reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Honey mi chodzi o to, że na taki luksus mało którą stać. Jeżeli ja bym miała wybierać, to wybieram inwestycje lub coś w tym stylu, bo na krew pępowinową i tak za późno. Takie rzeczy powinny być za darmo. I nie wiadomo czy ta krew się przyda. W mojej sytuacji byłoby to wywalanie pieniędzy, wolę małej odłożyć na studia np.

Hej Dziewczynki .....
staroci sluchacie :-p ja tez ostatnio zaczelam,szczegolnie czasy podstawowki :-)

no a ja Mariolcia , dojrzewam :-p podejmuje wazne decyzje zyciowe ... szukam mieszkania i wyprowadzam sie ... bo poczatek byl mily i mama taka uchachana ,ale wszystko co piekne szybko sie konczy .... a ja mam dosc , tym bardziej ze ojciec coraz czesciej pije i sie awanturuje .. ja nie chce by moje dziecko sie tak wychowywalo , wiec wole biednie ale na swoim i ze swietym spokojem ..... Qrwa mialam miec wsparcie a mam nerwy .... masakra.
Boje sie jak cholera ale nie mam wyjscia , nie bedzie łatwo ale nie ja pierwsza i nie ostatnia :-)

Margolcia początki zawsze są miłe, szkoda tylko że szybko się to kończy... Ile ja bym dała żeby nie mieszkać z ojcem, bo to co my z nim mamy... Szkoda słów... Traktuje nas jak psy, nawet gorzej. Te jego odzywki... I ten ton... Nie da się tego opisać. Może kiedyś się uwolnimy. A Tobie życzę wytrwałości :) Tym bardziej że dobrze wiedzą że musisz odpoczywać w spokoju, a tu takie rzeczy...
Jeszcze nie samotna nie znam się niestety. A Ty Oli gotujesz obiadki czy słoiki podajesz?? Jeśli sama gotujesz to jaką rybę jej dajesz?? Jutro chcę małej dać i nie wiem jaką, na pewno nie pangę bo to syf największy (ale dobry, tak jak parówki :) )

http://www.bebiko.com.pl/home/konku...galeria-konkursowa/?start=6168&showPhoto=8614

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak to juz jest ze za dobrze byc nie moze,ja mam tez dym teraz z mama straszny i nie wiem jak sie skonczy!!!!!
margolcia jednak dobrze mowia ze jak ma sie swoje dzieci trzeba mieszkac oddzielnie,
carla ja kubusiowi daje rybke sole ,bardzo dobra :)

a piosenki fajne :)

reklama
Carlaa ja tez gotuje mojemu od dawna:) nigdy ze sloikow nie korzystalam:) rybe podaje kazda:p robie na parze.
a jak mu zoupe gotuje to na 2-3 dni i zawsze zamroze by miec w razie czego jak by mi sie gotowac nie chcialo. Wiekszosc zup je tych co ja:)

Ostatnia edycja:
Do góry