reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Hej Laseczki :-)
Witam nowe dziewczyny , szkoda ze kolejne dołaczyły , ale nie ma tego zlego co na dobre nie wyjdzie .... trzymajcie sie i pamietajcie JESTEŚCIE WIELKIE :-)
no a moich problemów z Kajetankiem ciag dalszy :-( wczoraj przypadl 30 tc i od wczoraj typowe porodowe objawy , dobrze ze jeszcze czop nie odszedl .... aczkolwiek z moim pechem i to sie na dniach stanie .... ale zygac mi sie ciagle chce , mam biale uplawy i skurcze :-( no i jak czytalam na babyboom kalendarz ciażowy ... tak wlasnie objawia sie zblizajacy poród ... wiec mam nadzieje ze to tylko jakos tak chwilowo , i Misio urodzi sie o czasie a teraz tylko tak mnie straszy .....

KOCHANA ! Ty się połóż, odpoczywaj !
Im dłużej maluszki w naszych brzuszkach tym lepiej ! u mnie jest 32tc i nie mam tak... i nie chciałabym jeszcze tak mieć...
boje się, że przez nerwy na pewno stanie się to wcześniej, ale nie TERAZ !
Trzymaj się kochana MOCNO ! i pilnuj aby fasoleczka jeszcze przynajmniej 6tyg. tam sobie posiedziała.

Candy - nie płacz.. wiesz czego ja żałuje w ciąży? właśnie tego, że zamiast skupić się na radosnym oczekiwaniu na dziecko - mojego małego cuda. to płakałam i myślałam dlaczego Ja.. dlaczego mnie to spotkało.. NIKT NIE JEST WART NERWÓW DZIDZI W BRUSZKU. Wiem, że to ciężkie. Ale zamknij oczka, położ rękę na brzuszku i pomyśl jakie masz szczęście JESTEŚ w CIĄŻY!! wiele kobiet o tym marzy ale nigdy się im nie uda... bo nie mogą mieć dzieci ... masz wielkie szczęście jesteś w ciąży. Będziesz miała dziecko. I myśl o nim, skup się na tym co zrobić żeby ci się dobrze żyło. Myśl o przyszłości. żeby być szczęśliwą

Na prawdę bardzo się staram... Malutka dziś cały dzień szalała jak nigdy :) w kąpieli chyba usnęła :p ale normalnie cały dzień się rozpychała. Rozmawiam do niej itp.
Jednak dni straciły troszkę barw, ale na prawdę się staram, i znajomi mi bardzo pomagają oraz rodzina :)

reklama
CandyC dziekuje Kochana , leże cały czas ..... ale normalnie mam dosc .... tak sie jeszcze nigdy nie czułam :-(
tiptirip widze ze byłaś u mnie :-) widzialaś filmik Kajetanka ???? Jeśli tak to jak Ci sie podobalo .... ja jestem oczarowana i nie moge przestac ogladac :-)

Margolcia28 a widzialam Twojego Kajtusia;) sliczny chlopczyk heh ja na usg 3D wybieram sie w poniedzialek mam nadzieje ze moja marysia mi pomacha;)

a Ty lez i odpoczywaj niech Kajtus sie tak nie spieszy do nas:):):)

czesc mamuski ja jestem dzis nie w sosie,mam male zapalenie cycka i czuje sie jakby po mnie cos przjechalo,jeszcze bardzo dobry kumpel powie,mi dzisiaj ze ma raka i cholernie mi zazdrosci tego ze mam dzieci bo on juz nie doczeka,matko ryczelismy jak dwa bobry:-:)-( WIEC CIEZAROWECZKI CIESZCIE SIE ZE MACIE TE MALENSTWA W BRZUSZKACH,I NIE WAZNE ZE SAME,TO DAR ..

