reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

właśnie wróciłam z pracy....i chyba dzieki niej nie zwariowałam jeszcze ...mam pomoc w rodzicach ....nie muszę gotować obiadków bo moi starsi synowie chodzą do nich...i jest mi lżej finansowo....a tak jakoś daje rade...pracuje i zarabiam....jest ok....i odpoczywam psychicznie...

reklama
agnieszka zadne slowa nie zwroca nic ani nie polepsza tak naprawde,bardzo mi przykro ze tak to sie skonczylo ale najwazniejsze ze pracujesz,masz wsparcie i musi byc dobrze,
a czym sie zajmujesz ??/ jak mozna wiedziec
mamusia witaj na forum.a zostajesz za granica,nie masz tu nikogo

ja dzisiaj postanowilam odreagowac ostatnie dni bo mam dosc totalnie wszystkiego bylismy na spacerku ,potem zakupy i juz do wieczora spedzialam w kuchni na odreagowanie wszystkiego ,odmrazlam lodowke i kulam lod jak eskimos,robilam dla malego obiadki w pojemniki,w kauflandzie byla promocja barszczyku,brokula mrozonego ,upieklam dwa ciasta a moja dzieciaczki sobie tanczyly i wydawaly rozne dzwieki,znalazlam nowy sposob :-)piosenki you tobe dla dzieci ,mowie wam rewelacja,
to najlepszy utwor kubusia-
YouTube - KOTEK KŁOPOTEK piosenka dla dzieci
staje na rowne nogi,kreci tylkiem,rece do gory i hehehehhe
mowie wam taka radosc daje mi tez jakas pozytywna energie

Ostatnia edycja:
agnieszka to chyba fajna praca ale pracujesz do pozna czy masz roznie godzinowo
ja tez od dawna pracuje z ludzmi ale nie raz mam serdecznie dosc,mam jedna hostesse ktora non top robi problem i szukamy zastepstwa,

adka nie ma na co czekac,idz do lekarza czy na pogotowie .to nie bezpieczne jak sie dusi przy tym,a dwa po co ma sie meczyc,moze juz potrzebuje lekarstwa,jakiegos,zreszta jest jeszcze mala,i sama sobie nie pomoze
,mojej sasiadki mala jest wlasnie w szpitalu,3 tygodnie miala katar i w nocy zaczela sie dusic,obustronne zapalenie pluc.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.

Dowiedziałam się kilka dn. temu, że zostałam sama :(
Jestem w 8 mies. ciąży. Dziecko było zaplanowane, bardzo wyczekiwane.

Poznałam faceta po przejściach... imponowało mi jak bardzo kocha swoją córkę z poprzedniego związku, jaki jest pracowity itp. i było mi go żal, że rozbijał się to tu to tam, bo była żona go wywaliła. Po jakimś czasie spotykania zaproponowałam mu zamieszkanie ze sobą, a po pół roku wspólnego życia postanowiliśmy założyć rodzinę o której oboje marzyliśmy.
On po przejściach, ja po burzliwym związku.
Okazało się, że od 2 mies. wypisuje do swojej byłej jak to chce do niej wrócić itp.
Prowadził podwójną grę ! Kochał ją i mnie jednocześnie, a najbardziej zabolało mnie, że aby wkupić się w jej łaski nawygadywał, że dziecko którego się spodziewam NIE JEST JEGO, że puściłam się na boku ( cóż za upokorzenie ! za co ? )

2 dn, od zajścia przeprosił, ale chyba zrozumiałe, że nasz związek nie ma szans !
Wszystkie kłamstwa wyszły na jaw ! była konfrontacja, a on zwiał jak tchórz !
Nadal jest u niej... mimo tego, że i ją tak oszukiwał zwodził, przyjęła go.
Nie wiem teraz czy moja córka będzie mieć tatusia :( twierdzi, że mieć będzie
Nie wiem zupełnie NIC !

MYŚLI MAM TAKIE, że wstyd się przyznawać ;(

Najgorsze, że kocham go bardzo :( tęsknie jeszcze bardziej :(
Ogólnie przytyłam do tej pory w ciąży 5kg i zgubiłam przez nerwy 3 :( nie wiem czy z dzidzią wszystko dobrze, i nawet nie idę tego sprawdzić !
Emocjonalnie i psychicznie jestem rozwalona :(

Ostatnia edycja:
witaj katerinka111

Dziękuje za ODP :)
Mam pomoc ze strony rodziców - a spodziewam się córeczki za 8tyg.

Czemu to tak boli :( czemu tęsknie tak za nim, przecież tak mnie zranił ? :(
Normalnie czuje, że mogłabym mu wybaczyć :(
Teraz tylko czekać, aż znów wyląduje w samochodzie bez dachu nad głową
i może przyjdzie z podkulonym ogonem, ale ja już nie będę kołem ratunkowym !
Chociaż na dzień dzisiejszy czuje, że dałabym mu szanse :/ ta myśl jednak też kłóci się z moim rozsądkiem.

Myślałam żeby może oddać mu dziecko na wychowanie :(
Jakoś straciłam więź emocjonalną z brzuchem ( mam nadzieje, że Pan Bóg za myśli mnie nie skara )

Ostatnia edycja:
Candy,a czy ty chociaz wiedzialas dlaczego jego była go z domu wygoniła????
Po co wiazac sie z facetem ktorego juz jedna pogonila:confused:,zapewne miala powody.A tys zadowolona go przygarnela:szok:

Przykro mi to pisac ale popelnilas ogromny błąd,wiążąc sie z facetem z TAKĄ przeszloscia.
A skoro tak chcesz jego powrotu to nie martw sie.Zapewne jak znowu żonka go pogoni to wróci.:-D
I ty ponownie chcesz go przyjąć????

Wybacz,ale kompltnie nie rozumiem takich osob jak ty:baffled:

reklama
Najgorsze, że kocham go bardzo :( tęsknie jeszcze bardziej :(
Ogólnie przytyłam do tej pory w ciąży 5kg i zgubiłam przez nerwy 3 :( nie wiem czy z dzidzią wszystko dobrze, i nawet nie idę tego sprawdzić !
Emocjonalnie i psychicznie jestem rozwalona :(

Twoje postepowanie świadczy ze facet DRAN jest tobie wazniejszy niz wlasne dziecko.To o nie powinnas teraz sie troszczyc bez wzgledu na sytuacje.

Do góry