reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

reklama
Aniulka, nie czytaj, fuj fuj :p
co najwyżej spraw sobie laptopa i jak będziesz przy potrzebie, to sugestywnie sobie w kibelku poczytaj... ;) ;)

izis pisze:
Nie krakam ;D ale nie chciałabys juz swojej malutkiej,cieplutkiej,pachnacej mleczkiem Paris na brzuszku ::)

Izis pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
w sobote !!!

lece do sklepu po bułki
mąż pojechał na rowerowy poranny trening
a że jeździ po lesie, to bułek nie kupi :p

czas na 2 gie śniadanko

No dziewczyny, miłych łowów zakupowych ( ja nie mam z czym na łowy)

Spadam do książek. ( to moje ulubione słowo ostatnio) Wstrętna paskudna ohydna gramatyka opisowa  :p :p :p

A tak na marginesie, to wczoraj mój luby złozył w końcu łóżeczko i jest git. Wszystko stoi na baczność.

A i pytałam się na uczelni, co jeśłi w terminie egzaminu urodzę

Powiedzieli że po pokazaniu zaświadczenia wyznaczą mi kolejny "pierwszy" termin  ;D

Ale szczerze mówiąć po urodzeniu ( uwaaaaga: Krzysia (chyba) co myślicie o tym imieniu?) nie wyobrażam sobie nauki

reklama
Do góry