reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
CandyC ja jak widze rozowa posciel to mi sie oczy swieca hehe musze miec chyba coreczke jeszcze :) Nikos raczej nie czulby sie dobrze w rozowym :D
Orchidea no i super, widze Jas bardzo szybklo sie uczy :D :D dziekuje :*

Candy urocze :) pamietam, ze to bylo strasznie przyjemne wybierac rzeczy dla dzidzi jak bylam w ciazy.

Mloda hmm...masz racje...nalezy mi sie solidny kop w d....:( mowilam, mialam przegrac a nie moge sie zebrac do kupy!!!grr...przepraszam, obiecuje, ze sie wezme za to jak najszybciej :(

Te szelki tez mam - sluzyly mi w hustawce drewnianej a teraz jako "smyczka" ;) za nowe dalam kilkanascie zl, to chyba byl canpol.

Orchidea powodzenia!! moja padla na twarz jak tylko wsadzilam do lozka, dzisiaj miala tragiczny dzien!! Chyba zab jej idzie, ale nie widzialam na poczatku, bo dopiero potem pokazywala ała na buzie. Byla straszna, plakala albo krzyczala pol dnia z niewielkimi przerwami, chcialam ją udusic!!! Nie bylam cierpliwa i kochana, nie ma co, moje dziecko sie zawiodlo na mnie :( Jeszcze rano uczylysmy sie pilnie na nocnik siadac, to tez ją to chyba zestresowalo mocno, bo potem juz poplakala sie jak po nogach polecialo...A ja przeciez nie krzycze na nia w zwiazku z tym!!! Nie wiemc zemu tak ciezko znosi ten temat.

Eech, nie popisalam sie dzisiaj jako mama, nie ma co :/

hej laski:)
pamietacie mnie jeszcze?????
podczutyje was:) ale kurcze jakos ostatnio nie mam weny na pisanie,maly biega jak oszalaly,draniuje:) mojemu J wiecej czasu teraz poswiecam:) i tak jakos mam cale dnie zaplanowane:)
mam nadzieje ze u was dobrze:)
przwinal sie temat nk:) wiec ja tu podam linka do siebie no i przy wysylaniu zaproszenia napiszcie swoj nik z bb:)
Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!

oj bardzo przyjemne to jest :D cały czas siedzę i sobie patrzę na różne rzeczy, a przy okazji kolekcjonuję rachunki do sądu :p
dziś mam jakiś wilczy apetyt... zjadłam przed chwilą bułeczkę i czuje się jakbym nic nie zjadła ;p
chyba kolejnej już nie zjem :p

Charlene no co Ty :) zadnych kopniakow hehe ja wczesniej Cie nie prosilam o ta plytke, wiec nawet nie mam za co kopac ;)
Orchidea dziekuje za stronki, zaraz cos znajde :D
Fikusek zaraz wysle zaproszenie :)
CandyC ja tez w ciazy nie moglam sie powstrzymac przed kupowaniem :D bylam taka radosna jak szlam na zakupy dla malego, a teraz? rutyna :/

reklama
Do góry