tiptiriptip
Zaangażowana w BB
CandyC nie placz mi tu bo Zuzi tez jest smutno... jak chcesz to pisz pogadamy sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CandyC nie placz mi tu bo Zuzi tez jest smutno... jak chcesz to pisz pogadamy sobie
Candy ja tez siedze i mi smutno :/ Kiedys to nawet mialam znajomych, a teraz juz nikomu za bardzo nie przyjdzie do glowy zeby moze napisac czy tez bym sie gdzies nie wybrala...Wszyscy siedza na miescie albo ze swoimi polowkami, a ja sie czuje jak jakis odludek :/
Witam wieczorem. CandyC, mi tam daleko do doradzania, ale postaraj się za bardzo nie smucić. Pomyśl, że jeszcze półtorej miesiąca i będziesz mogła przytulić swoją Kruszysię. A teraz możesz pogłaskać brzusio. Ja ostatni miesiąc spędzałam na uczeniu się kołysanek, piosenek itp. Rozczulało mnie to bardzo i dawało oddech od od innych spraw. Do dziś czasem się smucę, ale samotne wieczory już wcale nie są takie samotne - za drzwiami córcia. I radocha, bo wiem że jak się obudzi to od razu posyła ogromny uśmiech. A on (dupek) nie ma szans go zobaczyć. I to nie ja coś tracę. Coś pięknego i nie do zastąpienia. Głowa do góry.
dmnq witam serdecznie. Życzę dużo siły już teraz, ale wiedz, że dzieciątko doda Ci jej znacznie więcej. Mi dodało. Co do partnera to nie mam odwagi doradzać. Ale co byś nie postanowiła to pewnie dasz radę. Popatrz na historie forumowych koleżanek. Wydaje się nie prawdopodobne, a One życie sobie układają. I to jak elegancko.