katerinka111
Fanka BB :)
Hej Mamuśki![]()
mloda1 melduje się na rozkaz
nie pisałam bo w piątek padłam na pysk miałam szkolenie,dogadałam się,że tylko w weekendy pracuję
w sobotę i niedzielę wiadomo nic tylko telewizorale o tym kiedyś napiszę co myślę............
dziś byłam Miśka pesel odebrać,u komornika złożyć wniosek żeby gnoja ścigali,potem w funduszu alimentacyjnym dowiedzieć się co i jak i tak qrwa zajebiście płyną pierwsze chwile z własnym dzieckiem
cyrki z mopsem,olewka exa ,podłość teściowej,kombinowanie kasy,chodzenie po prawnikach,sądach,komornikach
ja pier.dolę żyć się nie chcę
i jeszcze mam na całą sobotę i niedzielę Misia zostawiać
bo zachciało mi się być z idiotą
teściowa od wielkiej soboty echo
a co tam wnuk,co tam,że synuś chu.uj nie interesuje się,nie dał złotówki a ja nie mam macierzyńskiego
i dlatego moje kochane dziewczynki nie piszę bo nie chcę Was dołować..........jeszcze zestresuję kasię i marlę
ale czytam Was na bieżąco
miałam napisać katerince o jej sytuacji,z exami,mamą,autem carli o koleżankach
i wogóle Wam wszystkim ale po prostu już mnie wszystko tak dobija
tak mi kurewnie smutno i żal
i nie mogę tego wszystkiego pojąć,pogodzić się z tym jakie życie zafundowałam mojemu synkowi,którego kocham najbardziej na świecie![]()
pisz kochana ile wlezie,mi nerwy szargaja ale lepiej nic nie robi niz ponapierdall...w klawiatur e i wygadac sie na forum,ja musze walczyc bo nikt mi nie da.jeden boj mam za soba ale ten bojowy dopiero przede mna,
a ty miej w dupie jego i ta mamuske od siedmiu bolesci kurna,ciesz sie ze masz malego i to jemu pokazesz jaka jestes zajebista mamuska ,ktora potrafi o swoje zadbac,
a wyzalic sie lepiej niz trzymac w sobie:-)