reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
oooo Fikusek sie pojawił:D
z zapro nie skozystam :-p bo juz mam

Candy
pościel swietna :-) ja juz zakupy mam a soba , jedynie kosmetyki kompletuje ... no i ubranka ... czasem jak patrze na te malusie skarpeteczki,spioszki czy body to az łzy mam w oczkach ....

wiecie dziwne to jest .... Damianka mialam nie spelna 18 lat rodzac go i pamietam ze cieszylam sie .... ale nie tak jak teraz, teraz chyba dojrzalam do macierzynstwa i zaparuje sie na to zupelnie inaczej .... hahaha .... smiac mi sie chce bo wiem ze to pewnie dziwnie brzmi .... ale jakos tak jest inaczej .... dojrzała mama sie stalam :-D

oooo Fikusek sie pojawił:D
z zapro nie skozystam :-p bo juz mam

Candy pościel swietna :-) ja juz zakupy mam a soba , jedynie kosmetyki kompletuje ... no i ubranka ... czasem jak patrze na te malusie skarpeteczki,spioszki czy body to az łzy mam w oczkach ....

wiecie dziwne to jest .... Damianka mialam nie spelna 18 lat rodzac go i pamietam ze cieszylam sie .... ale nie tak jak teraz, teraz chyba dojrzalam do macierzynstwa i zaparuje sie na to zupelnie inaczej .... hahaha .... smiac mi sie chce bo wiem ze to pewnie dziwnie brzmi .... ale jakos tak jest inaczej .... dojrzała mama sie stalam :-D
a pojawilam sie:cool: a co :cool:

podejrzewam ze ja jak bede kiedykolwiek zwnou w ciazy ale t tak za jakies 8 lat to tez chyba bardziej bylabym gotowa na to:) Oczywiscie ciesze sie ze mam Alanka,ale wiadomosc o nim przyszla niespodziewanie,z dnia na dzien wydoroslalam:) a za pare lat po prostu bede bardziej dojrzala:) Ale kocham tego mojego malego drania nad zycie:)

reklama
Do góry