei poszlam dzis do leclerca i wyszukalam szelki, ale ze byly tylko brazowe i to takie brzydkie i brudna zielen, to nie wzielam, bo do niczego by nie pasowaly, a kosztowaly 18 zl wiec przed chwila bylam w smyku i kupilam kolorowe szelki za 10 zl...... wrocilam do domu, okazalo sie, ze i one wejda na malego, ale bez kurtki, na kurtce bylyby za bardzo obcisniete (no chyba ze o to chodzi ;) ) no i sie wkurzylam i juz ostatni raz sprawdzilam ten wozek i co sie okazuje? wszstko faktycznie sprawdzalam, ale pasy maja "poluzowania" u gory i na dole, a ja tylko u gory luzowalam, a tego na dole nie :) a ze luzowalam juz u gory, to po co mialam patrzec na dol nie? :) no i okazuje sie, ze jak wejde do wozka (a nie wejde :p) to sama bym sie zapiela w nich :-D coz ....... tylko prosze sie nie smiac hehe Mama mowi "daj fotelik ja go lepiej obejrze" hahaah ale tez nie doszukala sie niczego :)
Margolcia spokojnie, wyluzuj, nie denerwuj sie ....... niech Maluszek jeszcze troszke wytrzyma, bo to dosc szybko :( pisz co i jak, zebysmy wiedzialy co sie dzieje. W razie co jedz do szpitala i sie nie przejmuj tym, ze Cie wywala do domu (bo przeciez oni tak lubia :/), najwazniejsze zebyscie byli spokojni i bezpieczni! Masz kontakt telefoniczny z ktoras z forum w razie co?

Młoda Ty chyba pytałaś o te pampersy białe?? No więc są ok, różnicy z tymi niebieskimi pampersami nie ma, poza ceną. No i są bardziej sprasowane. Ja dziś patrzyłam na nowe pampersy bella, ale 70 sztuk kosztuje 55 zł, czyli tyle co pampers :/ A ja potrzebuję jakiś tańszych na dzień, bo Nela sra jak szalona przez te ząbki, a tych lepszych pieluch to mi szkoda :)
Aha no i kupiłam te chusteczki Dada na spróbowanie i lipa, tragicznie się wyciągają. Nie mogę się do innych przekonać poza pampersa, dobrze że ciążowy zapas jeszcze jest :)

Życzę Wam miłego weekendu, ja jadę o 8 do Wrocławia i wracam w niedzielę wieczorem. Nela śpi u mojej mamy, mój ojciec nie chce się małą zająć i ma problem żeby spać jutro w domu z Nelą, woli miętosić swoją psychopatkę niż pilnować wnuczki :/

Szkoda że mam szkołę bo weekend z M mnie ominie :(

reklama
mloda moj juz od dawna kakao pije:) nic mu nie jest i tak samo jak orchidea daje mu probowac wszytkiego i nigdy nie mia zadnej wysypki:)
Carlaa to ja pytalam o te biale pampki:p zycze udanego weekendu:)
Margolcia jak sie czujesz??? lepiej juz?
Candy a tobie daje mala popalic w brzuszku?:)

Do góry