didd.... sorki nie pamietam nicku,ja tez bylam z ojcem malej 8 lat i wytrzymalam do momentu pol roku corki,nie wytrzymalam tego ,cala ciaza i dziecko zmienilo go bardzo,waznijesze bylo wszystko tylko nie my,myslal ze z nim bede bo tak wypada i go nie zostawia,zonk,moze zrozumial co poczynial ale za pozno
wiec duzo sily i zastanow sie czy warto tkwic w czymc co nie ma sensu a nie warto dac soba pamietacc
margolcia ty sie trzymaj i lez ile wlezie,tyle juz wytrzymalas to dasz rade
candy z jednej strony warto plakac ile wlezie zeby pozbyc sie emocji ale z drugiej strony KAZDA Z NAS CIAZE POWINNA PRZECHODZIC Z UMIECHEM NA TWARZY,SZCZESCIEM MALEGO SKARBA W BRZUSZKU WIEC NIE DAJMY SIE PALANTOW I CIESZCIE SIE POKI MOZECIE:)

Hej Kochane:*
Margolcia ogladalam zdjecia Kajtka no sa cudne!Takie realistyczne:) Kochany babelek:)Hhehe i wiesz co przykuło moja uwage?:)Pani ginekolog co to usg robila ma moje nazwisko:DOszczedzaj sie kochana bo to nie sa zarty..:-(
kwiatulek obowiazkowoo zdjecia w nowej spineczce!:)

dumnq kochana nie wiem co napisac..pewnie wiesz jakie jest moje zdanie na ten temat..:-( Trzymaj sie tam cieplutko..badz dzielna.

charlene kochana to chyba nasz odwieczny problem :( moi znajomi tez albo mysla ze mam dziecko to juz jakas niepelnosprawna jestem albo koledzy inaczej reaguja i teksty typu "no dawaj na impreze 2 dni moze ktos cie na 3 odwiezie" ..no hallo ja mam dziecko ;/ Marze o takim spotkaniu my wszystkie gdzies w jakims super miescie ktos zostal by z naszymi dziecmi a my w rejs na miasto puby dyskoteki wszystko nasze caly parkiet:) Roześmiane tak ze kazdy facet by sie za nami ogladal:-D
Candy kochana prosze nie placz..wiem ze ciezko..ale mysl o fasolce..z niego to kawal gnoja jest...
triptrip kochana z tymi zabkami uwazaj...ja mialam zpalenie ucha pamitam bo bralm krople do oczu :D ktore kazali mi wlewac do uszu..
witaj koltunku :)
katerinko tak mi przykro:( nie wiem co powiedziec nawet..

Wogole to nowe dziewczynki zapraszamy na nasza klase do znjaomych jesli macie konta:) My sie mamy i mozemy podziwiac zdjecia i nasze i babelkow ktore juz sa na swiecie:)

Apropo mamy drugiego zabka :D:D:D!!! I slowo Mama!!:)

charlene ja tez tam mam,chociaz znajomi sie przyzwyczaili do slowa nie z mojej strony,jak chca to przychodza tu posiedziec,ale co nie ktore to czekaj na tance,ja uwielbiam tanczyc i wiem ze jak bym poszla to parkiet moj do rana ale nie ma jak i ochota nie ta,wiec poczekam,czas szybko leci i na wszystko przyjdzie czas
powiem ci ze w takich sytuacjach poznaje sie znajomych,z ktorymi warto miec kontakt
orchidea oj ja bym sie pisala na takie zwiedzanko dyskotek ,uwielbiam buszowac:) moze sie kiedys nam uda
no ja sama nie wiedzialam co powie,matko mlody chlopak,wszystko przed nim,a tu taka wiadomosc,wiec moze nie ma na co narzekac,bo zawsze ktos ma jakis problem ale zyjemy i poki co zdrowe
margolcia ty mi przeslij swojego linka,bo ja mam na amen wszysko zablokowane,bo co chwile mam tam jakies jazdy,dzieki zyczliwym

reklama
Do góry