reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Agnieszko tak mi przykro :( niestety wiem co czujesz, ja stracilam wczesniej ciaze w 27 tc :( Na szczescie masz prace i mozesz sobie jakos z tym poradzic. Musisz byc dzielna, a wiem, ze bedziesz! Z exem na Twoim miejscu bym sie nie spotkala, dlaczego? Teraz po stracie najwazniejszej dla Ciebie istotki mozesz czuc bardziej potrzebe przytulenia, bycia z kims i moze bedziesz chciala wlasnie w exie to odnalezc, a tego Ci nie zycze!
CandyC ciesze sie, ze tu trafilas ..... tutaj zawsze dostaniesz pomoc, choc nie jest to przytulenie ojca dziecka, to jednak jestogromnie wazna! Dziewczyny zawsze podtrzymaja na duchu, a Ty bedziesz miala sie do kogo odezwac! Dobrze, ze masz tez wsparcie rodziny, bo niestety nie kazda Mamusia tak ma :/ Najwazniejsze jest teraz Twoje Malenstwo i musisz walczyc o nie! Niech Twoj ex teraz spada! Potrafi sie zachowac jak prostak! Przepraszam, ale jesli ktos lata za swoja byla kobieta, a z drugiej strony spi z inna i nagle okazuje sie, ze jest dziecko, a on dalej biega za tamta i jeszcze gada bzdury, ze to tylko mieszkanie za darmo, to mnie niesie! Obys szybko zapomniala o nim!

mloda1, dziękuje.
Dziś wstałam z lepszym humorem i bez jakiś chorych myśli... pewnie to przejściowe, ale liczę, że ten stan się utrzyma.
Jest i będzie chyba już zawsze draniem. Nie wiem co nagadał też tamtej, że ona mimo naszej konfrontacji nadal go tam trzyma, żyją razem i jakie są ich relacje. Miłość, czy co ?Nie wiem w ogóle dlaczego się nad tym zastanawiam ;/

mloda1, dziękuje.
Dziś wstałam z lepszym humorem i bez jakiś chorych myśli... pewnie to przejściowe, ale liczę, że ten stan się utrzyma.
Jest i będzie chyba już zawsze draniem. Nie wiem co nagadał też tamtej, że ona mimo naszej konfrontacji nadal go tam trzyma, żyją razem i jakie są ich relacje. Miłość, czy co ?Nie wiem w ogóle dlaczego się nad tym zastanawiam ;/
Wybacz co teraz napisze ale kompletnie ciebie nie rozumiem.
wiążąc się z żonatym facetem z dzieckiem powinnas liczyc sie z konsekwencją że może on wroci do zonki.Tym bardziej ze tak tesknil za dzieckiem.
Pisalas wczesniej ,że gdyby przeprosil itp to tak go kochasz ze bys przyjela i wybaczyla.wiec czemu teraz dziwisz sie jego żonie???postapila identycznie tak jak ty chcialas postapic!
A pozatym troche jej sie nie dziwie.Jak dowiedziala sie ze mąż ma kochanke to zapewne z zemsty go spowrotem przyjela by tobie zrobic na złość.
Po co płodzic dziecko wiedzac ze facet jeszcze teskni za swą byłą i swoim dzieckiem.Po co??????
Nagadal tobie bzdur,to samo nagadal zonie a wy o takiego sie kłócicie???

Żyj swoim zyciem z wszelkimi konsekwencjami swego postepku i nie rozbijaj niczyjej rodziny(chociaz nie wierze ze tamto przetrwa).ciesz sie dzieckiem ktore wkrotce urodzil i skup sie tylko na tym.

Rosi zastanow sie co piszesz! To tak samo nie wrato wiazac sie z facetem ktory mial wczesniej bo moze znowu do niej wrocic???? jak jestes taka idealna to czemu jestes sama??? po co bylas ze swoim facetem i slodzilas dziecko skoro sama wychowujesz je??? oklamal cie??? inne tez oklamywal a ty z nim bylas. Nie pouczaj innych jak teraz tez samotnie wychowujesz dziecko bo twoj facet cie oklamywal!

reklama
Po pierwsze to nie jestem idealna i nigdy tak nie twierdzilam.!!!
Owszem facet oklamywal ale tez opowiadal jak kocha swoja corke,jak teskini itp.Candy to wszystko wiedziala a mimo to postanowila ze postara sie o dziecko z nim i co wtedy myslala????ze zostawi tamto bo ma teraz dziecko z nią?????żałosne to.

A co do mojego exa to byla kompletnie inna sytuacja.NIE BYL ZONATY!!!!!!!!NIE MIAL Z INNA DZIECKA!!!!!NIE POSTARALAM SIE Z NIM O DZIECKO PO TO BY ZAPOMNIAL O INNEJ!!!!!WIEC MNIE NIE POROWNOJ!!!!!!!!!

Do góry