reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Orchidea no i dobrze, ze Jasiek sam sobie zasnal :) chwile sie pomeczy i jest ok, takze ciesze sie, ze pierwsze proby macie za soba :D
Rosi ja pamietam po mojej bratanicy, zeby nie dawac dzieciom takich glosnych zabawek :) ale za to Nikos ma pelno takich grajacych, ktore mi osobiscie przeszkadzaja, bo nie lubie az tak glosnych :/ a one ciagle piszcza mi za uchem :/ tym bardziej, ze Nikos wcisnie i pojdzie sobie :)
Ja osobiscie jeszcze u wrozki nie bylam, ale kiedys chcialam isc ...... nawet bym teraz poszla, ale po pierwsze to teraz nie na moja kieszen ;) w sumie nie wiem ile one biora, ale podejrzewam, ze to nie jest 10 zl ;) po drugie raczej boje sie, ze to jakas oszustka bedzie, a takim nie lubie placic :)
Dziewczyny powiedzcie mi jak Wy macie szelki (pasy bezpieczenstwa) w fotelikach samochodowych i wozkach? Nikosiowi ubieram juz gruba kurtke i nie moge go zapiac w niczym a mam najbardziej juz wysuniete te pasy, nie da sie ich dalej wyjac :/ ja wiem, ze moj wozek jest do dpupy :) ale to juz przesada, bo fotelik jest z innej firmy!! Wkurza mnie to, ze za kazdym razem jak ide na spacer, to nie moge zapiac Nikosia, a w samochodzie boje sie, ze w razie W Nikosiowi moze cos sie stac :( czy Wy tez tak macie?? Dodam, ze bez kurtki zapnie sie spokojnie i jest jeszcze sporo miejsca, wiec musze skrocic pasy.

reklama
Orchidea no i dobrze, ze Jasiek sam sobie zasnal :) chwile sie pomeczy i jest ok, takze ciesze sie, ze pierwsze proby macie za soba :D
Rosi ja pamietam po mojej bratanicy, zeby nie dawac dzieciom takich glosnych zabawek :) ale za to Nikos ma pelno takich grajacych, ktore mi osobiscie przeszkadzaja, bo nie lubie az tak glosnych :/ a one ciagle piszcza mi za uchem :/ tym bardziej, ze Nikos wcisnie i pojdzie sobie :)
Ja osobiscie jeszcze u wrozki nie bylam, ale kiedys chcialam isc ...... nawet bym teraz poszla, ale po pierwsze to teraz nie na moja kieszen ;) w sumie nie wiem ile one biora, ale podejrzewam, ze to nie jest 10 zl ;) po drugie raczej boje sie, ze to jakas oszustka bedzie, a takim nie lubie placic :)
Dziewczyny powiedzcie mi jak Wy macie szelki (pasy bezpieczenstwa) w fotelikach samochodowych i wozkach? Nikosiowi ubieram juz gruba kurtke i nie moge go zapiac w niczym a mam najbardziej juz wysuniete te pasy, nie da sie ich dalej wyjac :/ ja wiem, ze moj wozek jest do dpupy :) ale to juz przesada, bo fotelik jest z innej firmy!! Wkurza mnie to, ze za kazdym razem jak ide na spacer, to nie moge zapiac Nikosia, a w samochodzie boje sie, ze w razie W Nikosiowi moze cos sie stac :( czy Wy tez tak macie?? Dodam, ze bez kurtki zapnie sie spokojnie i jest jeszcze sporo miejsca, wiec musze skrocic pasy.

Dziekuje kochana ja tez sie ciesze:)
Kup szelki specjalne sa przeciez do zapinki w wozkach :)Ja takie mam ale nie uzywam do tego tylko do chodzenia bo one maja kilka funcji a co do fotelika..chyba w aucie bys musiala mu sciagac kurteczke..;/ Bo bez pasow bron Boze jezdzic nie wiadomo nigdy co za debile jezdza po tych drogach ..

a co do dzwiekow no w chodziku byly mega glosne..;/ Zakleilam tasma izolacyjna i spokoj:D ciszej graja haha

mloda stac jak stac, ale Sara to mi spitala z wozka jak jest niezapieta. Dolem przechodzi jak nie patrze...To rzeczywiscie dziwne, moze gdzies cos sie zaplatalo?? Bo zeby szleki takie krotkie zrobili??

