reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

a ja tam chyba pojde po te tabletki ,bo spirali jeszcze nie moge ,bo nie mam miesiaczki regularnie!! a tak u mnie z zalozeniem 350 zl n a
3 lata

ja to karmie gdzie to popadnie,potrafie sie na poboczu zatrzymac i nakarmic i mam gdzies::) syn glodny to nie ma zmiluj
a nie ma sie co czarowac kazda z nas wychowuje jak moze i jest zarabista mama na swiecie!!!!!!! wiem ze przemawia za mna dzis optymizm ale moze to kazdej potrzebne:)
Pewnie ze jestesmy najlepsze:)

reklama
Katerinka Ale masz dziś dobry humor :happy: Ja też chyba pójdę po tabletki, te przy karmieniu piersią+prezerwatywa, bo panicznie boję się drugiej ciąży... Tzn. wiem, że urodziłabym, bo innej opcji nie widzę, ale na pewno byłoby ciężko. Ja mam takie zdanie jak Fikusek, że nie ma 100% skutecznej antykoncepcji.
Ja ostatnio karmiłam na przystanku, bo mi Kubul wył, ale np. moja koleżanka jak tylko jej synek zaczyna płakać na spacerze, to wraca z nim do domu. Poradziłam jej,żeby brała ze sobą mleko, sama tak robiłam jak zimą było za zimno na wyjmowanie Kubula z wózka.

bezsenna jestem nie raz zryta psychicznie przez to wszytsko ,dwojka dzieci,exy itp/masakra ale potrafie sie naladowac zwyklym wyjsciem na dol bloku i jest mi lepiej:) moze mi tego trzeba nie wiem ale tez wiem ze kazda z nas potrzebuje szczescia tak naprawde,
fajnie by bylo zorganizowac taka impreze posrod polski i zebysmy sie spotkaly tak wszystkie:) ja moge za nianie robic rano jakby co ,jestem do bessnu przyzwyczajona:)
p.s.moze kiedys sie uda:)

Hej dziewczyny:)
kurcze dopiero co wstalam:? maly dal mi posac az do tej godz a nie dobrze bo teraz caly dzien bede taka rzymulona chodzic:( tak juz mam jak za dlugo sipie:)

hehe no napewno ktorys z nich:D nie ma innej opcji:D ja to nie wiem jak to jest. Dlaczego zawsze wybieraja na kandydatow tych najgorszych:D Mi to chyba zaden z kandydatow nie odpowiadal:)

reklama
Do góry