reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Witaj Mamaoska Dzidziołek jest śliczniusi :)
Ciesze sie ze wszystko cacy jest i malutki taki spokojniuchny.
Duze usciski i pozdrowionka dla Ciebie i Synalka

reklama
mamaoska pisze:

Niestety mam problemy z karmieniem, moje piersi są ogromne i brodawki.
Mały nie jest w stanie ich obiąć usteczkami więc chwytał sam koniuszek brodawi.
A to cholernie boli, tak jakby ktoś z całej siły szczypał.
Zmuszona jestem do odciągania i karmienia smoczkiem.

Hej Mamaoska! Jeszcze raz gratulacje! W ten sposob moja kuzynka karmila synka przez pol roku. A jak bylo z Martynka? Karmilas ja piersia? To moze poradnia laktacyjna? Wiesz, te doradczynie potrafia zdzialac cuda. Powodzenia.

Mamaoska.. pamiętam jak się czułam po cc.. ale przejdzie.. teraz zajmij się przedewszystkim Szymkiem i sobą.. ja po cc też miałam na poczatku problemy z karmieniem ( w zasadzie identyczne jak i ty) ale potem mi przeszło - w tzw miedzyczasie pomogłam sobie silikonowymi kapturkami - może spróbuj tak.. sutek się jakos dopasował - a może to Anka ise nauczyła go lepiej chwytać..

Byłam dziśu gin. Do porodu dzidzia się nie szykuje. Mam za to leukocyty w moczu.  Nie wiem czy te leukocyty sa groźne, gin nie wie skąd i od czego mogło sie to zrobić bo nie mam bakterii w moczu, posiew z szyjki był jałowy a inne wyniki mam w normie. Jak któraś coś wie to chętnie sie dowiem. Mam zrobić mocz na obecność białka, cukru i biocenozę pochwy. Dostałam urosept na polepszenie pracy nerek i jak na razie to wszystko. Szyjka szczelnie zamknieta, nie skraca się choc jest mięka. Gin stawia na to że dochodze do terminu, następna wizyta 11 września - ale trafiłam dzień rocznicowy

Cleo a dużo masz tych leukocytów, bo jeżeli pisze że pojedyńcze w polu widzenia to wynik jest dobry. A jesli masz więcej to faktycznie jakaś infekcja chyba.

Mycha nic sie nie martw mój maluch tez nie będzie za duży ;D może 3100 a może mniej ;) ale najważniejsze,żeby był zdrowy ;)

Mamaoska
tak się cieszę,ze u Ciebie wszystko dobrze ;) a Szymuś nauczy się jeść z cysi a jak nie to też nie będzie tragedii ;)

Joaś
zbieraj się na porodówkę ;D ;D ;D bo to Twój zcas ;D

Nie wiem co mój mały kombinuje ale mam takie odczucia jakby sie chciał wstawić do wyjścia.Momentami az boli i pomaga chodzenie ::) Wojtek,poczekaj do poniedziałku ::)

reklama
Do góry