Wiam!
Katerinka Ja ci rowniez dziekuje za mile spotkanie. no w sumie dwa, sopot i dworzec u Ciebie. rowna z Ciebie babka. Twoje dzieciaczki widać ze szczesliwe, usmiechniete, zadowolone. To twoja zasluga. Juz ci mowilam i pisalam ze Cie podziwiam ze tak sobie swietnie dajesz rade, ze sie nie zalamalas, ze sie nie dajesz. WIdac to wlasnie po dzieciaczkach Twoich..
a wracajac do spotkania...... bylo super, moze jeszcze sie kiedys spotkamy? tylko szkoda ze inne dziewczyny nie przyszly.
hmm oczka Martynki, to fakt robily furore, dosc duzo osob je komentowalo
) mi sie bardzo podobalo to spojrzenie KUbusia, rozbrajajace
ja tez ci jeszcze raz dziekuje za spotkanie
moze wlasnie moje dzieci niech beda przykladem ze mozna byc szczesliwym i tak dzieci wychowac,swoje przeszly ale trzeba im wynagrodzic za to wszystko
a ty jestes super mama ,zajebista babka i uwierz w to ze jestes silna,a core MASZ WSPANIALA I ROWNIESZ TE OCZY ACH tylko patrzec
spotkanie na dworcu u mnie na spontana i szybko ale bylo rowniez warto .i zgodnie spotkamy sie na pewno
))))))))
carla tak tylko my bylismy ale dzien tak zlecial ze szok
fajnie jest sie poznac na zywo a dzieciaczki mowie wam naprawde super,martyna zostanie moja synowa,beda ladnie z kubusiem wygladac z tymi ich oczkami
a ty sie posunelas krok dalej ?? chodzi mi o hmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahahha
orchidea niech bog a on niech nic nie ........ trzymaj sie i glowa do gory,czlowiek swoje przejdzie ale o tyle jest silniejszy
agnes milego odpoczynku i pisz do nas
a wyniki to nie raz norma w ciazy,bo kazdy cos lapie
A JA Z POMOCA KROPELCI ZAREZERWOWALAM LOT NA WRZESIEN
PSIA MAC nie bede sie wyrazac,ale tak sie ciesze ze chyba bede skakac pod sufit
))))))))))))) poznam kolejna super mame i fifcia i wogole naladuje sie pozytywna energia
a i zlozylam dzisiaj do konca pozew o paszport dla malej
i juz przyjmuje to na gladko ze po raz trzeci w niedlugim czasie bede w sadzie ale mam to gleboko i szeroko
dobranoc