reklama
Dmnq,czytam twoja historie i widze siebie sprzed lat.Tez bylam w toksycznym związku,tez ponizana a nawet kopana.A mimo to trwalam przy nim bo kochalam.Nawet tlumaczylam sobie ze ja temu wszystkiemu winna jestem.Ale wkoncu odeszlam.Psycholog nazwal to "uzależnieniem od partnera".Powiem ci ze nie jestes warta takiego traktowania,żaden czlowiek nie jest tego wart.Nie obraz sie ale ja nie widze po tym co piszesz by ON cie kocha.Moze kiedyś tak ale nie teraz.Nie pozwol by twoje dziecko na to wszystko patrzylo bo raczej ON sie nie zmieni.
Kropka833 ,moze to jest chwilowe???mze poprostu sie wystraszyl na poczatek???porozmawiaj z nim w 4 oczy i wtedy bedziesz pewna.Czasem faceci reaguja strachem a nawet uciekaja a potem sa wspanialymi ojcami.Wiesz,mojej kolezance chlopak wlasnie tak sie zachowal.Pragnął dziecka itp.a potem jak "stało sie" to zwial i nie odzywal sie 3 dni.Ze niby musi to przemyslec.A potem???ochlonąl i sa teraz małżęństwem)
Moze i uciebie tak bedzie czego Tobie życzę.
Candy,a pisalas ze 600 zl ma placica dlaczego boisz sie sądu???Moj ex zaproponowal malutka kwote alimentow i powiedzial ze jak sie nie podoba to ic do sadu.Wiec poszlam i wcale na dobre mi to wyszlo)
Kropka833 ,moze to jest chwilowe???mze poprostu sie wystraszyl na poczatek???porozmawiaj z nim w 4 oczy i wtedy bedziesz pewna.Czasem faceci reaguja strachem a nawet uciekaja a potem sa wspanialymi ojcami.Wiesz,mojej kolezance chlopak wlasnie tak sie zachowal.Pragnął dziecka itp.a potem jak "stało sie" to zwial i nie odzywal sie 3 dni.Ze niby musi to przemyslec.A potem???ochlonąl i sa teraz małżęństwem)
Moze i uciebie tak bedzie czego Tobie życzę.
Candy,a pisalas ze 600 zl ma placica dlaczego boisz sie sądu???Moj ex zaproponowal malutka kwote alimentow i powiedzial ze jak sie nie podoba to ic do sadu.Wiec poszlam i wcale na dobre mi to wyszlo)
katerinka111
Fanka BB :)
kropka witaj na forum z jakiegos powodu sie rozstaliscie i wiadomosc albo umocni to co miedzy wami bylo albo zakonczy juz na amen,przykre ale prawdziwe,jak ktos nie umie ze soba przebywac to juz zadna wiadomosc go nie zmieni .ale moze spotkaj sie z nim pogadaj.bo jak mama woluje ty jestes w domu to na nic twoje zmartwienia,moze jest jeszcze czas zeby dzialac
candy ja mojego exa zapytalam raz czy idziemy na ugode czy chce walczyc,wie ze jestem uparya i nie odpuszcze,a z drugim nie chcial dac kasy wiecej bo nigdy nie mial a pil i rzadzil to byla sprawa o alimenty o podwz,i sobie poszedl sprzed sali,grozil mi potem i co ,moze mi skoczyc,nie warto dac sie komus zastraszyc i patrzec na kogos,KTOS CIE NIE SZANUJE POSTEPUJ JAK ON!!!!!
orchidea ja dostalam tez dzisiaj i normalnie bym spala,jakos wszystko mnie boli,nigdy nie przechodzilam tak okresu,pewnie i zmeczenie do tego dochodzi i swoje robi,mi to juz nawet wielki kubek melisy nie pomaga.
