reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

No i po randce ;/ eh to byl koszmar Krzysiek cholernie przypomina mi ojego eksa a ja sobie chyba uswiadomilam ze nadal go kocham i nie umiem zaczac ukladac sobie zycia;/ brakuje mi go i chcialabym zeby jednak sie ogarnal i wrocil do mnie i do swojego dziecka...Myslalam ze juz sie wyleczylam z z tego itp ale jednak nie ;/ jak wrocilam do domu to sie poryczalam ;( a najgorsze jest to ze znow wszystko mi o nim przypomina;(

reklama
adka co za patafian mogl cos takiego zrobic!!!
ale u mnie kradna wozki nalogowo na osiedlu, ja jak juz zostawiam na chwile to przypinam do rury na dole ,tym szyfrem od roweru i narazie ok
titit oj to cie trzyma nie zle,ale co facet taki zly czy ty bylas myslami gdzies indziej ???

a ja sie wnerwilam wyslalam babce towar z alegro i uszkodzili przesylke,babka pewnie bedzie chciala zwrot kasy a ja juz ja wydalam,wyslalam jej propozycje ale nie wiem czy sie zgodzi .zloze reklamacje na poczcie,co za barany rzucaja tymi paczkami :angry:

adka co za patafian mogl cos takiego zrobic!!!
ale u mnie kradna wozki nalogowo na osiedlu, ja jak juz zostawiam na chwile to przypinam do rury na dole ,tym szyfrem od roweru i narazie ok
titit oj to cie trzyma nie zle,ale co facet taki zly czy ty bylas myslami gdzies indziej ???

a ja sie wnerwilam wyslalam babce towar z alegro i uszkodzili przesylke,babka pewnie bedzie chciala zwrot kasy a ja juz ja wydalam,wyslalam jej propozycje ale nie wiem czy sie zgodzi .zloze reklamacje na poczcie,co za barany rzucaja tymi paczkami :angry:
gdzies widzialam filmik ze oni sobie kopia te paczki:/ mi jak siostra cos wysyla to nigduy nie doszlo cale:/

ja bylam myslami gdzie indziej...;/ przy ojcu dziecka;/ ehhh:( a najgorsze jest to ze on ostatnio przyjechal... i wtedy bylo naprawde zle :( kocham go i nie umiem sie odkochac:(

trip nie oszukasz siebie,jesli dalej cos do niego czujesz to potrzebujesz czasu,a sa jakies realne szanse ze mozecie sie pogodzic?
fikusek ja tyle paczek i listow juz wyslalam ze pierwszy raz mi sie to zdarzylo a nie chce negatywa za nie moja wine,wiec zloze reklamacje na poczcie a babka okazala sie spoko bo wlasnie wymienilam z nia meila i zalatwimy to porozumieniem ,uf ulzylo mi
ja wiem co nie ktorzy kurierzy potrafia robic z paczkami a juz ci od poczty to sobie wyobrazam

kubusiowi jakby lepiej,ale tyle sie meczyl biedny,jutro zas kontrola

trip nie oszukasz siebie,jesli dalej cos do niego czujesz to potrzebujesz czasu,a sa jakies realne szanse ze mozecie sie pogodzic?

Nie ma :( on nie chce mnie ani dziecka... znaczy dziecko raz chce mowi ze jak nie dam jego nazwiska to nie daruje mi tego a pozniej mowi ze to nie jego bo on napewno by nie zrobil eh ciezka mi bez niego ale jak go widze to az mnie nosi;/

HEJ dziewczyny dawno mnie nie było....to ja Agnes32 misiałam zmienieć konto ponieważ tamto przestało działać....teraz sie śpieszę ale jak wróce to się odezwę...buziaki...

tiptiriptip ja z ojcem Kajtusia nie jestem juz 4 miesiace , i on nas tez zostawil .... mam równiez momenty ze chce i nie chce .... ja kocham go bardzo i wszystko jest trudne sa dni ze wrocila bym jak on chce i zycie za niego oddalal .... ale wiem ze to na chwilke .... teraz mam taki trudny moment bo Misio strasznie kopie i daje znac ze jest a ja czym bardziej sie przekonuje ze K kocham tylko za syneczka tym mam wiecej watpliwosci ... naprawde ... wczoraj rozmawialam z E ... oj dluga rozmowa to byla ... i wniosek jest taki ze owszem kocham K co widac , ale musze zapomniec i w glowie i tylko w glowie mojej jest strach ... i chec powrotu ... strach , ze Kajtus bedzie tak bardzo podobny do taty a ja widzac synczka bede nadal czula milosc do K , a za tym jest chec powrotu ... wiec musze sie z tym uporac , wyzucic go z glowy , .... poczatki sa trudne , bo .... zablokowalam go i ukrucilam dostep ale , gdzies tam jeszcze sprawdzam i czekam ..... no i teraz jest mi latwiej bo go nie ma a co bedzie jak wrocic , co jak go zobacze .... jest ciezko ale musze dac rade

no to ja was dziewczyny przebiję.. Wiecie czego się wczoraj dowiedziałam? po prostu szczęka mi opadła.. ex od roku ma jakąś lasie i ona podobno.. jest w ciąży:| kur.wa mać.. mój brat dowiedział się tego od jego znajomego.. jeśli to prawda, Boże.. co na gnój:?

reklama
no to ja was dziewczyny przebiję.. Wiecie czego się wczoraj dowiedziałam? po prostu szczęka mi opadła.. ex od roku ma jakąś lasie i ona podobno.. jest w ciąży:| kur.wa mać.. mój brat dowiedział się tego od jego znajomego.. jeśli to prawda, Boże.. co na gnój:?
no to zajebisty koles .... nie ma co ..... kolejne skrzywdzone dziecko bedzie ... a jesli sprawdzi sie w roli .... to bardzo,bardzo przykre to bedzie dla Ciebie ... ale pociesz sie tym ze Ciebie juz tak traktowac nie bedzie ,ze Ty mozesz byc o wiele szczesliwsza :) głowa do góry i nie smuc sie , bo nie warto :)

Do góry