reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

hej dzieczyny:) ja ostatnio troche zalalana,robie porzadki w chalupie w w poniedzialek rodzinka do mnie przyjezdza:) 2 ciezarowczki wiec szykuje im ubranka do oddania i wszytko co juz mi sie nie przyda:)
u nas w kojncu chlodzenie:) wczoraj byla niezla burza ale na cale szczes cie dosc krotka ale ochlodzenie zostawila:)

reklama
hej dziewczyny...dziś byłam odebrać wynik moczu...i mam tam jakieś nie liczne fosforany i odczyn zasadowy....co to moze znaczyć??????????czy to bardzo zle.....ide o 15 do gina to się dowiem....u mnie już małe pakowanko....bo rano już mnie nie bedzie....

Orchidea odważna jesteś :) Ja mam kolegę, ale na dzień dzisiejszy nie chciałabym tego zamieniać na coś poważniejszego... Wczoraj chciał żebym na noc u niego została, a ja powidziałam, że spanie u siebie wykracza poza naszą umowę :) Kurczę, bałabym się... A to, że Tomek zajmuje się Jasiem, to tylko się cieszyć, takich facetów jest malusieńko, a Ty na takiego trafiłaś- gratuluję po raz któryś, niech Wam się układa :* A co na to jego rodzice??
A Jasiowi dajesz same słoiki?? Bo ja ostatnio mam lenia i nie chce mi się gotować, ile można robić jedno i to samo, a w tych słoikach to i króliczek, cielęcininka itp jest, a w sklepie nie, więc poszłam na łatwiznę :) A Jasia podziwiam za te lizaki- kupiłam je sobie i są okropne, słodsze niż cukier :) I Nela też jest maruda, zmieniam jej zabawki, ale i tak zajmie się sobą max 10 mon i jest stękanie- normalnie szału idzie dostać...
Adka nie pozwalaj na kontakt, taki teraz tatuś?? To jest czub, co jakiś czas sobie przypomina i gnębi. Bądź twarda, nie daj się :) A takiego bólu nie miałam, bo jeszcze okresu nie miałam, tylko plamienie po tabletkach, a to co innego...
Katerinka a na tym spotkaniu to tylko Ty i Anowi byłyście?? Jedź za morze, należyWam się :)
Agnes ja w ciąży ciągle coś w moczu miałam, jak nie ma białka to nie jest źle, bakterie to raczej normalka że są...

Wiam!

Katerinka Ja ci rowniez dziekuje za mile spotkanie. no w sumie dwa, sopot i dworzec u Ciebie. rowna z Ciebie babka. Twoje dzieciaczki widać ze szczesliwe, usmiechniete, zadowolone. To twoja zasluga. Juz ci mowilam i pisalam ze Cie podziwiam ze tak sobie swietnie dajesz rade, ze sie nie zalamalas, ze sie nie dajesz. WIdac to wlasnie po dzieciaczkach Twoich..
a wracajac do spotkania...... bylo super, moze jeszcze sie kiedys spotkamy? tylko szkoda ze inne dziewczyny nie przyszly.
hmm oczka Martynki, to fakt robily furore, dosc duzo osob je komentowalo :)) mi sie bardzo podobalo to spojrzenie KUbusia, rozbrajajace

Orchidea odważna jesteś :) Ja mam kolegę, ale na dzień dzisiejszy nie chciałabym tego zamieniać na coś poważniejszego... Wczoraj chciał żebym na noc u niego została, a ja powidziałam, że spanie u siebie wykracza poza naszą umowę :) Kurczę, bałabym się... A to, że Tomek zajmuje się Jasiem, to tylko się cieszyć, takich facetów jest malusieńko, a Ty na takiego trafiłaś- gratuluję po raz któryś, niech Wam się układa :* A co na to jego rodzice??
A Jasiowi dajesz same słoiki?? Bo ja ostatnio mam lenia i nie chce mi się gotować, ile można robić jedno i to samo, a w tych słoikach to i króliczek, cielęcininka itp jest, a w sklepie nie, więc poszłam na łatwiznę :) A Jasia podziwiam za te lizaki- kupiłam je sobie i są okropne, słodsze niż cukier :) I Nela też jest maruda, zmieniam jej zabawki, ale i tak zajmie się sobą max 10 mon i jest stękanie- normalnie szału idzie dostać...
Adka nie pozwalaj na kontakt, taki teraz tatuś?? To jest czub, co jakiś czas sobie przypomina i gnębi. Bądź twarda, nie daj się :) A takiego bólu nie miałam, bo jeszcze okresu nie miałam, tylko plamienie po tabletkach, a to co innego...
Katerinka a na tym spotkaniu to tylko Ty i Anowi byłyście?? Jedź za morze, należyWam się :)
Agnes ja w ciąży ciągle coś w moczu miałam, jak nie ma białka to nie jest źle, bakterie to raczej normalka że są...

