reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

wiesz Melanie , jeżeli personel na porodówce nie jest zbyt silny to i stamtąd można uciec :) . moja koleżanka właśnie po kilku godzinach na porodówce już z porządnymi skurczami stwierdziła, że ma dosyć i ona dzisiaj nie rodzi po czym wstała z łóżka i podziękowała za uwagę.niestety, albo stety na ten moment w drzwiach stanął lekarz i jeszcze jedna połóżna i  w efekcie rodziła przypięta pasami do łóżka :)

ale oczywiście od porodu nie ma odwrotu!!!
Gonia nie tragizuj, wszystkie wrześniowe mamusie poród przeżyły i pewnie już zapomniały :) ty też dasz radę!

reklama
Tunia pozdrów ode mnie koleżankę ;D ;D ;D ;D
Gonia nie myśl o tym za dużo, bo zobaczysz sama...
stwierdzisz, że to nie było konieczne. :)

Ja miałam przypiete stopy podczas parcia bo wcześniej kopnełam położną bo małpa jak miałam zajebiste skurcze zaczeła mi robić masaż szyjki powidziałam że ma przestać i zaczełam się wyrywać ona przytrzymała mi nogę a ja ją buu w brzuch ;D
teraz jak sobie to przypominam to mi głupio ale co tam ona i tak póżniej była miła a ja ją oczywiście przeprosiłam ;)

chciałam cos powiedziec o swoim samopoczuciu ;D

wcisnęłam sie dzisiaj w dżinsy sprzed ciązy ;D
co prawda elastyczne i wylewało mi sie co nieco z nad pasa no ale liczy sie fakt ;D ;D
no i tyłek wygląda jeszcze nie tak jak bym chciała no ale wlazłam w te cholerne spodnie !

ja na razie nie mam szans sie wcisnac w spodnie sprzed, bo jeszcze mi 6kg zostało a poza tym moje sprzed były dopasowane i zeby w nie wejsc trzeba wazyc dokladnie tyle ile ja wtedy wazylam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

siwasek ja tez mam 6 do ociosania ;D
ale do moich nierozciągliwych spodni sie nie wcisnęłam :p
może w grudniu ::)

dzisiaj rano waga mi pokazała 63,5 ;D tak 57 było by ok

ja się całkiem mieszczę w spodnie sprzed ciąży, niestety ze względu na rozmiar OSM nie założę żadnej bluzki. zmieszczę ale są tak opięte, że szwy by strzeliły :)

reklama
A ja o samopoczuciu powiem tyle, że w spodnie się mieszczę ale na brzuchu mam flaka, który widzę że przestał się wciągać i mnie to wkurza, :mad: :mad: a o bluzkach to nie wspomne... ::) ::) wszystkie za małe a dzisiaj chciałam sobie kupić cyckonosz i nie kupiłam bo muszę poszukac dwa berety i je zszyć :p :p

A do tego jestem padnięta dzisiaj a jeszcze jutro full spraw do załatwienia przed chrzcinami i do spowiedzi musze iśćj eszcze i wogóle mam dosyc i chyba łapię w końcu doła. Moja bateryjka sie wyczerpała, chyba zjem sobie na pocieszenie czekoladę :p :p :p :p

Do góry