reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Witajcie laseczki :) melduje sie na prosbe Carlii :*

U mnie ok, raz lepiej raz gorzej, jak wszedzie... najwzniejsze ze Ola zdrowa. raczkuje po calym domu, ma dwa piekne zabki i probuje chodzic, mowi mama, baba, dada, i ogolnie jest boska. Niestety jest uczulona na gluten, mam teraz podac po skonczonym 12 miesiacu zycia, zobaczymy jak to bedzie. Publicznie chcialam podziekowac Aguguszce za super spedzony razem tydzien i 2 kg wiecej :p no i ze mam juz ziecia jakby nie patrzec :D
Nie odzywalam sie, ale czytam Was niemalze codziennie, czasem wole nie pisac bo moglabym pocisnac za bardzo :D
Carla Nelka jakby schudla na buzce?? czy mi sie wydaje? jak ja bym juz chciala Oli kucyka zrobic, tak jak Ty Neli:)
Orchidea brak slow na co przechodzisz w ostatnim okresie, masakra, mam nadzieje ze jasio przypakuje troche w przyszlosci :) i ''poprawi'' urode dawcy :D
witam nowe dziewczeta, Margolcia ale czas leci, niebawem sie rozpakujesz:D podziwiam e dasz rade z trojka, ja drugiego napewno nie chce miec:)

adka jak ci idzie tycie?:p bo mnie az za dobrze cholera jasna;/

i urzejmie prosze o oddawanie glosow na moja ksiezniczke

www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogo...aleria-konkursowa/?start=1788#showPhoto=13891

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze nie samotna ooo w końcu!! Głosik oddałam :) Te dzieci z pierwszych stron mają i tak najwięcej głosów...
Najważniejsze że Ola zdrowa, a planujesz jakiś powrót do pracy??

Carla, no wlasnie uwazam ze jest to troche niesprawiedliwe, bo sama moze bym dotrwala do 10 strony...
Mysle o pracy i chcialabym wrocic, ale poki co nie musze, cos pomysle po nowym roku.
Dzieki ciotka za glosik :)

hej laski.
Moj Alan znowu chory! teraz cos z pluckami ma i ma zastrzyki....po 20 mamy isc na ip na drugi zastrzyk,cala noc nie spalismy,padam na ryj i mnie tez cos znowu rozklada!jutro ja juz na 100% ide do lekarza!
mam nadzieje ze u was ze zdrowkiem lepiej.

hej laski.
Moj Alan znowu chory! teraz cos z pluckami ma i ma zastrzyki....po 20 mamy isc na ip na drugi zastrzyk,cala noc nie spalismy,padam na ryj i mnie tez cos znowu rozklada!jutro ja juz na 100% ide do lekarza!
mam nadzieje ze u was ze zdrowkiem lepiej.

Biedny Alanek...:-(
U nas lepiej zdusilam chorobsko w zarodku!:) (mam taka nadzieje bynajmniej)
Podawalam Ibum,flegamine,smarowalam pulmeksem,robilam co 2 godziny inhalacje nebulizatorem z soli fizjologicznej,podawalam witamine C:D nawilzacz cala noc wlaczony mialam w pokoiku i Olbasem skraplalam ubranko :)aa no i podawalam herbatke zurawina z aronia :) Wojna z chorobskiem hehe:)
jas i tak dzielnie znosi biedaczek nie marudzi tylko taki cichutki jest i nie chce spac..No ale teraz slysze jak chrapie:)

Buziaki Mamuski:)

reklama
Witajcie :)

Pisalyscie ostatnio cos o krwi pepowinowej. Ja podpisalam umowe. Mysle, ze jest to bardzo korzystna sprawa, niesie to za soba wiele korzysci. Wiec wstepnie placi sie ok 1700 zl. Zaplacilam od razu za 5 lat 1600 zl. W porownaniu do korzysci to te koszty sa niewielkie. Polecam

Do góry