W sumie kto nie zaryzykuje ten sie nie dowie:)Balam sie i to bardzo..Ale jak narazie nie ma co narzekac..:) Tylko troche mi smutno samej w domku do tej 16tej albo czasem i 18tej bo tak wraca z pracy.. Pozyczyl dla mnie laptopa zebym sie nie nudzila jak Jasiek bedzie np spal..:)No wlasnie jego rodzicie sie ciesza ze poznal dziewczyne z dzieckiem:)szok..tylko ja sie strasznie wstydze jakos tak nie wiem zapraszali mnie duzo razy z Jasiem ale ja sie wstydze:p No i oni stwierdzili ze odwiedza nas tu w mieszkaniu;]Mieli byc wczoraj ale mieli za duzo spraw do zalatwienia i chyba beda dzis........juz mam stres na sama mysl..ale no coz w koncu i tak nadejdzie ten dzien:)
Boze chyba dzis umre mam taki bolesny okres...ze az mam mldosci..;/Bylam 2 dni temu na solarium na 10 min i zjaralam sie totalnie boli mnie wszystko szczypie mnie wszystko tylek brzuch itd:(ehhh Wczoraj caly dzien lalo a dzis prazy slonce:) osobiscie wole słonce ale nie az tak goraco... No wogole zapomnialam sie pochwalic Jas sam siedzi tyle ze czasem gibnie sie na bok i bum..i nie wiem czy go sadzac czy nie;/ Wczoraj siedzial siedzial i nagle na boczek spadl glowa o panele plakal troszke:(.Dzis w nocy 3 razy poplakiwal przez sen juz sama nie wiem czy to zeby czy co to..:( Ale mam od rana dosc jego marudzenia idziemy zaraz na miasto na jakies zakupy.. Aaaa co do sloiczkow no wlasnie te sloiczki maja fajne skladniki tak jak piszesz:)Ale nie daje mu codziennie..

buziaki:)

Wiam!

Katerinka Ja ci rowniez dziekuje za mile spotkanie. no w sumie dwa, sopot i dworzec u Ciebie. rowna z Ciebie babka. Twoje dzieciaczki widać ze szczesliwe, usmiechniete, zadowolone. To twoja zasluga. Juz ci mowilam i pisalam ze Cie podziwiam ze tak sobie swietnie dajesz rade, ze sie nie zalamalas, ze sie nie dajesz. WIdac to wlasnie po dzieciaczkach Twoich..
a wracajac do spotkania...... bylo super, moze jeszcze sie kiedys spotkamy? tylko szkoda ze inne dziewczyny nie przyszly.
hmm oczka Martynki, to fakt robily furore, dosc duzo osob je komentowalo :)) mi sie bardzo podobalo to spojrzenie KUbusia, rozbrajajace

ja tez ci jeszcze raz dziekuje za spotkanie:) moze wlasnie moje dzieci niech beda przykladem ze mozna byc szczesliwym i tak dzieci wychowac,swoje przeszly ale trzeba im wynagrodzic za to wszystko :)
a ty jestes super mama ,zajebista babka i uwierz w to ze jestes silna,a core MASZ WSPANIALA I ROWNIESZ TE OCZY ACH tylko patrzec:) spotkanie na dworcu u mnie na spontana i szybko ale bylo rowniez warto .i zgodnie spotkamy sie na pewno :)))))))))

carla tak tylko my bylismy ale dzien tak zlecial ze szok :)fajnie jest sie poznac na zywo a dzieciaczki mowie wam naprawde super,martyna zostanie moja synowa,beda ladnie z kubusiem wygladac z tymi ich oczkami:)
a ty sie posunelas krok dalej ?? chodzi mi o hmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahahha
orchidea niech bog a on niech nic nie ........ trzymaj sie i glowa do gory,czlowiek swoje przejdzie ale o tyle jest silniejszy :)
agnes milego odpoczynku i pisz do nas:) a wyniki to nie raz norma w ciazy,bo kazdy cos lapie

A JA Z POMOCA KROPELCI ZAREZERWOWALAM LOT NA WRZESIEN :) PSIA MAC nie bede sie wyrazac,ale tak sie ciesze ze chyba bede skakac pod sufit :)))))))))))))) poznam kolejna super mame i fifcia i wogole naladuje sie pozytywna energia :)
a i zlozylam dzisiaj do konca pozew o paszport dla malej:) i juz przyjmuje to na gladko ze po raz trzeci w niedlugim czasie bede w sadzie ale mam to gleboko i szeroko:)
dobranoc:)

Hmmm, byłam dziś po spodnie, spotkałam znajomą z pracy. No i zaczęła się wypytywać o dawcę, czy go widuję itp. A ja że nie interesuje mnie on i po co pyta, a ona że tak chciała wiedzieć... On chyba tu jest... Bo ostatnio koleżenka mówiła, że dziewczyny go widziały jak sobie drineczki popija i w maszyny gra... Będę musiała stąd uciekać jak on mnie nawiedzi.... No i powiedziałam jej jeszcze że mam kogoś i że jest idealnie, a niech rozpowiada że się powodzi :) Mam ją gdzieś, plotkara głupia!!
Katerinka ja nie wiem o co pytasz :)

carla a tabletki bierzesz? bo sie mialas zabezpieczyc na amen pisalas ,o to :):))
a niech sobie chodzi po swiecie ten twoj dawca,jak by mial sie cos dowiedziec to juz by byl u ciebie a dwa ja uwielbiam takie lafiryndy-plotkary:) jade z nimi rowno i zawsze mowie a co nie widac zajebiscie jest i lepiej byc nie moze,nie nawidze takich ludzi,ktorzy gowno przeszli,swoje dodadza i maja radoche nie wiadomo z czego

bylam sie dzisiaj zapisac do kolezanki fryzjerki ,bo za dwa tygodnie ide na wesele,ale sie bede bawic,za wszystkie czasy,dzisiaj wyciagnelam sukienke i musze troche zjechac:) ale to sie da

reklama
Katerinka tabletki biorę od ponad 2 tygodni :) Miałam po nich plamienia, na szczęście skończyło się... Tylko drogie jak cholera, 30 zł... Ale lepsze to niż płacenie za wizyty u gina z ciążą (tfu tfu odpukać). Ale i tak zaufania nie mam do samych tabletek, jakbym mogła to bym jeszcze spiralę założyła i plasterek przykleiła :)

Do góry