urodzil sie kawal chlopa a nie dlugo bedzie taki duzy ze staremu napier,,,, a co tam
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
urodzil sie kawal chlopa a nie dlugo bedzie taki duzy ze staremu napier,,,, a co tam
hej Dorota , kurczę nie ciekawie my się znamy już z innego posta
moja koleżanka miała nisko pęcherzyk, musiała się oszczędzać, dużo leżeć i ma juz 1,5 roczną córkę
podrzuć Martynkę do nas ;-) a tak na poważnie, może porozdkładaj jej jakieś trzepaczki, pokrywki od garnków albo gazety, które mogą ulec zniszczeniu, coś, czym się nie bawi, a będzie dla niej atrakcją, zajmie się może troszkęsorki ze nieodpisze kazdej z Was. ale jutro chrzest. ide po zamowione ciasto i bede sprzatac robic salatki itp itd. niewiem jak dam rade sama z marudzaca martyna to wszystko zrobic. i jeszcze leje jak cholera. u nas znow powodzie
U mnie w porządku, mieszkam w dzielnicy położonej dużo wyżej od Wisły, fakt, 3 km od niej, ale Wisła jest w dole, musiałaby podnieść się o kilka pięter, żeby w ogóle dojść do mnie, więc jestem spokojna, choć ostatnio przerażają mnie wieczorne burze. Dziś słońce, niedługo idziemy na spacer. Będę się musiała dowiedzieć jak to z tym notariuszem, bo szczerze to nie mam chęci na sąd...Co innego jakby nie płacił, mówił, że to nie jego, ale w tej kwestii akurat nie mam co narzekać.bezsenna bezpieczna jestes??? bo teraz warszawe zaatakowolo,kurde co to sie robi na tym swiecie,jak bysmy mialy za duzo problemow
ja pytalam u mnie u notariusza i kazdy odmawial ,bo sie takimi sprawami nie bawia i suma sumaru trzeba isc to zlozcy do sadu,wiec lepiej bylo zrobic to ugode