reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
ja juz po spotakniu z dawca....dal kase dla malego.Kilka mies temu pisal ze nie ma kasy to mu napisalam zeby przestal jarac szlugi to bedzie mial,i pozniej twierdzil ze juz nie pali a dzis go przylapalam:D dal kase on poszedl w jedna strone ja w druga ale przypomnialo mi sie ze mialam isc do pteki iwrcoilam i patrze a ten jara:D:D klamca i tyle,ale poki placi to niech se jara ale nawet jak nie jestesmy razem to dalej musze go przylapywac przypadkowo:D on nic przedemna nigdy nie mogl ukryc:D pech
:D

Witam serdecznie !

chciałam się przyłączyc od miesiąca jestem samotną mama dwojki maluchow 2 latka i 7 miesiecy.Ojcu dzici(bylismy malzenstwem,ow stan sie znudzil...stwierdził ze nie czuje potrzeby bycia z nami poza tym zdrady,klamstwa ,narobil kosmicznych dlugow i sam poszedl w długa.na dniach skladamy pozew o rozwod. Mama nadzieje ze mnie przyjmniecie do swojego grona.Pozdrawiam serdecznie

Witam serdecznie !

chciałam się przyłączyc od miesiąca jestem samotną mama dwojki maluchow 2 latka i 7 miesiecy.Ojcu dzici(bylismy malzenstwem,ow stan sie znudzil...stwierdził ze nie czuje potrzeby bycia z nami poza tym zdrady,klamstwa ,narobil kosmicznych dlugow i sam poszedl w długa.na dniach skladamy pozew o rozwod. Mama nadzieje ze mnie przyjmniecie do swojego grona.Pozdrawiam serdecznie
Witamy:)

Oj przyda sie ,bo na prawdę moja sytuacja jest ciezka penie nie dramatyczna ale lekka wcale...nie moge byc sama bo mam doły nie wiem jak ja sobie poradze przez to wszystko przejsc.

reklama
mnie facet zostawial w ciazy,tez myslalam ze nie dam rady ale jednak chwile pozniej juz wiedzialam ze dam rade:)

Carlaa alez Nelka jest słodka:) wlasnie ogladalam Wasz album:) Przesliczna:)

Do góry