kwiatulek widze chumor masz nawet nawet
candy ja mojego exa zapytalam raz czy idziemy na ugode czy chce walczyc,wie ze jestem uparya i nie odpuszcze,a z drugim nie chcial dac kasy wiecej bo nigdy nie mial a pil i rzadzil to byla sprawa o alimenty o podwz,i sobie poszedl sprzed sali,grozil mi potem i co ,moze mi skoczyc,nie warto dac sie komus zastraszyc i patrzec na kogos,KTOS CIE NIE SZANUJE POSTEPUJ JAK ON!!!!!
orchidea ja dostalam tez dzisiaj i normalnie bym spala,jakos wszystko mnie boli,nigdy nie przechodzilam tak okresu,pewnie i zmeczenie do tego dochodzi i swoje robi,mi to juz nawet wielki kubek melisy nie pomaga.
kwiatulek widze chumor masz nawet nawet
Ostatnia edycja:
tiptiriptip
Zaangażowana w BB
[/B]Jak ja sie dzis zle czuje....masakar..nie dosc ze od tygodnia codziennie mnie boli glowa!To dzis mam taki mdlosci i zawroty glowy...do tego okres ale na szczescie koncowka...Nie mam kropli zoladkowych ani herbatki mietowej..nie wiem juz co zrobic..;/ Slyszalam ze soda pomaga..ale tej tez nie mam;/
sode mozesz kupic w sklepie ale nie wiem czy cos to da... moze wybierz sie do lekarza
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
sode mozesz kupic w sklepie ale nie wiem czy cos to da... moze wybierz sie do lekarza
Kochana mieszkam na wsi haha mam dwa sklepy na wiosce juz zamkniete do najblizszego mam ok 0,5 km
tiptiriptip
Zaangażowana w BB
Orchidea22 a no to nie widzialam... myslam ze gdzies w miescie mieszkasz bo tak to do sklepu i bys kupila...
a ja wychodze wlsnie na spacerek z kolega odezwe sie jak wroce
a ja wychodze wlsnie na spacerek z kolega odezwe sie jak wroce
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Ja sie tez tego boje...mimo ze ma wlasna dzialanosc...i żeby nie było, że ja się czegokolwiek boję tzn. boję ale tylko tej całej szarpaniny :[ i że mniej mi sąd przyzna niż sam zaoferował
reklama
Margolcia28
Mama 3 synków :*
Orchidea dzieki za zapro :-) patrze na Jasieńka oczka , to dochodze do wniosku ze Lilianka Adki i Twój szkrab to para byc pownni :-) no i dzisiejsze foto z buziolem w czeko to mnie rozbroiło
dziewczyny jesli chodzi i alimenty ... ja pozew pisalam dla chlopcow tak by sedzina miala z czego spuscic i ja byla zadowolona ... chodz juz pisalam w moim miescie sedzina od tych spraw trafila nam sie super ..... no i to ze ojciec chlopcow alkoholik i widac po nim ... spuscila tyle bym byla usatysfakcjonowana a jemu powiedziala " na alkohol i imprezy jest , na dziecko tez sie znajdzie"
no i czytam nie raz dziewczyny ze sprawy wam odraczaja ze wzgledu ze mosci pan sie nie stawil .... czemu we wniosku nie pisalyscie odrazu , ze wrazie nie stawienia sie sprawa ma sie odbyc i to z korzyscia dla mamy :-) ja z wlasnym ojcem tak pisalam , i z ojcem chlopcow ....
dziewczyny jesli chodzi i alimenty ... ja pozew pisalam dla chlopcow tak by sedzina miala z czego spuscic i ja byla zadowolona ... chodz juz pisalam w moim miescie sedzina od tych spraw trafila nam sie super ..... no i to ze ojciec chlopcow alkoholik i widac po nim ... spuscila tyle bym byla usatysfakcjonowana a jemu powiedziala " na alkohol i imprezy jest , na dziecko tez sie znajdzie"
no i czytam nie raz dziewczyny ze sprawy wam odraczaja ze wzgledu ze mosci pan sie nie stawil .... czemu we wniosku nie pisalyscie odrazu , ze wrazie nie stawienia sie sprawa ma sie odbyc i to z korzyscia dla mamy :-) ja z wlasnym ojcem tak pisalam , i z ojcem chlopcow ....
Podziel się: