Fikusek wlasnie przed chwila Nikosiowi caly paznokiec sie urwal :/ juz wczesniej tak odstawal az mi bylo niedobrze jak to widzialam, ale balam sie sama mu oderwac, bo nie wiedzialam czy bedzie go to bolalo czy nie, ale nie zauwazylam kiedy i juz paznokcia nie ma :/ bede przykladala aloesem, kiedys uzywalam go na opryszczke, ale jak zauwazylam, ze im wiecej aloesu przykladalam, tym bardziej zielone usta mialam hehe
Katerinka tak, wlasnie o to chodzi, ze jak matka jest matka, to ok, ale jesli potrafi zostawic dziecko i sobie wyjsc na kilka dni czy tygodni to sorry ;/ dobrze, ze nauczycielka sie tym interesuje, dobrze ze zapytala co sie stalo, bo fakt, w niektorych rodzinach niestety dzieci sa bite .... szkoda, ze wtedy nauczyciel nie reaguje zbyt szybko :/ a co do Kubusia to duzy, silny i zdrowy chlop wiec niczym sie nie przejmuj, moze bedzie tak jak lekarka powiedziala, ze do 2 roku moze tak byc?
ja jak bylam mala to jak plakalam to nie moglam oddychac, lekarz powiedzial mojej Mamie, ze nie mozna mnie doprowadzac do placzu bo sie w koncu zapowietrze
ale nie bylo tak zle, to trwalo bardzo dlugo, na pewno to pamietam, wiec nie bylam juz taka mala :/ chyba przeszlo jak przestalam juz plakac tak w glos jak dziecko
no tylko, ze nie da sie tego porownac do astmy czy podobnych :/
Pamietacie mojego guzka za uchem? Robilam rozne badania, z biopsji wyszlo, ze to tumor mixtus, miesiac temu umowilam sie na operacjie ...... na 29 listopada :/ kurcze tyle czekac na glupia operacje :/
Pozdrawiamy wszystkie Mamusie i Pociechy!!! :*