reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
nie wiem czy to ciaza tak na mnie dziala czy co , nie mam cierpliwosci do dzieci ale to wogole .... masakra , czy oni specjalnie sa tak nie grzeczni a moze ja przesadzam ... nie wiem ... ale kres moich wytrzymalosci spowodowal ze "wyrzucam ich z domu" .. zafundowalam im zajecia po za lekcyjne .... Damiankowi sztuki walki , a Patrykowi treningi pilki noznej .... moze tam sie wyszaleja to i ja spokoj bede miala .... masakra dwuch facetow ... trzeci w drodze .... nawet kota mam samca .... same chlopy ..:-p
Carla co do dziewczny ktora opisalas to napisze tak ( i odrazu przepraszam za slowa) ..... są QRWY I QRWISKA nic na to nie poradzimy .... zyja kobiety na tym swiecie ktore by wszystko oddaly by muc miec dzieciatko , a sa takie co .... zabijaja .... ja nie raz sama mialam zle mysli .... nawet bardzo zle ... ale malenstwo samo sie na swiat nie prosi i jesli nie radze sobie z tym powinnam chociaz dac mu zdrowo i godnie sie urodzic .... by nawet jesli ja nie zechce , pozwolic komus innemu je wychowac .....

Carlla. szok!! jak wogole mozna sie tak zachowywac, szkoda dziecka tylko ze mialo tak niedopowiedzialną matke i niestety stało sie to co sie stalo. :(:(:(

a ja dzisja byłam u lekarza dzidzia ma prawie 14 cm, niestety nie pokazała co tam ma miedzy nogami hehe. czekam do usg połowkowego

carla ja bym takiej zafundowala taka sama smierc!!!!

ja przezylam dzisiaj z malym chwile grozy,malo zawalu nie dostalam a mama ataku serca,
siedzial kubus przy mojej nodze i bawil sie plastikowa zabawka i ja namietnie gryzl,ma juz 6 zebow i w jednej chwili slysze krzyk przerazliwy i patrze a kubus trzyma koncowke zabawki i pelno krwi,doslownie przegryzl zabawke i roztrzaskal ja sobie w buzi,przy czym dusil sie nie samowicie,zrobil sie siny ,krew leciala ciurkiem,kubus tak krzyczal ze szok,ja szybko za tel,rece do jego buzi,powyciagalam,lekarz mowi ze mam mu normalnie palec wlozyc powyciagac i woda zimna polewac i czekac na rekacje.i mowie wlasnie to robie.i co dalej,dalej mialam czekac czy sie nie bedzie dzialo,szok szok szok,w jednej chwili mozna stracic dziecko PRZEZ PIEPRZONA ZABAWKE!!!!

katerinka wpsolczoje.....niestety tak to jest....ja jak kupoje zabawki to dokladnie sparwdzam czy nic nie odleci czy jest trwale bo naparwde moze dojsc do tragedni:( dobrze ze just jest ok.

katerinka wpsolczoje.....niestety tak to jest....ja jak kupoje zabawki to dokladnie sparwdzam czy nic nie odleci czy jest trwale bo naparwde moze dojsc do tragedni:( dobrze ze just jest ok.

to byla zabawka ktora kubus dostal jak sie urodzil i caly czas sie nia bawil odkad chwytal w raczki ,przegladnelam zabawki i dzisiaj sama juz gryzlam,bo mnie malo szlak nie trafil

reklama
Jezuuuuu az mnie ciarki przeszly...i nogi m i sie trzesa.. ja bym chyba zemdlala jak by Jasiowi cos takiego sie przytrafilo..;/szok!!!!!!Ja jestem straszna panikara...Dzieki Bogu Kubusiowi nic sie nie stalo :-( biedny..

Do góry