reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Hej dziewczyny:) Bylam wczoraj u mojego ojczyma i mu sie troche poryczalam ze nie daje sobie rady z tym wszystkim itp. A dzisiaj rano zadzwonil do mnie przyszly tatus zwyzywal mnie od najgorszych i powiedzial zebym przed rodzina nie robila z siebie takiej pokrzywdzonej przez los :( ehhh rozwalil mi kompletnie caly dzien bo mysle o tych jego slowach:/

reklama
witajcie kochane:) i witam nowe mamy:)
tip...przechodzialm przez to samo ale jak mnie facet zostawil to go olalam,myslalam o dzieku,mogl rozne rzeczy do mnie mowic a mialam to w du.... po prostu przestalam sie przejmowac,chcialam tylko by maly urodzil sie zdrowy. Wiem ze ciezko przestac msylec o bylym ale trzeba probowac bo zadreczac sie nie ma sensu bo mozna zaszkodzic maluszkowi.

wiem ale kurcze po co on mi robi takie jazdy? Przeciez mam prawo pojechac do rodziny i pogadac o tym co mi lezy na sercu... eh chory czlowiek z tego pana sie zrobil;/

wiem ale kurcze po co on mi robi takie jazdy? Przeciez mam prawo pojechac do rodziny i pogadac o tym co mi lezy na sercu... eh chory czlowiek z tego pana sie zrobil;/

najlepiej jak zmienisz numer,bedziesz miala swiety spokoj. Oni uwielbiaja takie akcje,moj jak chapal do mnie to szybko mu gebe zamknelam i teraz nic sie nie odzywa:)

carla no prosze to dobrze ze sie wysypiasz:)
a z kciukiem nie poradzisz,kubus jakos sam od tego odszedl a smoka wcale nie ma,
tri .... ojle barana,najlepiej jak nie bedziesz odbierac a na esy nie odpisuj,z czasem sie panacowi znudzi,jak pomysli ze go zlejesz,A CHLOP POTRAFI DZISIAJ KOCHAC A JUTRO NIE NAWIDZI,im szybciej to zrozumiesz to lepiej dla ciebie
a jak masz ochote to gadaj z kim popadnie,to bardzo pomaga .

a mnie by dzisija pan rozjechal jak sliwke na pasach na zieloym swietle dla mnie,,pan mi trabil to sie zatrzymalam a facet przjechal kolo mnie ladnie 5 cm ode mnie,zatrzymal sie ,wylecial, i krzyczy nic sie pani nie stalo,a ja nie ten pan mi trabil to sie zatrzymalam i dzieku temu jestem cala.a on mi mowi ze swiatla mu sie pomylily i na pelbym gazie ruszyl,juz nie chce myslec co by bylo gdybym byla z wozkiem ech ,strach pomyslec .
i jestem za zeby starszych kierowcow badac czesciej .

Ostatnia edycja:
Katerinka tez jestem za tym ale wiesz czasem sie zastanawiam jak to zemna bedzie , ja jako kierowca nie raz mialam chwile grozy z kierowca dziadkiem ..... i nie raz sobie mowie ze starc jezdzic nie powinni ..... ale tez mysle , jak to zemna bedzie :)
tiptirip... nie jestes sama z exem , moj wczoraj zrzekl sie ojcostwa i ma nas w dupie , mimo ze do wczoraj to byl jego syneczek i on bedzie ojcem , wczoraj mu przeszło ... a dzis ..... on bedzie placil i bedzie ojcem ... wiec sadze ze tak bedzie co chwilka ....ale przestalam brac do bani .... wczoraj poryczalam bo bolalo ze z taka łatwościa mu to przyszlo i dalam sobie na spokuj .... dziecko jest najwazniejsze

margolcia i to najlepszy dowod na to ze nie ma co sobie glowy tym psycholem glowy zawracac
a ty placz to dobrze robi na pozbycie sie negatytwnych emocji
ale co sie martwisz? ja jezdzialam z brzuszkiem do samego konca ,ja mi facet przywalil autem we mnie to juz nie zapinalam pasow do konca a policja mnie co chwile lapala,bo mialam maly brzuszek i bylo wesolo:)

reklama
margolcia i to najlepszy dowod na to ze nie ma co sobie glowy tym psycholem glowy zawracac
a ty placz to dobrze robi na pozbycie sie negatytwnych emocji
ale co sie martwisz? ja jezdzialam z brzuszkiem do samego konca ,ja mi facet przywalil autem we mnie to juz nie zapinalam pasow do konca a policja mnie co chwile lapala,bo mialam maly brzuszek i bylo wesolo:)

hahah apropo malego brzuszka:) nie zapomne jak bylam prawie na finiszu i siedzialam w poczekalni u swojego ginekologa babki zaczely gadac ciezarne o terminach i patrza na mnie i mowia no a Pani w ciazy?:-Dchyba jakos na poczatku:-)? A ja do nich no niedługo termin zebyscie zobaczyly ich miny!!!:-D:-D:-D

tip olej gnoja :) Nie jest wart tych lez..

A jak pisze smsy mozecie czytac ale to co chcecie odpisac W ZESZYT!!ALBO KARTECZKI I W KOPERTE :) uFFF jak to na mnie dzialalo:)Dzis jak widze ten zeszyt i karteczki to sie smieje:)Moze kiedys nawet Jaskowi je pokaże...

Kurde cos mi malenstwo sie chyba podziebilo...:-(Rano pokaslywal w dzien maruda ze szokpewnie przez tego zabka...ale teraz..dalej pokasluje:-(i katarku dostal:-(Boze ja juz przerazona jestem...robilam nebulizacje z soli..dalam ibum flegamine..nasmarowalam pulmexem.. moze pomoze..:-(

Do góry