reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
orchidea ja ci dam 4 :szok::szok::szok: ja bym do wariatkowa chyba pojechala hehe
agnieszka a czemu ich pokoj dostalas> przemeblowanie
carla teraz jak na targu,trzeba z kawa czytac hehheee

ja bede was ogladac jutro bo padam,dobranoc

dostałam ich pokoj bo oni chcą spać a ja jutro mam wolne wiec serfuje po necie....katerinka dzieki za zaproszonko na NK'''jeszcze ktos mnie zaprosił ale nie wiem kto to...gosia jakaś kto to?????????????hmm

Jejku nie bylo mnie godzine,moze troche dluzej, a tu tyle czytania :) chyba wracaja stare dobre czasy :D
Fikusek Ty zwariowalas z tym pisaniem na forum? Ja tu jestem ponad rok i mam duuuuuuuuuzo mniej postow od Ciebie, a Ty przeciez od czerwca :)
Agnieszka to jaaaaa :) Gosia i Nikos :) na zdjeciu profilowym tutaj wygladasz na 18 i pisze to nie zeby Ci zrobic przyjemnosc, a dlatego ze tak uwazam :p jak sie trzymasz?
Ja chce miec jeszcze jedno dziecko ....... tylko prosze mi tu z kulami itp nie wyskakiwac, bedzie tylko jedno jeszcze !! hehe
Tez ide spac, bo jutro musze nadrobic pracy i w sobote i niedziele bede jezdzic po cmentarzach :) Dobranoc

hej laseczki:)
mloda no ja pisze tu sporo jak juz mam czas usiasc:)

u nas nocka nie ciekawa,maly co chwile sie budzil..... chyba to wina zeba....no coz trzeba przetrwac to i juz:)

reklama
Adka szczerze mowiac myslalam, ze juz Cie mam w znajomych :-D dziekuje ;)
Agnieszka ile Twoi synowie maja lat? Ten przy drzewie to juz nie synus tylko dorosly syn widac :)
Fikusek faktycznie moze zabki ida, ale chwile i przestanie bolec :) trzymam kciuki
A ja sie niedawno obudzilam hehe Jezu jak ja nienawidze tak pozno wstawac, ale w sumie od 7 tak niby spalam, ale wszystko slyszalam co sie dzialo :) teraz za to glowa mnie boli i jakos dziwnie sie czuje :/ Wczoraj kupilam gazete Mamo to ja jest w niej napisane, ze po 12 miesiacu zycia mozna dawac dziecku kakao :eek: zdziwilam sie, bo nie pamietam, zeby np moja bratanica tak szybko kakao pila .... wiadomo, ze ono uczula przeciez ..... chce dzis sprobowac, raz kozie smierc ;) zobaczymy czy Nikosiowi w ogole zasmakuje :) zaraz znowu siadam do pracy, mam nadzieje, ze wszystko skoncze do wieczora i bede miala spokoj :)
Milego dnia!

Do góry