Fikusek,poczecie to powodują plemniki a nie spirala:-).Ona nie zapobiega poczeciu tylko zapobiega zagnieżdżaniu sie zaplodnionego juz jajeczka w macicy poprzez ciagle podrażnianie jej.W n ecie takich rewelacji nie czytam.Wiem to od lekarza bo bylam na wizycie i dokladnie mi wytlumaczyl na czym to polega wiec szybko sie rozmyslilam.
Ale to wybor swiadomy kazdej z nas.
A rozprawy jeszcze nie mialam.Na koniec sierpnia.Póki co spotkalam sie z adwokatem bo mi przydzielono z urzedu i zobaczymy jak to bedzie.Powiedzial tylko ze sprawa bedzie sie ciagnac bo jej skomplikowana.Ale wnosze o zabezpieczenie i zobaczymy jak to bedzie.
A swoja droga to nawet nie wiedzial ze jest taki przepis ze ojciec dziecka nie bedący męzem powinien pomagac finansowo z okresie okoloporodowym,3 miesiace.Musialam mu przytoczyc ten przepis.
No ale jestem dobrej mysli.
Ale to wybor swiadomy kazdej z nas.
A rozprawy jeszcze nie mialam.Na koniec sierpnia.Póki co spotkalam sie z adwokatem bo mi przydzielono z urzedu i zobaczymy jak to bedzie.Powiedzial tylko ze sprawa bedzie sie ciagnac bo jej skomplikowana.Ale wnosze o zabezpieczenie i zobaczymy jak to bedzie.
A swoja droga to nawet nie wiedzial ze jest taki przepis ze ojciec dziecka nie bedący męzem powinien pomagac finansowo z okresie okoloporodowym,3 miesiace.Musialam mu przytoczyc ten przepis.
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)