reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinka ja cie nie strasze , bron boze ..... to bylo raczej naleganie bys badania robila i nie pozwolila sobie w kasze dmuchac ...to ich zasrany obowiazek sprawdzic co jest malemu ....bo potem są wlasnie takie przypadki .....
a Twój Ex ... xxjxa/dnsjiuhfpqwlkpalsmfcnudh ..... tyle napisze bo szkoda komentarza , ku****sa mu obciać by nigdy przyjemnosci nie zaznal ... a od syneczka niech sie odp***** li ....
a mój K .... chce wrocic zrozumial ze popelnil blad .... nawet slubu chce jesli wroce :szok:

reklama
carla no przyda sie jak wystapi o widzenia,po moim trupie z kims innym nij ja,wiesz zazdroszcze ci tego spokoju!!!
margolcia maly mial badania robione ostatnio i na nic to bylo,nie wiedza co,kloce sie i nic z tego nie wynika,nie jestem alfo i omega zeby dzialac sama ale zapytam o to pisala fikusek
a jesli chodzi o twojego ex? ty jeszcze myslisz ze bedziecie razem ????????????????

charlene moj Miki tez alergik straszny mam nadzieje ze z wiekiem mu to minie. A czy Twoja Sara miala test obciazenia laktoza? Bo to by duzo wyjasnilo... My mielismy testy alergiczne ale wiadomo, ze to badanie u takich maluszkow zbyt wiarygodne nie jest. Jutro wlasnie wybieramy sie do szpitala na test z laktoza i zobaczymy bo mozliwe ze moj Miki nawet na bebilon pepti jest uczulony;/ A co do objawow ktore opisalas to moze jakies klopoty z pecherzem? Badalas mocz?

Ostatnia edycja:
Adka niech on lepiej coś zrobi, a nie tylko mówi :)

A w Carrefour jest super promocja, taka akcja bymerang- kupujesz coś, a przy kasie drukuje się talon gotówkowy do wykorzystania w listopadzie. Ja wczoraj kupiłam Pampersy Premium Care- te w kremowym opakowaniu, normalnie to bym ich nie wzięła bo najdroższe są. No i za 52 sztuki 43 zł, ale przy kasie za ich zakup masz 20 zł w tym talonie!! Czyli 23 zł za paczkę wychodzi :) Hehhhee mam już 3 opakowania :) Tylko jak kupuje się te same produkty objęte promocją to na osobnych paragonach trzeba, ja pampersy na dwóch kasowałam żeby mieć 40 zł w talonach :) Opłaca się jak cholera.
Jejeee u mnie tak ciepło, a dzeicaki pod kocami i w śpiworach!!! Masakra, bez przesady!! Nela w lekkim sweterku, i spotkałam koleżankę, a jej córa pod grubym kocem, w kapeluszu z futrkiem, kurtce zimowej i ona mówi że wcale grubo nie jest ubrana, bo ona ciepłolubna i zaraz zachoruje... No nic dziwnego jak przegrzane dziecko :/ Lepiej wychłodzić niż przegrzać, mną aż telepie jak widzę coś takiego... głupota.

Katerinka K chyba zrozumial ze juz nie czekam jak wierna s*ka na niego i niechce wrocic to mu sie odwidzialo , tym bardziej wie ze jest E . zaczol sie interesowac , placi bez ale ...no zakupow niezrobil tak jak obiecal ale ok niech mu bedzie .... ja o nic juz nie prosze .... wysle kase ok nie to nie info o Kajtku udzielam jak sam sie dowiaduje ...poprostu olałam go i chyba zrozumial co stracil ... tylko ze dlamnie jest zapozno , owszem chciala bym miec rodzine i zeby byl ojcem ale ... no wlasnie ciagle to ale ... do szczescia nie moze go byc a umnie jest ... wiec to sensu nie ma ...
nie moge z tego jego " nawet slub wezmiemy" a kuzwa tak w zaparte szedl ze on nigdy bo to mu do zycia nie potrzebne ... dziwni sa faceci , bardzo dziwni

Fikusek dostajesz wydruk i tam masz napisane jaką masz kwotę talonu, a w listopadzie możesz iść na zakupy i nim zapłacić :) Super sprawa :)
Margolcia rób tak, żeby Tobie było dobrze. Tak to jest, jak kobieta pokaże że jest niezależna i że sama też potrafi, to facet momentalnie się zmiena. Szkoda że często jest to tylko na chwilę.
Katerinka ja też sobie zazdroszczę tego luksusu jakim jest święty spokój...

