reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

hMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..................WIĘC DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ.....................................GDY JUŻ RAZ TAK ZROBIŁ ,BĘDZIE TAK ROBIŁ CIĄGLE A DZIECKO GO NIE ZMIENI......WIEM TO ....I KAŻDA Z NAS TUTAJ TEŻ DO WIE.....MASZ DZIECKO DASZ RADE SAMA.....BĄDZ SILNA.....TAK JAK NIE BYŁAM JA...

reklama
Candy,a czy ty chociaz wiedzialas dlaczego jego była go z domu wygoniła????
Po co wiazac sie z facetem ktorego juz jedna pogonila:confused:,zapewne miala powody.A tys zadowolona go przygarnela:szok:

Przykro mi to pisac ale popelnilas ogromny błąd,wiążąc sie z facetem z TAKĄ przeszloscia.
A skoro tak chcesz jego powrotu to nie martw sie.Zapewne jak znowu żonka go pogoni to wróci.:-D
I ty ponownie chcesz go przyjąć????

Wybacz,ale kompltnie nie rozumiem takich osob jak ty:baffled:

po czesci sie zgadzam z toba,ale czasmi ludzie sie rozwodza,ropzstaja po prostu bo sie przestali dogadywac,nie koniecznie zawsze chodzi o zdrade. Wiec nie mozna takich osob skreslac od razu,moze byc ktos roziwdziony ale moze ulozyc sobie zycie w nowym zwiazku. Natomiast w takich przypadkach ja bym z dystansem podchodzila,no i przedewszytkim najpier chcaialbym sie dowiedziec czemu wczesniejszy zwiazek sie rozpadl i nie tylko uslyszec to od faceta tylko rowniez od drugiej strony.

Dziewczyno zamiast myslec o tym frajerze to pomysl o dziecku,piszesz ze to wymarzone dziecko a co teraz robisz??????? chcesz oddac na wychowanie???? nie czujesz wiezi z brzuchem?!!! pomysl do licha ze "ten brzuch" top twoje wymarzone dziecko i ono jest najwazniejsze!

hMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..................WIĘC DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ.....................................GDY JUŻ RAZ TAK ZROBIŁ ,BĘDZIE TAK ROBIŁ CIĄGLE A DZIECKO GO NIE ZMIENI......WIEM TO ....I KAŻDA Z NAS TUTAJ TEŻ DO WIE.....MASZ DZIECKO DASZ RADE SAMA.....BĄDZ SILNA.....TAK JAK NIE BYŁAM JA...

przykro mi z powoduy straty malenstwa:(

Hej Rosi79

Źle to wszystko zostało przez Ciebie zinterpretowane, albo ja nie umiem przelać myśli.
Jest DRANIEM i nie ma mowy o tym abyśmy kiedykolwiek byli już razem, podkreślam tylko, że tęsknie.
Co do prześledzenia jego przeszłości, to żona go wywaliła bo poznała kogoś na planie serialu w którym grała ( pewnie miał więcej PLN )
Zanim w ogóle się związaliśmy poznałam jego rodzinę itp.
Każdemu należy dać szansę, a nie był zbrodniarzem.

Tęsknie ( to z serca )
NIE MA DLA NAS SZANS ( rozsądek )
BOJE SIĘ ( realia )
Żadna z nas nie chciałaby być sama... boje się też właśnie tej samotności :(
a najważniejsza jest dla mnie moja córka !
i myśli kołatają się dziwne!

Ostatnia edycja:
Hej Rosi79

Źle to wszystko zostało przez Ciebie zinterpretowane, albo ja nie umiem przelać myśli.
Jest DRANIEM i nie ma mowy o tym abyśmy kiedykolwiek byli już razem, podkreślam tylko, że tęsknie.
Co do prześledzenia jego przeszłości, to żona go wywaliła bo poznała kogoś na planie serialu w którym grała ( pewnie miał więcej PLN )
Zanim w ogóle się związaliśmy poznałam jego rodzinę itp.
Każdemu należy dać szansę, a nie był zbrodniarzem.

Tęsknie ( to z serca )
NIE MA DLA NAS SZANS ( rozsądek )
BOJE SIĘ ( realia )
Żadna z nas nie chciałaby być sama... boje się też właśnie tej samotności :(
a najważniejsza jest dla mnie moja córka !

no i ostatnie zdanie bardzo mi sie podoba:) rob wszytko by malenstwo dobrze sie rozwijalo,juz niedlugo finish i jak urodzi sie mala to nie bedziesz widziala swiata poza nia:) i o draniu zapomnisz.

fikusek1988, nie wiem czy da się tak zapomnieć.
Pewnie niunia będzie mi o nim przypominać raczej na pewno, ale na pewno nie będę patrzeć na niego tak jak do tej pory, po prostu będzie bo będzie. Jest ojcem, chce nim być, widywać dziecko i łożyć na nie OK niech tak będzie, ale NIC POZA TYM !
Moje dziecko jest z miłości, chciane, nie winne i nie pozwolę aby ono płaciło za ojca debila.

candyc .........pomogę ci coś zrozumieć.......STRACIŁAM DZIECKO PRZEZ STRES I WALKĘ O COŚ CO NIE MA SENSU..MÓJ SYN NIE ŻYJE .......OSTATNI RAZ WIDZIAŁAM GO NA MONITORZE EKRANU BYŁ MALUTKI BEZBRONNY I CHCIAŁ ŻYĆ.....MOŻE NIE ZYJE PRZEZE MNIE BO BYŁAM TAKA IDIOTKĄ ŻE NIE UMIAŁAM SIĘ PODNIEŚC.....I ŻYĆ....WIEC...ku.....WA....wez się w garśc...urodz dziecko i wychowaj je sama....DASZ RADE........KOBIETY SĄ SILNE...A FACET TO PÓŁ CZŁOWIEK...SORY ALE musiałam...

Rosi ależ Ty jesteś złośliwa... Nie wiesz jak to jest jak jest się zakochanym/zauroczonym?? Dobrze że wie, że on nie jest dla niej. Gdybyś była taka mądra jak teraz piszesz to nie byłabyś sama. Nie jesteśmy wróżkami, gdybyśmy wiedziały co będzie to by nas tu nie było.
Candy rozumiem co czujesz, ja swojego brzucha nienawidziłam aż do dnia porodu... Ale jak zobaczysz co z niego wyjdziesz to poczujesz co to jest PRAWDZIWA MIŁOŚĆ :) BĄDŻ DZIELNA!!

Czy któraś brała BROMERGON????

fikusek1988, nie wiem czy da się tak zapomnieć.
Pewnie niunia będzie mi o nim przypominać raczej na pewno, ale na pewno nie będę patrzeć na niego tak jak do tej pory, po prostu będzie bo będzie. Jest ojcem, chce nim być, widywać dziecko i łożyć na nie OK niech tak będzie, ale NIC POZA TYM !
Moje dziecko jest z miłości, chciane, nie winne i nie pozwolę aby ono płaciło za ojca debila.
ja o moim zapomnialam:) szybko,nie rozpaczalam itp:) Alan wcale mi o nim nei przypomina:) jestem w ziazku z kims innym,wiec i ty jak i kazda z nasz ulozy sobie zycie predzej czy pozniej.

reklama
Do góry