Carlaa widzę,że muszę tu być częściej bo właśnie dźwignęło mi się ciśnienie więc jeszcze się mą obecnością znudzisz
a stara jestem i kropka
i pamiętam jak mnie wyświniłaś z porodem
żeby dzień,dwa to jeszcze ale mc wcześniej to już niewybaczalne
katerinka no mamy ten sam kojec z tą drobną różnicą,że Misiek woli moje łóżko i zawsze najpierw leży obok mnie zanim uśnie a jak piszę na bb to pilnie obserwuje co mamcia tam skrobie
marla co Ty tu jeszcze robisz?
ale korzystaj z ostatnich chwil lenistwa
potem długo nie będzie Ci to dane a ma ktoś Twój numer telefonu jakby Cię wzięło?trzymaj się dzielnie
anowi cieszę się,że z Tatą lepiej i nie daj się spławić lekarzom masz prawo wiedzieć i tego się domagaj!!!!!!!!!!!
a prawko to robię i robię i zawsze mi nie po drodze...........kurs skończyłam w grudniu 2006 i ani razu nie byłam na egzaminie bo jakoś nie było kiedy
dobra wiem leniwiec ze mnie
agugucha toś pojechała ,bizneswoman bez grosza przy duszy
ale ja ciągle powtarzam na Śląsku jest duuuużo pracy i najlepsza służba zdrowia to siedzisz w jakimś tam Poznaniu
a tak poważnie to jakby co odstąpię jakąś fuchę ale wiem,że i tak znajdziesz
francais uprzedzam nie będę miła ale postaram się w miarę delikatnie ze względu na Twój stan!
po pierwsze po jaką cholerę jesteś z tym facetem? kobieto Ty będziesz matką!!!!!!!!!!!!!!powinnaś myśleć o dziecku przede wszystkim a nie o jakimś...........dobra nie dokończę..........masz dbać o siebie swoje zdrowie,zapewnić sobie spokój i organizować wszystko na przyjęcie dziecka a Ty co robisz?sama sobie odpowiedz..........
i kolejna rzecz
gwałt??????
wiesz pierwszy raz napiszę to na bb ja byłam zgwałcona i to bardzo brutalnie i uwierz to wyglądało trochę inaczej
i wiesz co ostatnie co bym zrobiła to wróciła do gwałciciela i jeszcze się do niego odzywała.............
nie będę opisywać mojej traumy bo to nieodpowiednie miejsce ale skoro
wg Ciebie to był gwałt to
CO TY JESZCZE ROBISZ Z GWAŁCICIELEM?BUDUJESZ WSPÓLNĄ PRZYSZŁOŚĆ?CHCESZ BY WYCHOWYWAŁ TWOJE DZIECKO?
przemyśl to sama jakie będzie Twoje i Twego dziecka życie.........