reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Witam ślicznotki :-)
Agnieszka to od Ciebie zapro na nk dostałam ?????

Candy to bardzo normalne , i dlugo bedą sie trzymaly rózne dziwne uczucia .... ja naprawde w tej chwili poki go nie widze to chciala bym zeby zniknol z powierzchni , ale sa dni ze rycze jak bobr ... szczegolnie odkad mam te fotki 3D ... tak bardzo sie tego balam i ...widze ze Kajetanek jest tak bardzo podobny do K .... a nie wiem co bedzie jak przyjedzie ..... boje sie tego ... aczkolwiek mam nadzieje ze sila ktora teraz nabylam nie widzac go bedzie wielka i niepozwoli mi wymieknąc

Orchidea no to teraz bedziesz miala trudny okres .... ale JESTES WIELKA i podolacie z Jasienkiem..... dla niego to tez cos nowego i trudnego .... ale pogodzi sie z tym i przyzwyczai .... wiec bedzie dobrze ...

charlen hahahaha schematy pierwsza klasa szczegolnie ten w łóżku z Tobą..... masz talent artystyczny ... a Sara ... gimnastyczny ... profesonalnie wyrzucila Cie

Ostatnia edycja:
Margolcia28, a ja przed chwilą się przekonałam jakim on jest jednak kłamczuchem !
Odpisałam do niego po jego rozmowie ze mną, z opóźnieniem, bo doładowywałam konto.
I napisałam mu

" mam nadzieję, ze tym razem mnie nie oszukasz "
dostaje zwrotnego
" z czym? "
odpisuje
" z sobotą "
on do mnie
" z jaką sobotą ? "
i już wiedziałam, że coś jest nie TAK ! że nie pisze z nim, albo jego obecna jest koło niego, a on pali głupa !
odpisałam
" i już wiem, że nie pisze z Przemkiem "
oddzwania po chwili i słyszę...
" ja się z Tobą w sobotę nie spotkam... "
odpowiadam
" ok, sam zaproponowałeś przecież "

Później dalej nawijał coś o sądzie, a przecież ustaliliśmy już dawno, że będą badania, i nawet ja mu tego nie popuszczę ;] więc w ogóle nie rozumiem co się tak tego czepił, może na pokazówkę swojej obecnej.
Powiedział, że ma jakieś problemy tylko przez kontaktowanie się ze mną, ale to przecież on się ze mną kontaktuje !!
Powiedziałam mu żeby był szczery a nie będzie miał problemów ! Sam zaproponował spotkanie, a teraz odwraca kota ogonem !

Jestem zadowolona z tego, że tak jak Wam pisałam wcześniej nagrałam każdą prawie z nim rozmowę i teraz już nie będę przystawać na jego warunki !
Wszystkie rozmowy zgram z koma na kompa i wyślę jego obecnej partnerce.
Miałam się nie kontaktować z nią, ale normalnie przebrała się miarka !

A ja byłam u wrozki i to nie jeden raz:-)
One nie mowia zlych rzeczy albo w taki sposob ze mozesz tego uniknac.U mnie przeszlosc zgadzala sie w kazdym najdrobniejszym szczegole.
Bylam przed rozprawa by dowiedziec sie jak mi pojdzie i powiedziala wszystko tak jak bylo:-),nawet to ze on przyniesie falszywe papiery:-)
A co do reszty to troche podchodze sceptycznie ale los pokarze,bo niby mam za 20 miesiecy wyjsc za mąż:-D.Ale kto ją tam wie,kandydat jest poki co.Hehehehehe.
Zreszto ja od wrózki to chyba juz uzalezniona jestem:-(

Charlene,dobre sa tabletki na wlosy Vitapil do kupienia w aptece ale od groma drogie.U nas 30 szt kosztuje 37 zl.Ale bardzo skuteczne.Tylko trzeba brac minimum 2 mce by widac bylo skutki.

Jeżeli kogos to obchodzi to kupilam swojej niunce cymbalki.I to byl mó błąd:-D.Dziecko kazdego ranka budzi mnie waleniem pałeczka w cymbaly i tak jest non stop.Jak zabiore to wycie:wściekła/y:.A moja mama stwierdzila ze ma muzykalna wnuczke i postanowila kupic jej trąbke.:szok:.To dopiero bedzie jak sie dorwie do jednego i drugiego:szok:.Zakazalam jej takiego prezentu:-)

Candy,jak mnie nekala kochanka mojega exa to sprawe zglosilam na policje i miała problemy.:))

Ostatnia edycja:
A ja byłam u wrozki i to nie jeden raz:-)
One nie mowia zlych rzeczy albo w taki sposob ze mozesz tego uniknac.U mnie przeszlosc zgadzala sie w kazdym najdrobniejszym szczegole.
Bylam przed rozprawa by dowiedziec sie jak mi pojdzie i powiedziala wszystko tak jak bylo:-),nawet to ze on przyniesie falszywe papiery:-)
A co do reszty to troche podchodze sceptycznie ale los pokarze,bo niby mam za 20 miesiecy wyjsc za mąż:-D.Ale kto ją tam wie,kandydat jest poki co.Hehehehehe.
Zreszto ja od wrózki to chyba juz uzalezniona jestem:-(

Charlene,dobre sa tabletki na wlosy Vitapil do kupienia w aptece ale od groma drogie.U nas 30 szt kosztuje 37 zl.Ale bardzo skuteczne.Tylko trzeba brac minimum 2 mce by widac bylo skutki.

