reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Orchidea22 a ja bym sie bala isc do wrozki... balabym sie wlasnie tego ze powie cos zlego... ale ta baba wczoraj kurcze nie wiem czy to jakas wrozka czy nawiedzone babsko ale prawda jest taka ze wiedziala ze jestem sama, ze jestem w ciazy...

CandyC nie kontaktuj sie z nim, sama dobrze wiesz ze po telefonie czy sms-ie zlapiesz jeszcze gorszego dola...:( trzymaj sie lalka

a ja uciekam juz do tej roboty papa :*

Ostatnia edycja:
reklama
ja wiem, ja wiem!! to Candy!! :)
Rzeczywiscie, tez chce takie wlosy!!!!!!! To nie fair, mi tylko wisi kilka smetnych, prostych wloskow...A i te chyba niedlusgo wypadna :( Znacie cos zeby nie wypadaly tak strasznie??

Candy skontaktuj sie z nami ;] A z nim lepiej nie, co sie bedziesz prosic?? Zeby myslal, ze taki jest super bo ciagle o nim myslisz??

charlene, dzięki :)

Co do kontaktu to ja wiem, że nie powinnam, ale tak mi ciężko :( to wszystko mnie już przerasta.

Do sklepu pamitanik zeszyt kup..! Male karteczki i koperte..chcesz napisac smsa napisz to co cchesz na kartecznce malej i wloz do koperty! zbluzgaj go nazwyzywaj pisz co slina na dlugopis przyniesie :D! To byla rada mojej pani psycholog i to byl dla mnie miod na moja dusze bo dusilam wszystko a tak przelalam to na papier i czulam sie o wiele lepiej!!!:) Charlene Ty moze spojrz na moje wlosy hahah :D ! Wiecie co ja sie chyba zaczne w voodo bawic ;] zrobie laleczke dawcy i jego matki i bede wbijac szpile!:D

Apropo mlodego pierwsza drzemka w dzien..polozylam narazie nie placze..postekuje..wlaczylam kolysanki i czekam..bo widze ze spiacy jest...co mam robic?podchodzic i go klasc jak wstaje?

Ostatnia edycja:
U mnie tez juz spia.
No jak bedzie krzyczal albo plakal bardzo to idz poglaskac. Ale poki pomrukuje to chyba nie - w ten sposob sie uczy sam uspokajac i zasypiac.

Candy normalne :) Ale z czasem przejdzie. A im mniej bedziesz sie kontaktowala tym szybciej.

U mnie tez juz spia.
No jak bedzie krzyczal albo plakal bardzo to idz poglaskac. Ale poki pomrukuje to chyba nie - w ten sposob sie uczy sam uspokajac i zasypiac.

Candy normalne :) Ale z czasem przejdzie. A im mniej bedziesz sie kontaktowala tym szybciej.

Wyje w nieboglosy..chce go nauczyc aby zaypial przy tych samych kolysankach..mam nadzieje ze pozniej tylko wlacze i bedzie wiedzial o co kaman.. Jak narazie wyje purpurowy zasmarkany..dalam mu pic.. Lezy chwilowo ale widze ze zaraz sie podniesie znowu i wtedy znowu go poloze i tak w kolko?
:) Kurcze zabawke wziol..chyba powinnam je zabrac z lozeczka?

Candy normalne:)

Ja zostawiam jedna ksiazeczke zazwyczaj...SObie przeglada jesli chce, a w pewnym momencie zasypia nad nia. To czasem ulatwia sprawe, bo nie placze lezac tylko zajmuje sie czyms, co tez notabene wycisza :) W dzien trudniej sie zasypia niz w nocy, ale jak bedziesz codziennie o tej samej porze kladla to w koncu bedzie sie to odbywac bezproblemowo :) zazwyczaj...

On teraz nie placze....siedzi i sie bawi...smoczkiem...zaczol naklejki odklejac ze sciany dekoracyjne...;/

dobra12:50 babcia go wziela do ciotki.. koniec chwilowo usypiania..

Ostatnia edycja:
reklama
hehe, no czasem to moze ponad godzine potrwac, ale takie siedzenie w lozeczku powinno go w koncu zmweczyc...Jak sie znudzi i zacznie plakac, to idz ukochaj, poloz i powiedz "teraz jest czas na spanie, dobranoc skarbie"..Tzn ja tak robie :) Czasami po 15 razy to powtarzam :) i juz nic innego wtedy nie mowie.

Do góry