reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

samopoczucie przyszłych mam

Atomówka - nie ma reguły. Swędzą i już... MI też nie muszą rosnąć raczej.... póki co nie urosły za dużo ale ja z natury jestem posiadaczką dużych cycków:baffled:

Co do snów - hahaha mi się śniło ostatnio,że nie mogłam urodzić i zrobili mi cesarkę i co??!! miałam czworaczki:szok: i to samych chłopaków!!:szok: a ja zaczęłam ryczeć,że jak to lekarz USG się nie dopatrzał,że miał być jeden i ogóle:-D i że mam tylko 2 kocyki w domu i jedno łóżeczko (i stwierdziłam,że na razie jak tacy mali to się w poprzek zmieszczą po dwóch do jednego ale i tak jedno trza dokupić):-D:-D
szczerze - jak my mamy jeden pokój póki co i to zagracony,to nie wiem co ja bym zrobiła:-D

reklama
olavip uśmiałam sie z tych Twoich czworaczków i że w łożeczku w poprzek będą leżec :)
Ja to już nie zauważam róznicy w tych cyckach :) i tak były duże, teraz też są duże i raczej pozostaną duże hehe :D:D

Mi na zgage rennie pomaga ale 2 tabl, 1 niestety nie pomoże :/ a zgaga znów do mnie wróciła a tak się cieszyłam że jej nie mam a tu klops, u mnie tez zauważyłam że zaczynają się "chyba" skurcze chociaż dokonca nie wiem czy to to :)) a jeszcze wracając do zgagi to sie pojawia co bym nie zjadła :/ nawet jak jest cos lekkiego a migdały ani mleko na mnie działają na dosłownie 5 minut :/ zwariowac można

Mi na zgage rennie pomaga ale 2 tabl, 1 niestety nie pomoże :/ a zgaga znów do mnie wróciła a tak się cieszyłam że jej nie mam a tu klops, u mnie tez zauważyłam że zaczynają się "chyba" skurcze chociaż dokonca nie wiem czy to to :)) a jeszcze wracając do zgagi to sie pojawia co bym nie zjadła :/ nawet jak jest cos lekkiego a migdały ani mleko na mnie działają na dosłownie 5 minut :/ zwariowac można

A to chyba nawet 1 tabletka jako jednorazowa dawka nie dziala co?? Ja tez zawsze dwie. I po niej ulga nie podwazalna, dobrze, ze to wymyslili jak nasze mamy ( no moja nie ale tesciowa tak) sie meczyly kiedys :baffled:
Mleko tez na chwile..

a ja ponad tydzien zgagi niemam ;-) a tak jedynie reeni pomagal ;-)

Ja wczoraj nie byłam pewna ale dzisiaj jak mnie mamuśka zobaczyła to mnie upewniła. Brzucho mi opadł i to solidnie i to było prawie takie chlup. Mamcia do mnie dzisiaj mówi, uuuuuu Ty już na wylocie kochana a ja w śmiech. Ale wiecie co zgaga poszła w las jak ręką odjął, mogę normalnie jeść i to w dużych ilościach dosłownie jak smok:tak:. Lepiej mi się oddycha, leży, tylko siedzieć lipnie bo jak bym na tym brzuchu trochę siedziała, muszę nogi rozkładać szeroko żeby brzuch między nogami wisiał inaczej nie da rady. Żadnych innych oznak nie ma no ale ja do terminu jeszcze 3 tygodnie - tylko, że mi ulżyło z tą zgagą i jedzeniem najbardziej bo ja już prawie nic nie jadłam a teraz to normalnie konia z kopytami bym wsunęła:-D i dobrze się potem czuje.

reklama
Do góry