CZESC MAMUSKI MAMA WRACA Z NALADOWANA BATERIA
)))))))))))))))))))))))
a wiec wyszlam dzisiaj z mala na wystep i nie bylo mnie 3 h,strasznie tesknilam za malym i myslalam i mleczka mi sie nazbieralo ze hoho.mala sprawila mi duza niespodzianke ,slicznie tanczyla i jak zaspiewala piosenke to sie poryczalam jak bobr
wygralam tez z corcia konkurs KRECENIA PUPA
))) mowie wam byl taki ubaw i mama sie natanczyla a moja corcia byla w siodmym niebie
pogadalam z kolezankami i powiem wam ze tego mi trzeba bylo naprawde,bylo tez wiele mam bez dzieci i rowno stwierdzilismy ze kazdemu sie nalezy odsapnac i wyjsc,normalnie ubaw byl po pachy -takie szol
ale pojawil sie tez tatus corci i robil zdjecia i poczatkowo mysle pewnie corci robi zeby sie nacieszyc i nagle dostaje esa ,,pokaze w sadzie jak ubiera sie i wyglada matka mojej corki,nie chcesz byc ze mna ,zniszcze cie" zdebnialam sie i pokazalam kolezance bo nie wierzylam wlasnym oczom i stw,ze on mi tego dnia nie zniszczy,pokazalam mu ze ma ala i olalam go,w razie co kolezanki potwierdza co zrobil,ale mam go gleboko gdzies,nie dam sie palantowi,
a drugi ex z kolei,patrze dzwoni i juz mialam nerw bo sobie mysle nastpeny chce mi zycie umilic a on zadzwonil z zyczeniami z okazji dnia mamy
a ja w szoku bo juz poltora miesiaca malego nie widzial i na dzien dziecka chcialby nas gdzies zabrac i odwiedzic rodzicow i wogole,ma mi duzo do powiedzenia i mam sie zastanowic,
nie powiem milo mi sie zrobilo ,ale jak zawsze mam dystans a do wtorku daleko '
po wystepach byl poczestunek i kawusia i zrobilismy sobie dlugi spacer,spotkalam kolegow taty kubusia i mnie nie poznali i stw,ze dobrze mi sluzy rozstanie z nim i oni nie maja tez z nim kontaktu ale chcieliby nas odwiedzic ...a prosze bardzo nikomu drzwi nie zamykam
a maly po powrocie tak sie cieszyl na moj widok az sie trzasl z radosci i musze wam powiedziec ZE SAM SIEDZI MOJ BĄBELEK
no to tyle u mnie
agugucha matko a co sie stalo ze zlecialas,poslizgnelas sie ??
anowi ja tego nie pojmuje ludzie sie kochaja a potem jak dwoje obcy sobie ludzie ,kurde ale musisz byc silna i to wytrzymac
przyszla mama ty tez walcz i sie nie boj,wspomnienia beda zawsze i tego nie unikniesz
a ja slyszac dzisiaj piosenke dzieciaczkow na wystepie wbilam sie w szok,spiewaly to z taka radoscia,o iskrach miedzy rodzicami,ze tata ma wypieki na widok mamy a mama sie stroi zeby go zdobyc i takie tam i ze dzieci sa najwazniejsze i byl tez fajny moment ze taty przeciez tez nie raz nie ma ale ja mam usmiechnieta mame i to najwiekszy dar,
NORMALNIE SZOK ALE TO BYLO COS PIEKNEGO,JA SIE PORYCZALAM