reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Do mnie też wysyłać proszę http://nk.pl/profile/1271252
tobie nie wysleP bo cie juz od dawna mam:* jak Nela? o ile dobrze pamietam to uzywasz tych bialych pampersow tzn w tym bialym opakowaniiu???? jak tak to dobre sa??
Fikusek wyslalam zaproszenie
a jak ktoras mnie nie ma to zapraszam Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Carla Ciebie mam
a jak ktoras mnie nie ma to zapraszam Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Carla Ciebie mam
fikusek1988
dzieki i zaakceptowalam juzFikusek wyslalam zaproszenie
Carla Ciebie mam
Margolcia28
Mama 3 synków :*
oooo Fikusek sie pojawił
z zapro nie skozystam bo juz mam
Candy pościel swietna :-) ja juz zakupy mam a soba , jedynie kosmetyki kompletuje ... no i ubranka ... czasem jak patrze na te malusie skarpeteczki,spioszki czy body to az łzy mam w oczkach ....
wiecie dziwne to jest .... Damianka mialam nie spelna 18 lat rodzac go i pamietam ze cieszylam sie .... ale nie tak jak teraz, teraz chyba dojrzalam do macierzynstwa i zaparuje sie na to zupelnie inaczej .... hahaha .... smiac mi sie chce bo wiem ze to pewnie dziwnie brzmi .... ale jakos tak jest inaczej .... dojrzała mama sie stalam
Candy pościel swietna :-) ja juz zakupy mam a soba , jedynie kosmetyki kompletuje ... no i ubranka ... czasem jak patrze na te malusie skarpeteczki,spioszki czy body to az łzy mam w oczkach ....
wiecie dziwne to jest .... Damianka mialam nie spelna 18 lat rodzac go i pamietam ze cieszylam sie .... ale nie tak jak teraz, teraz chyba dojrzalam do macierzynstwa i zaparuje sie na to zupelnie inaczej .... hahaha .... smiac mi sie chce bo wiem ze to pewnie dziwnie brzmi .... ale jakos tak jest inaczej .... dojrzała mama sie stalam
fikusek1988
a pojawilam sie a cooooo Fikusek sie pojawił
podejrzewam ze ja jak bede kiedykolwiek zwnou w ciazy ale t tak za jakies 8 lat to tez chyba bardziej bylabym gotowa na to Oczywiscie ciesze sie ze mam Alanka,ale wiadomosc o nim przyszla niespodziewanie,z dnia na dzien wydoroslalam a za pare lat po prostu bede bardziej dojrzala Ale kocham tego mojego malego drania nad zycie
Margolcia28
Mama 3 synków :*
a nic smutno tu było bez Ciebiea pojawilam sie a co
fikusek1988
a nic smutno tu było bez Ciebie
wrocilam i mam nadzieje ze bede teraz mog;la pisac czesciej
reklama
Podziel się: