reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Do mnie też wysyłać proszę http://nk.pl/profile/1271252
tobie nie wysle
Fikusek wyslalam zaproszenie 
a jak ktoras mnie nie ma to zapraszam Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Carla Ciebie mam
a jak ktoras mnie nie ma to zapraszam Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Carla Ciebie mam
fikusek1988
dziekiFikusek wyslalam zaproszenie
Carla Ciebie mam![]()
Margolcia28
Mama 3 synków :*
oooo Fikusek sie pojawił
z zapro nie skozystam
bo juz mam
Candy pościel swietna :-) ja juz zakupy mam a soba , jedynie kosmetyki kompletuje ... no i ubranka ... czasem jak patrze na te malusie skarpeteczki,spioszki czy body to az łzy mam w oczkach ....
wiecie dziwne to jest .... Damianka mialam nie spelna 18 lat rodzac go i pamietam ze cieszylam sie .... ale nie tak jak teraz, teraz chyba dojrzalam do macierzynstwa i zaparuje sie na to zupelnie inaczej .... hahaha .... smiac mi sie chce bo wiem ze to pewnie dziwnie brzmi .... ale jakos tak jest inaczej .... dojrzała mama sie stalam
z zapro nie skozystam

Candy pościel swietna :-) ja juz zakupy mam a soba , jedynie kosmetyki kompletuje ... no i ubranka ... czasem jak patrze na te malusie skarpeteczki,spioszki czy body to az łzy mam w oczkach ....
wiecie dziwne to jest .... Damianka mialam nie spelna 18 lat rodzac go i pamietam ze cieszylam sie .... ale nie tak jak teraz, teraz chyba dojrzalam do macierzynstwa i zaparuje sie na to zupelnie inaczej .... hahaha .... smiac mi sie chce bo wiem ze to pewnie dziwnie brzmi .... ale jakos tak jest inaczej .... dojrzała mama sie stalam

fikusek1988
a pojawilam sieoooo Fikusek sie pojawił![]()
z zapro nie skozystambo juz mam
wiecie dziwne to jest .... Damianka mialam nie spelna 18 lat rodzac go i pamietam ze cieszylam sie .... ale nie tak jak teraz, teraz chyba dojrzalam do macierzynstwa i zaparuje sie na to zupelnie inaczej .... hahaha .... smiac mi sie chce bo wiem ze to pewnie dziwnie brzmi .... ale jakos tak jest inaczej .... dojrzała mama sie stalam![]()

podejrzewam ze ja jak bede kiedykolwiek zwnou w ciazy ale t tak za jakies 8 lat to tez chyba bardziej bylabym gotowa na to
Margolcia28
Mama 3 synków :*
a nic smutno tu było bez Ciebiea pojawilam siea co
![]()

fikusek1988
a nic smutno tu było bez Ciebie![]()
reklama
Podziel się: