reklama
kadza
Fanka BB :)
ooo jesli chodzi o płakanie to wczoraj w nocy sie rozpłakałam bo mój sie odwrócil do mnie tyłkiem jak zasypialismy hahaha cos mi sie uroiło zaraz w głowie i masz , ja to mam dopiero płacze bez powodu
Ewstra
ja mam czasem zgage ale nie taka straszna jaki kilka tygodni temu-tutaj w aptece mi sprzedali jakis specyfik pomaga ale na godzinke a mnie zazwyczaj meczy to w nocy.
nusia no placzliwa to ja tez jestem -wczoraj powodem bylo to ze nie mogalm skarpetek naciagnac bo brzuszek mi przeszkadza i ryk,nie wiem jak moj m to znosi serio.Mam dni ze jest mi bardzo smutna ale nie potrafie podac powodu
nusia no placzliwa to ja tez jestem -wczoraj powodem bylo to ze nie mogalm skarpetek naciagnac bo brzuszek mi przeszkadza i ryk,nie wiem jak moj m to znosi serio.Mam dni ze jest mi bardzo smutna ale nie potrafie podac powodu
Ewstra ja tez płaczę z róznych dziwnych powodów, albo i ich braku. wczoraj akurta mój gin mnie wnerwił i ogólnie cała sytaucja, ale generalnie sie rozklejam bo juz jestem zmeczona wszystkim co sie dzieje. no i tym, że M nie ma ostatnio. wczoraj to go kolezanka wykopała, żeby dał sobie siana i do domu wracał. ja wiem, że on ma teraz mega goracy okres w robocie, ale kurcze mi tez jest cięzko. no staram sie mu nie marudzic i pewnie tez dlatego wyję bo gdzies to musi iść.
Ewstra
nefi ja mam nadzieje ze po porodzie hormony wroca do normy
nusia181
JA się wczoraj dowiedziałam ze po porodzie tez hormony tance hulańce sobia robią, poki sie nieunormuja.....
Ewstra
nusia a jak dlugo?ja boje ze bede wpadac w placz przy dziecku tego bym nie chciala
nusia181
nie mam pojecia. Kolezanka mówila ze jej hormony samopoczucie wracały do normlanosci 3 tyg, ale to zalezy .
Ewstra
to od dzis pozytywne myslenie
reklama
kamilka677
Ja jak sobie pomyślę, że urodziłam i dadzą mi kruszynkę na ręce to już mi się wyć ze wzruszenia chce, a jak to stanie się faktem to chyba będę ryczała jak szalona!!! aż wstyd ;p
Podziel się: