przyszła mama 26
mamunia Misiunia:)
Hejka Mamuśki :-)padam na pysk bo wróciłam z pracy ale coś skrobnę
bo chyba muszę............
dorota witam imienniczkę aaaaaaa i wiek też ten sam:-)życzę zdrówka i spokoju pisz jak najwięcej podobnie witam angleus i oczywiście z pewnością będziemy Was wspierać,bo każda tutaj przeszła sama ciążę :-)
angelus tak szczerze jak Ci współczuję tak zupełnie nie rozumiem Twojego podejścia
i tak na marginesie mąż i żona to właśnie rodzina!!!!!!!!! nieważne czy z jednym dzieckiem,pięciorgiem czy bez ..........
i jak wspomniała bezsenna nie buduje się szczęścia na cudzych łzach........
i na koniec mej wypowiedzi
powtórzę się znów i będę powtarzać tak jak Andrzej Lepper "że Balcerowicz musi odejść";-)
to,że raz się trafiło na idiotę nie znaczy,że kolejny związek będzie przez to idealny
jesli nie wyciąga się wniosków,nie dostrzega swoich błędów
to będzie tak samo albo jeszcze gorzej................
agugucha sorki ja od agazoji wiedziałam już co z Wami i wiesz,że jestem z Tobą i Mikusiem myślami i sercem ale widzisz tak to jest jak się szaleje w markecie
i jak wspomniałam gdyby coś daj znać
no nic spadam jutro znowu do roboty a w poniedziałek rozprawa........
miłych snów:-)
bo chyba muszę............
dorota witam imienniczkę aaaaaaa i wiek też ten sam:-)życzę zdrówka i spokoju pisz jak najwięcej podobnie witam angleus i oczywiście z pewnością będziemy Was wspierać,bo każda tutaj przeszła sama ciążę :-)
angelus tak szczerze jak Ci współczuję tak zupełnie nie rozumiem Twojego podejścia
i tak na marginesie mąż i żona to właśnie rodzina!!!!!!!!! nieważne czy z jednym dzieckiem,pięciorgiem czy bez ..........
i jak wspomniała bezsenna nie buduje się szczęścia na cudzych łzach........
i na koniec mej wypowiedzi
powtórzę się znów i będę powtarzać tak jak Andrzej Lepper "że Balcerowicz musi odejść";-)
to,że raz się trafiło na idiotę nie znaczy,że kolejny związek będzie przez to idealny
jesli nie wyciąga się wniosków,nie dostrzega swoich błędów
to będzie tak samo albo jeszcze gorzej................
agugucha sorki ja od agazoji wiedziałam już co z Wami i wiesz,że jestem z Tobą i Mikusiem myślami i sercem ale widzisz tak to jest jak się szaleje w markecie
i jak wspomniałam gdyby coś daj znać
no nic spadam jutro znowu do roboty a w poniedziałek rozprawa........
miłych snów:-)
Ostatnia edycja: