reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Agnieszka32, :no: nie wiem jak powinnam się zachować, co napisać... JEST MI BARDZO PRZYKRO ! Dzielna z Ciebie kobieta i szczerze, bardzo dziękuje !

Carlaa, dziękuje kochana, muszę żyć, mam dla kogo

masz masz:) dziecko to chyba cos najpeikniejszego co moze spotkac kobiete:) chwila narodzin,spojzenie,pierwszy usmiech,pierwsze aguuu:) zabeczek,kroki ,slowo mama:)

fikusek1988, no to podziwiam i gratuluję, oby szczęście trwało wiecznie u boku nowego ukochanego :) I dziękuje za wsparcie słowem - na prawdę wiele to dla mnie znaczy.

dziekuje:) udzielej sie z nami jak najwiecej:) mamy nadzieje ze pomozemy troche :) z reszta wszytkie jedtesmy w podbnej sytuacji takze na wsparcie liczyc mozna,na postawienie do pionu tez jak sa zmartwienia:)

candyc -uwierz w siebie....Boże jak ja wiem jak ci jest ciężko...wiemmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........budzisz się rano patrzysz na brzuszek i nie wiesz czy płakać czy się śmiać....lęk i strach i ta ogromna pustka i żal....wyciągasz telefon i piszesz sms ,płaczesz pytasz dlaczego ja?????i nie dostajesz odpowiedzi....nie spisz nie jesz...patrzysz w otchłań nicości....i już nic cię nie cieszy i nic nie ma sensu....czy świeci słońce i czy pada deszcz....krople po szybie płyną tak jak łzy po twoim policzku....wiatr dmucha w okno a Ty?????????rozmyślasz....ZNAM TO.....Miłość jest jak tama. Jeśli pozwolisz, aby przez szczelinę sączyła się strużka wody, to w końcu rozsadza ona mury i nadchodzi taka chwila, w której nie zdołasz opanować żywiołu. A kiedy mury runą, miłość zawładnie wszystkim. I nie ma wtedy sensu zastanawiać się, co jest możliwe, a co nie, i czy zdołamy zatrzymać przy sobie ukochaną osobę. Kochać to utracić panowanie nad sobą.............WIEMMMMMMMMMM...........

a popełniane błędy są jak prostytutka której trzeba zapłacić...a w zamian za to dostaje się tylko doświadczenie....więc nie martw się kiedyś i on za to zapłaci bo ZŁO WYRZĄDZONE POWRACA Z ZDWOJONĄ SIŁĄ.............

Candy - myśl o dziecku.. jesteś za nie odpowiedzialna i tylko ono się teraz liczy. Dasz sobie radę, początki są trudne ale zobaczysz jak urodzisz wszytsko sie zmieni

Carla - ja brałam bromergon

reklama
Candy,a czy ty chociaz wiedzialas dlaczego jego była go z domu wygoniła????
Po co wiazac sie z facetem ktorego juz jedna pogonila:confused:,zapewne miala powody.A tys zadowolona go przygarnela:szok:

Przykro mi to pisac ale popelnilas ogromny błąd,wiążąc sie z facetem z TAKĄ przeszloscia.
A skoro tak chcesz jego powrotu to nie martw sie.Zapewne jak znowu żonka go pogoni to wróci.:-D
I ty ponownie chcesz go przyjąć????

Wybacz,ale kompltnie nie rozumiem takich osob jak ty:baffled:

WIESZ CO WEZ SCHOWAJ TE TRZY GROSZE ,.BO JAK BLYSNIESZ TO NIE MA SENSU NAPRAWDE,DZIEWCZYNA POTRZEBUJE WSPARCIA A TY JA JEDZIESZ,PRZYPOMNIJ SOBIE JAKA TY BYLAS ZAKOCHANA OSTATNIO I CHLOP CIE RZUCIL :angry::angry::angry::angry::angry:
moj ex jakos byl po rozwodzie i teraz jak nie jestesmy razem a kubus bedzie mial rok dziwnie do niej nie wrocil,wez sie ogarnij ,TY TEZ JESTES PO PRZEJSCIACH I CO KAZDY MA CIE ZARAZ SKRESLIC,DZIWNE MASZ PODEJSCIE DO ZYCIA ,
POMYSL STO RAZY ZANIM COS NAPISZESZ,BO ZAS BEDZIE ZLE I OCZYWISCIE TY BEDZIESZ POSZKODAWANA BO ZAMIAST NORMALNIE SIE UDZIELAC I PISAC CO U TWOJEGO DZIECKA TO LEPIEJ POSTAMI BEZ SENSU RZUCAC!!!!!

Do góry