reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
A skad wiesz ze nie ma innego dzieck??????? moze tez cie w tym oklamal! jest mase facetow po rozwodzie ktorzy ukladaja soebie zycie i nie wracaja do bylych zon wiec to ty nie mow ze kazdy by tak postapil!!!! zle trafila ale nie widziala ze ja zostawi tak samo jak ty nie wiedzialas ze ty rozstaniesz sie ze swoim!!!!!!!

Rosi alfa omega forumowa, ciężko jej zrozumieć że Candy kochała faceta... Czy Ty też powinnaś być spisana na straty bo jesteś samotną matką?? Faceci powinni od Ciebie z daleka, bo w końcu jesteś sama i cholera wie dlaczego?? Jakby każdy tak do tego podchodził to związków by nie było. Mój ojciec ma nową kobiet e, moja mama ma mężczyznę i jakoś żyją. Każdy ma jakąś przeszłość. A Ty chyba nie wiesz czym jest miłość skoro nie potrafisz wczuć się choć trochę w to, co pisze Candy. Troszkę empatii, zgorzkniała się robisz.
A myślisz że większość z nas nie ma problemów, że jesteśmy tu tak sobie, dla zabawy?? Ludzie mają problemy, ale po to my mamy to forum żeby wspierać się nawzajem i żalić się jak trzeba!!!!!!!!! A Ty wyskakujesz z linkiem o chorej dziewczynce!! Smutne to i przykre, ale co, mamy się czuć winne że o "pierdołach" tu piszemy a cudze dzieci są chore?!! Weź się ogarnij kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo źle się robi od Twoich jadowitych postów!!!!!!
Adka zdrówka dla Liluni :*

oj widze awanturka mala tu sie zrobila... Rosi to forum jest po to zebysmy sie wspieraly, jakos sobie pomagaly wzajemnie bo zadnej z nas nie jest latwo... naprawde Twoje slowa w niczym nie pomagaja a jeszcze bardziej doluja...;/

Wybacz co teraz napisze ale kompletnie ciebie nie rozumiem.
wiążąc się z żonatym facetem z dzieckiem powinnas liczyc sie z konsekwencją że może on wroci do zonki.Tym bardziej ze tak tesknil za dzieckiem.
Pisalas wczesniej ,że gdyby przeprosil itp to tak go kochasz ze bys przyjela i wybaczyla.wiec czemu teraz dziwisz sie jego żonie???postapila identycznie tak jak ty chcialas postapic!
A pozatym troche jej sie nie dziwie.Jak dowiedziala sie ze mąż ma kochanke to zapewne z zemsty go spowrotem przyjela by tobie zrobic na złość.
Po co płodzic dziecko wiedzac ze facet jeszcze teskni za swą byłą i swoim dzieckiem.Po co??????
Nagadal tobie bzdur,to samo nagadal zonie a wy o takiego sie kłócicie???

Żyj swoim zyciem z wszelkimi konsekwencjami swego postepku i nie rozbijaj niczyjej rodziny(chociaz nie wierze ze tamto przetrwa).ciesz sie dzieckiem ktore wkrotce urodzil i skup sie tylko na tym.

Skąd wiesz ile był po rozwodzie jak go poznałam ?
Nie byłam jego kochanką nigdy !
Ma dziecko, kocha je i to jest normalne ! zastanawiałoby mnie jakby miał dziecko i kompletnie się nim nie interesował.
Jakbym wiedziała, że za nią tęskni to pogoniłabym go wtedy jakbym się tylko o tym dowiedziała !

Ze mną nigdy nie będzie już w związku ( tak sobie obiecałam, ale nie mogę powiedzieć na 100%, bo nie wiem co przyniesie przyszłość ) Jest ojcem dziecka, tego mu nie odbiorę.

Zanim napiszesz cokolwiek jeszcze do mnie pomyśl, ale nie sądzę aby to była Twoja mocna strona, przecież napisałaś, że nie rozumiesz ;]

Ostatnia edycja:
Kurde Rosi masz talent!! Doprowadzasz ludzi do nerwicy kilkoma słowami :D :D :D Brawoooooooooooooooooo!!! :D

Młoda nie wiedziałam że straciłaś dzidzię w tak wysokiej ciąży :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Adka duzo zdrowia dla Lilianki:*:*:*:*

Mloda ja rowniez nie wiedzialam:( jestescie silne dziewczyny:*

A my wlasnie wrocilismy ze spacerku:) teraz czekam az wujek z ciocia przyjada:)

Przeczytałam jeszcze sobie raz Wasze wpisy do mnie, i nie mogę się nadziwić jakie jesteście silne !
Mam nadzieję, że z czasem będę identyczna.
U mnie to jest bardzo świeża sprawa... i ch*j z nim, jak pisałam męczą mnie pytania DLACZEGO ? potrafił odejść tak z dnia na dzień? DLACZEGO! właśnie do niej ? DLACZEGO w ogóle się nie zainteresuje nami ? DLACZEGO spieprzył mi życie ? DLACZEGO TĘSKNIĘ ? Czy kochał kiedy tak mówił?

Codziennie się powstrzymuje od pisania do niego, czy dzwonienia :( ale tak bardzo bym chciała ! to straszne i absurdalne, że nadal KOCHAM tego człowieka !

Przyznam Wam się, że dziś do niego zadzwoniłam :( udało mi się zamienić z nim kilka słów... powiedział, że na razie jest zły i jak mu przejdzie to się odezwie ;/
Ciekawe na co jest zły ;] nie zapytałam, szkoda było mi na to czasu...
Wspomniał coś, że jest zły na to, że rozmawiałam z tą jego ex i obecną teraz. JESTEM GŁUPIA ! wiem...

Podziwiam Was. Wasze wsparcie jest nieocenione.
Można się uzależnić od tego miejsca i rzeczywiście zacząć inaczej podchodzić do sytuacji. Kiedy wstaję rano wydaje mi się, że jest lepiej ! Powtarzam sobie Kasia ! jest dobrze, ale kiedy nadchodzi wieczór ( jak teraz ) nie umiem się powstrzymać :( Płaczę... myślę... wydaje mi się, że już zawsze będzie TAK !

Candy poczatek .... wiec jest najciezej , bedzie morze łez .... ciagle pytanie DLACZEGO ..... ale mowia ze czas leczy rany , wiec daj sobie czasu .... wiesz troszke Ci zazdroszcze bo nie dlugo bedziesz miala córcie i zajmiesz sie nią ... przestaniesz tak myslec .... u mnie naprawde z coraz wiekszym brzuszkiem coraz wiecej pytan i wogóle ... ale potrafilam sobie wytlumaczyc , pozatym naprawde wsparcie dziewczyn jest nie ocenione ... bo potrafia postawic do pionu .... wiec płacz teraz , bo to najlepszy sposób na wyrzucenie emocji .. i pisz do nas .... zawsze cos napiszemy by bylo lepiej ....

reklama
Do góry