reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Carla - no ja wlasnie myslalam nad takim 3 w 1 ale boje sie ze ta gondola na krotko starczy i potem tylko walac sie bedzie niepotrzebna , ostatnio ogladalam Chicco spacerowki z fotelikiem i spodobaly mi sie , bo male sa , latwo zlozyc i do auta wsadzic a fotelik sie przyda na przynajmniej rok , aczkolwiek tu w angli jest sporo tych 3 kolowych tez z fotelikami odrazu , ale zdaje mi sie ciezki jakis nie wiem moze sie myle :-)
a powiedzcie mi , bo mam pomysl na lozeczko tzw " turystyczne" tzn te skladane co jak kojec wyglada , czy uwazacie za dobry pomysl ??? bo ja w sumie dla chlopcow mialam takie tradycyjne i dobrych wspomnien nie mam z nimi .
powiedzcie co sadzicie .

aaaa i Carla tez sie dolaczam do zyczen :-) Nelka z tym kucykiem wyglada prze uroczo :-)

Margolcia ja teraz tez bym wozna 3w1 nie kupilam,mailam taki ale kilka tyg temu kupilam nowa spacerowke bo tamta za ciezka byla. A co do lozeczka turystycznegio to bym chyba tez teraz takie kupila bo o to drewniane maly mi sie bedo obija,podciaqga sie i wstaje na nogi a ze jeszcze dobrej rownowagi nie ma to za jakis czas leci i w nocy tez aby slysze jak obija sie o szczebelki ....mam ochronaniacze ale je zdiejam ze wzgledu na upal aeby bylo bardziej przewienie:)

Fikusek no ja tez tak uwazam , wiesz widzialam tu u siebie Chicco i kohaaci czy jakos tak , spacerowki odrazu z fotelikami , takie leciutkie fajne az milo , a te lozeczko , widzialm takie juz z podatawka do przewijania i ta karuzela z pozytywka , sporo kosztuje ale uznalam ze nie bede zalowac malenstwu niech ma

Fikusek no ja tez tak uwazam , wiesz widzialam tu u siebie Chicco i kohaaci czy jakos tak , spacerowki odrazu z fotelikami , takie leciutkie fajne az milo , a te lozeczko , widzialm takie juz z podatawka do przewijania i ta karuzela z pozytywka , sporo kosztuje ale uznalam ze nie bede zalowac malenstwu niech ma

nie ma co zalowac:) moje lozeczko mimo ze drewniane ale tez bylo b.drogie bo wyslane az ze stanow bo mi sie takie podobaly i posciel do niego,karuzele tez mam ze stanow:) no ale mam tam siostre wiec ona wszystko zalatwila. tu w Pl tez moglam kupic ale za wszytko wyszlo by 1500 zl a tam wyszlo 1000:) no i siostra pokryla koszty w ramach prezentu dla malego:) ale cala ciaze odlkladalam na to lozeczko:) boi nie wiedzialam ze zrbi mi taki prezent

009.jpg008.jpg010.jpg021.jpga tak wyglada moje łóżeczko -kojec.Ma jeszcze do tego przewijak,buda jest zdejmowana i moskitiera.Łózeczko ma jeszcze otwierany bok by starsze dziecko mogla wchodzic samo do niego.Wszystko kupilam za 250 zl z allegro.
No i moja kruszynka ktora potrzebuje złotych pieluch:-D

Rosi o wlasnie takie lozeczko widzialam :) i wlasnie takie chce :) jedynie zastanawiam sie bo z chlopcami majac drewniane mialam problem bo bylo nie stabilne i jak chlopcy stawac zaczeli to byly takie momenty ze lozeczko sie przechylalo i balam sie ze wywruci sie wraz z dzieckiem :(
a chce takie lozeczko ze wzgledu ze bede kursowac miedzy anglia a polska no i napewno wyjazdy nie raz beda :) tutaj koszt takiego lozeczka nowego to 70 funtow wiec okolo 350 zl

U nie w sklepach takie podobne kosztowalo 700 zl,dlatego wzielam na allegro.Łóżeczka ma jeszcze dodatkowo plozy do bujania i przeksztalca sie w kolyske:-).
Jest dosyc glebokie i ma 2 poziomy podwieszania.
A łóżeczko szybko zlozysz,tylko jest jeden problem.Bo trzeba do niego dokupic materacyk.I problem z przewozeniem takiego materaca o wymiarach 120x60.No chyba ze trafisz gdzies skladany materacyk.

reklama
Do góry