Kasiu masz tu kilka moich propozycji, mi sie takie wozki podobaja :
MIKADO Boston City car Milano + śpiwór +WYSYŁKA (946256825) - Aukcje internetowe Allegro
BOLDER SD 360 stopni IMPLAST WYPRZEDAŻ POZNAŃ (944604734) - Aukcje internetowe Allegro
2 w 1 X-Lander XQ Wyprzedaż cena Hurt, WARSZAWA (944803064) - Aukcje internetowe Allegro
PRODUCENT koła obrotowe pomp+fotelik+gondola+spac (944881913) - Aukcje internetowe Allegro
Jak sobie przypomne kilka ostatnich tygodni ciazy, to az mnie sciska
Pamietam jak bardzo chcialam juz zobaczyc Nikosia, przytulic go, pocalowac
Ostatnie tygodnie sa straszne do obejscia, ale wszystko trzeba przezyc
Bedzie dobrze, juz malo Ci zostalo. Poki mozesz jeszcze, to zalatw prawnika itp. pozniej nie bedziesz miala ani czasu ani ochoty na takie spotkania
a jeszcze z tym wychowawczym to wyczytalam, ze jesli nalezy Ci sie macierzynski to tez i wychowawczy, ale mi chodzi o urlop a zasilek, to musisz zapytac w mopsie. Na pewno musisz miec przyznany zasilek rodzinny, bo zasilek wychowawczy jest dodatkiem do rodzinnego.... mam nadzieje, ze cos zrozumialas hehehe
Bezsenna niestety moja lekarka jest tego zdania, ze jesli jakies dziecko siedzialo juz w 5 miesiacu, to i inne powinny :/ ale luz, dla mnie sprawa zamknieta
Od tej pory wiem, ze jak o cos zapyta, to bede mowila, to co ona chce uslyszec, a nie tak jak jest
Martusia ja ostatnio smarowalam Nikosia olejkiem rycynoiwym i mascia majerankowa pod nosek. Po kilku dniach bylo juz po wszystkim
Carla a co ta Twoja lekarka chora jest?
Mojej kuzynki syn ma 13 miesiecy a katar non stop od grudnia, wiec nie wiem o co chodzi Twojej lekarce ..... chyba na sile jej nie wyleczysz
Adka hallo?????? Jestes jeszcze??? Wszystko dobrze? Jak sie czujesz??
Marla zapomnialam Ci odpisac na temat Twojego meza
ja uwazam, ze rodzina jest tylko jedna i nie wazne co sie dzialo wczesniej, zawsze trzeba starac sie dojsc do porozumienia. Jawnie widac, ze Twoj maz tego nie chce, wiec niestety musisz cos z tym zrobic. Przez jego fochy nie mozesz stracic najblizszych Ci osob :/
Krropelka widzialam te zdjecia na nk
Duzy ten Filip juz ze ho ho
a to lego to o jakim smaku?
)) ja juz nie ogarniam tych lekarzy, jest wszystko ok to Ci powiedza, ze jednak cos jest nie tak :/
Wiecie co, zdenerwowalam sie strasznie
Pisalam Wam chyba, ze w weekend byla u mnie ciocia z dzieciakami (Maciek- lat 8 i Justynka- lat 9).... zauwazylam, ze skarbonka Nikosia lezy na tej polce gdzie klawiatura pod biurkiem, ale tak z tylu. Myslalam, ze to moaja Mama schowala, zeby maluchow nie kusila, a tu sie okazalo dzis, ze to ktores z nich schowalo, ale oczywiscie wzesniej ja oproznilo
Jestem wsciekla i smutna z tego powodu, bo okazuje sie, ze przed wlasna rodzina musze teraz wszystko w pokoju chowac
Tam nie bylo duzo, bo jakies 50 zl, ale to zawsze cos. Zadzwonilam do cioci i powiedzialam jaka jest sprawa. Nie chodzi mi o pieniadze, ale jak go teraz nie nauczy, ze tak sie nie robi, to pozniej moze miec problemy, bo jak rodzine okrada to i okradnie staruszke na ulicy! Wtedy bedzie problem ..... ehhh ide do sklepu bo mi sie zepsuly sluchawki od telefonu,a ja bez nich jak bez prawej reki :/ Milego wieczorku