reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

katerinka 111 ;)
Kurcze to ja bylam pewna ze oczywiscie tylko mnie na cale miasto spotkala taka sytuacja ze jestesmy w trojke -ja i chrzestni a tu tyle silnych kobiet wyznaje ze tak naprawde to lata im to ze facet nie byl na chrzcie :) Jedyne co mnie boli to komantarze mojej rodziny bo bylam za granica w miesiacu w ktorym sie dowiedzialam o ciazy i wszyscy plotkuja po calej rodzine ze to dziecko X-a a nie Y-ka :(:(:(:( To boli bo czuje sie jak czarna owca w rodzinie bo wszyscy sa w malzenstwie tylko ja wiecznie coś spartole i ta "wpadka" ;(

reklama
500 zł na dziecko? śmiesznie małe pieniądze. Pieluchy, mleko, jedzenie, kosmetyki, fotelik, kojec...zabawki.... aa i w tym jeszcze opłać cześć rachunków..

Rosi ma rację!! ojciec 70%! to my się męczymy.. my rezygnujemy.. MY nie spimy po nocach.. MY!!!!!!!!!! a on co 500 zł i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przerażają mnie te małe alimenty :(

Nikt nie będzie pisał tak jak jakaś tam rosi!! i będę wyklinać i używać wulgaryzm,ów, bo mi się tak podoba. Wzajemne wsparcie?? może zamiast pisania że przesadziłam napisałybyście że to jednak tą całą rosi poniosło?? bo gó.wno wie i pisze!!
Ale dzięki Jeszcze nie samotnej, Kołtunkowi
Margolcia a co ty myślisz, że moje dziecko nie jest czasem upaćkane od chrupka albo soczku?? Przeczytaj dokładnie, też byś się wkurzyła. A pisząc że leży brudne i zaniedbane to ciekawe co ta.... miała na myśli, no chyba nie żarcik, prawda?!!!!!!????? Co do wózka to ja nie kupiłabym już 3 w 1, gondola mi się przydała na 5 miesięcy, a spacerówka jest strasznie ciężka. No chyba że stać Cię na jakiś fajny, np. Implast bolder albo Quinny.

cześć jestem w trudnej sytuacji. Jestem w 4 miesiącu ciąży. Mój chłopak wyjechał i zostawił mnie bez niczego. Musiałam wrócić do rodziców, ale oni nie chcą mi pomóc. Tylko słucham że będę samotnie wychowywać dziecko. Czasami chciałabym aby ten koszmar się skończył na dobre. Nie daję sobie już z niczym rady. Nie wiem nawet co robić

No i wszystkiego naj dla naszej Nelci z okazji pol roczku:) czas leci, dzieci rosna:) dobrze ze my mamy caly czas po 18 lat:)

Adka:D te liczby i przy Twoim suwaczku, teraz masz na 52? to Twoja waga?:) jesli tak to przestaje jesc znowu:D

rosi nawet nie chce mi sie komentowac tych bredni ktore tu napisalas.... Bo normalnie krew mnie zalewa.... I wcale sie nie dziwie Carlii bo gdyby ktos mi wyjechal z takim tekstem na zywo to by po twarzy dostal... Jestes tu nowa, nic o nas nie wiesz, nie znasz naszych historii. I osadzac Ci sie zachcialo?? Noz cholera jasna... W Boga Ci sie zachcialo bawic?? Kazdy ma inne zdanie i za przeproszeniem nic Ci do tego!! A jak Ci cos nie pasuje to droga wolna plakac tu za Toba nie bedziemy...

A niektorym dziewczynom to sie troche dziwie... Fakt Carlee troche ponioslo ale czy Was by nie ponioslo gdyby ktos powiedzial, ze Wasze dziecko jest brudne i zaniedbane?? I moze rzeczywiscie zamiast oceniac jej wypowiedz, zwroccie uwage na ponizajaca i okazujaca kompletny brak szacunku wypowiedz szanownej rosi.....

reklama
Do góry