Mam sąsiadkę, jej córa jest 3 tygodnie starsza od mojej. Z ojcem małej nie jest, on siedzi. No i on z aresztu wysłał jakieś pismo, że ona dzieckiem się nie zajmuję i inne pierdoły, i teraz ona ma kuratora na głowie!! I on chce jej dziecko zabrać!! Masakra...

Fikusek dostajesz wydruk i tam masz napisane jaką masz kwotę talonu, a w listopadzie możesz iść na zakupy i nim zapłacić :) Super sprawa :)
Margolcia rób tak, żeby Tobie było dobrze. Tak to jest, jak kobieta pokaże że jest niezależna i że sama też potrafi, to facet momentalnie się zmiena. Szkoda że często jest to tylko na chwilę.
Katerinka ja też sobie zazdroszczę tego luksusu jakim jest święty spokój...

Mam sąsiadkę, jej córa jest 3 tygodnie starsza od mojej. Z ojcem małej nie jest, on siedzi. No i on z aresztu wysłał jakieś pismo, że ona dzieckiem się nie zajmuję i inne pierdoły, i teraz ona ma kuratora na głowie!! I on chce jej dziecko zabrać!! Masakra...
no to bede kupowac te oznaczomne produkty:) super sparwa:) duzo rzeczy dla maluchow jestn oznaczonych:)

w takich sytuacjach powierdza sie tylko to ze bardzo dobrze zrobilam nie wpisujac ojca:)

carla ja lubie bardzo cerfura,zawsze maja ciekawe promocje ale o tej nie slyszalam.
duzo tam kupuje dla dzieci to zawsze sie przyda i tam pewnie szal jest
ktos na podstawie slowa kryminalisty zeslal jej na glowe kuratora? moze ma frajer jakies znajomosci.nie pojetne!!!! ale potwierdza sie,ze niczym nie potrafia sie zajac tylko zycie zatruwaja
margolcia moj ex od malej tez mi takie obietnice skladal ale jak mialam faceta jakiego kolwiek to jego fantazja poglebiala sie !! wiec trzeba to zlac

reklama
Carla nie chce mi sie wierzyc, ze chlop za kratami ma taka moc. Widocznie wyslal takie pismo, a tam ktos sprawdzil ja i okazalo sie, ze faktycznie sie nie opiekuje dzieckiem, bo ktos kto sie opiekuje dzieckiem nie dostanie kuratora, wiec cos w tym musi byc niestety ;/ a co do cerfoura to nie mam go blisko ;/ kawal drogi w sumie jest ode mnie, ale dzis bylam w realu pampersy huggies kosztuja 35 zl, w mojej paczce Junior 5 jest 60 sztuk, wiec calkiem dobra promocja :)
co do exow to ja bym sie nimi nie przejmowala, wiadomo, że tylko oni potrafia powiedziec jedno zdanie, ktore potrafi na prawde zepsuc humor, dlatego nie przejmujcie sie nimi!!
i jeszcze ktoras z Was napisala, ze dziecko umarlo na astme, ale cos innego musialo byc, bo na astme sie nie umiera :) moze to sepsa byla albo cos w podobie? :-( swoja droga to te dzieciaczki sa biedne, chodza po tych lekarzach, denerwuja sie (bo dzieci zazwyczaj nie lubia chodzic do lekarzy - przynajmniej niektore), wkurzaja a i tak lekarze maja gdzies i nie zrobia raz porzadnie badan tylko trzeba te dzieci wozic po lekarzach, to jest chore.

Do góry