A w aucie to zapinam ją zawsze bez kurtki - w polarze albo swetrze, bo za chwile by sie i tak zgrzala.

Rosi ja jestem bardzo za wychowaniem muzycznym, cymbalki dostala jak byla w wieku twojej Ewci, oprocz tego marakasy, bebenek, trabke i organki :) Rano nie moze mnie juz obudzic bo dostala szczeble do lozka z powrotem - zbyt duza niesubordynacja i dezercja z lozeczka w nocy. A zabawki muzyczne sa w miare ok, najgorsze sa te interaktywne!!! Kiedys kupilam jej cala paczke po jakims angielskim dziecku - chyba kolo 15 sztuk...Teraz ciagle jakas gra, a czasem kilka na raz...Slowo daje, wystarczy przejsc obok niektorych zeby sie wlaczyly - w nocy to dosc stresujace :)

Ostatnia edycja:
Orchidea powaznie sa takie szelki? chodzi o takie zwykle, co dzieci sie bierze na spacer? dla mnie to troche glupie nosic tak dziecko za szelki hehe moze nie glupie, ale smieszne, ale jak sobie pomysle, to kiedys dla mnie wiele rzeczy bolo smiesznych, a co sie okazuje wcale takie nie sa ;-)
Charlene jak dobrze pamietam, to Ty mialas te bajki (?) po angielsku? Chodzi o ta nauke dla najmlodszych, Maly Geniusz czy cos w tym stylu :) Moglabym Cie prosic o przegranie mi takich? Ja wysle Ci pieniadze za plyty oczywiscie :) wole malemu takie cos wlaczac niz te bajki zwykle na Mini Mini :) przynajmniej sie czegos nauczy :) Ja robie krotkie trasy zazwyczaj wiec nie chce mi sie specjalnie Nikosia ubierac i rozbierac za chwile, dlatego chcialam dluzsze te pasy, ale nie da rady, nic z tym nie moge juz zrobic ..... probowalam na rozne sposoby i w foteliku i w wozku mam na maxa wyciagniete juz :/
CandyC to nic tylkol czekam na jutrzejsze zdjecia lozeczka :D a i nie odzywaj sie do exa. Widzisz jak z Toba postepuje, wiec nasteonym razem jak bedzie chcial sie umowic to sie umow, ale nie idz na spotkanie ..... albo jak zadzwoni gdzie jestes, to powiedz, ze Ty nie bedziesz sie z nim spotykac, dokladnie tak jak on robi z Toba :) podejrzewam, ze jak pisal z Toba to albo jego babka byla obok, albo ona odpisywala :)
Agazoja dawno sie nie odzywalas, wszystko ok?
Moze i reszta z Was sie odezwie? Gjoasia? Milkada? wszystko dobrze?

Musze sie jeszcze pochwalic, ze Nikos wlasnie wyjal zabawki i .... bawi sie :D juz dawno sie nie bawil, ewentualnie wyrzucal zabawki i szedl dalej :)

Ostatnia edycja:
Tak sa:) mloda ja kupila uzywane za 5 zl szelki do chodzenia i one maja wiele fukcji np do wozka do krzeselka itd..:)

Dziewczyny usypianie 2 dzien cd ..narazie drze sie w nieboglosy ..

Orchidea wow na prawde nie wiedzialam, ze to ma takie szerokie zastosowanie, zaraz zobacze ile kosztuja na allegro, moze tez uzywane znajde :D trzymam za Was kciuki :D

reklama
mloda, nie mam zamiaru : ) Poprosiłam go żeby się dziś nie odzywał.

I nie mam zamiaru już w ogóle o nim pisać...

pokaże Wam jakie zamówiłam dziś kompleciki pościeli.

2.jpg

1.jpg

1.jpg

i jak się Wam podobają ?

Do góry