reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

reklama
a koło mnie ktoś palił trawe i nawąchałam się tego shitu i się źle czuję :p
boli mnie głowa i jest mi słabo jak cholera,
leżę i nie wstaje

per....leniec jakiś sobie kur.... trawkę spalił >:D >:D >:D
co za ludzie

w domu sie nie mogłam schować, bo tez waliło
wszędzie ten dym

teraz juz na szcęście jest po wszystkim ale ja słaba jeszcze :(

a na 17 mam pedicure
czy ja tam usiedzę

no nie i jeszcze na 18 idę na urodzinki do mojego chrzesniaka ::)

Winia - cieszę się, że doktor wreszcie wpadł na pomysł, jak Ci ulżyć :)
Ja moje brzuszysko jednak traktuję lorindenem ale to raptem 10x 3 cm więc nie obawiam się ogólnego wpływu na organizm. Goi się jak trzeba (całe szczęście).

Juz sie lepiej czuję
na pedicure było duszno ale w stópki fajno ;D

a u chrześniaka byłam na niecałą godzinkę ;)
fajny jest ten mój 8 latek, pokaże Wam go jak wczytam zdjęcia, bo teraz mi się nie chce :)

Aniulka nie jesteś osamotniona w tych histeriach!!! JA tez niedawno miewałam takie obawy i musze sie przyznac że im bliżej porodu mam wieksze koszmary.Tez z niecierpliwoscia czekałam dwóch kreseczek na pasku a teraz mam pietra jakich mało.Boje sie że nie bede miała sieły urodzic i że dostane ataku astmy ,albo co gorszego sie stanie.Panika na całego.Ale co ma byc to będzie,już teraz nic innego nie mozna z tym zrobić :p ;) Jakoś przezyjemy!!! Nie my pierwsze i nie ostatnie.
Melanie gdzie ty sie tej trawki nawdychałaś? No no.Mężowi powiedziała że na pedikir , a ona po klubach podejrzanych sie szlaja!!!Żatrt oczywiście!!!! ;D ;D ;D ;) Co za palant w obecnosci ciężarnej taki badziew pali??? Co do chłodnych stópek to pospacerowałabym sobie po plaży w falach ,achchch..... A właśnie ....ponoć ty tez sie sypiesz? ;D Nici z wczasów???? Kurcze jeszcze tydzien sierpnia a u nas jakos coraz więcej kobitek na ostatnich nogach ::)

a wiecie co powiedziała pani od pedicure ?

że ona nic nie chce mówić ale ostatnio były u niej 2 ciężarne i obie urodziły w ciągu tygodnia od opuszczenia jej gabinetu hihihi
a ja jej na to, że jak mi obieca, że urodzę w tym tygodniu, to przyjdę jutro tez na pedicure ;D

Beacia myślę, że jakbym sobie trawkę O0 zapaliła to bym się tak źle nie czuła jak po tymm shitcie :p ;)

reklama
Do góry