Jeżeli kogos to obchodzi to kupilam swojej niunce cymbalki.I to byl mó błąd:-D.Dziecko kazdego ranka budzi mnie waleniem pałeczka w cymbaly i tak jest non stop.Jak zabiore to wycie:wściekła/y:.A moja mama stwierdzila ze ma muzykalna wnuczke i postanowila kupic jej trąbke.:szok:.To dopiero bedzie jak sie dorwie do jednego i drugiego:szok:.Zakazalam jej takiego prezentu:-)

Candy,jak mnie nekala kochanka mojega exa to sprawe zglosilam na policje i miała problemy.:))

No jasne ze obchodzi...:) Ja chyba Jasiowi kupie on lubi walic w rozne rzeczy zeby byl dzwiek:) Pamietam swoje cymbalki:) Boze jak bym wiedziala ze Jasia bede miec to bym magazybowala zabawki!!:) Te stare sa najlepsze:) Najprostrze i wogole!:)No takie nakrecane kaczuszki co chodza...Boze przeciez to zabytek!!:) Ale cudnie chodzily..:)A co do wrozki no nie wiem ja sie boje..:) Wolalabym z kims zreszta balabym sie ze trafilabym na oszustke jakas...Co nieswiadomie by wyciagala rzeczy odemnie a potem niby ona wie to i tamto..:)

Candy...po cholere zes do niego pisala..:( Mowilam w zeszyt kochana... To dobrze ze nagrywasz i smsy tez zapisuj wszystko przyda sie w sadzie!:)

Rosi , Orchidea .... kupowanie "takich" zabawek bym odlozyla ,no w przypadku Rosi juz zapozno .... a dlaczego ... juz wyjasniam ... a mianowicie dlatego .... ze moi chlopcy byli tak zdolni i pałali checia grania ze ... wszystko co pod reka bylo to sluzylo za instrument .... pamietam jak mi po garach walili i to czym popadlo ... po szafkach klockami ... koncerty nie raz takie byly ze szok ... a jak na spiewanie ich zbieralo ... łoooo matko ... pamietam porafili kubeczek brac i do niego spiewac ... a raczej krzyczeli .... albo Damianek to potrafil do nocnika spiewac ... na glowe nakladal i spiewal ....mówie wam cuda sie dzialy

Ewa ma tyle radochy z tego że wali w te cymbałki ze nie mam juz sumienia jej zabierac.Trudno,kiedys jej sie znudzi,mam nadzieje.Teraz jak widzi je gdzies to az sie trzesie by jej dac.
Jesli chodzi o wrozke to te u ktorych ja bylam (8 razy:))to zadna nie pytala o nic kompletnie.Tylko mowilam ze chce wiedziec co mnie czeka w najblizszej przyszlosci albo konkretne pytanie i karty rozkladala bez zbednych pytan.

Candy,jezeli to zbierasz do celow sadowych to moze i masz racje.Chociaz ci powiem ze moze byc tak ze sad nie bedzie chcial takich rewelacji czytac.Ja pokserowalam wszelkie maile i smsy od kochanki exa,gdzie byly i grozby typu ze mnie pobije itp.mimo ze ja mialam faceta gleboko w powazaniu ona sobie ubzdurala ze jak jest dziecko to ja chce nadal byc z nim wiec wysylala bym nawet poronila itp.Ale niestety ON sie wyparl wszystkiego a Sąd nie bral tego pod uwage bo tu chodzilo o alimenty i placenie i wydatki byly najwazniejsze a nie to ze ktos komus grozil i życie zatrowal.Od tego byla policja,ktora skutecznie zadzialala:))Tak wiec bys sie nie zdziwila jak sad moze potraktowac.
A jezeli chcesz to żonie wyslac to nie wiem w jakim celu????naprawde jak zrobi tak jak ja to z policja mozesz miec doczynienia.Odpuśc sobie i lepiej skup sie na dziecku i jego przyszlosci.

reklama
Rosi , Orchidea .... kupowanie "takich" zabawek bym odlozyla ,no w przypadku Rosi juz zapozno .... a dlaczego ... juz wyjasniam ... a mianowicie dlatego .... ze moi chlopcy byli tak zdolni i pałali checia grania ze ... wszystko co pod reka bylo to sluzylo za instrument .... pamietam jak mi po garach walili i to czym popadlo ... po szafkach klockami ... koncerty nie raz takie byly ze szok ... a jak na spiewanie ich zbieralo ... łoooo matko ... pamietam porafili kubeczek brac i do niego spiewac ... a raczej krzyczeli .... albo Damianek to potrafil do nocnika spiewac ... na glowe nakladal i spiewal ....mówie wam cuda sie dzialy
No to wlasnie jest najlepsze:))))))))))))))) Dzieci maja tyle radochy z tego::))))))))))))))) Mi to tam nie przeszkadza:)Ja sama daje mu metalowe miseczki lyzke i niech wali..:D Trudno jak cos uszkodzi :)

Do góry