reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cleo to ponoć nic takiego. Ja juz wczesniej pisałam że w ciązy często kobiety mają podwyższoną hemoglobinę i leukocyty. Ja mam hemoglobinę OK ale przez całą ciąże, za każdym badaniem mam podwyższone leukocyty. Miałam swego czasu grzybicę, ale gin przepisał mi globulki. Grzybica zniknęła a leukocyty dalej wysokie. I tak jest do teraz. Wiec nie martw się, tym bardziej, ze moczi i wymaz z szyjki jest OK ;)

reklama
Mamaosiu, a może spróbuj przed karmieniem odciągnąć trochę pokarmu, żeby piersi nie były takie pełne i małemu było łatwiej...

Laski mam do was prośbę gdyby ktoras z was była w najbliższym czasie w Zusie,niech spyta czy w przypadku zwolnienia z pracy przez pracodawce(nastąpiła likwidacja sklepu)na świadectwie musi byc zaznaczone przyczyna (likwidacja) czy wystarzcy że przez pracodawce.A dołączone wypowiedzenia na którym pisdze o likwidacji. Mam nadzieje że napisałm zrozumiale. U mnie w Zusie stwarzaja problemy.

Kurde, właśnie wstałam, poszłam do kibelka i...........zobaczyłam trochę śluzu pobarwionego na ...........czerwono!!! :o ???No i brzuch mnie boli!!!!Boże mam nadzieję, że to nie już! Wystraszyłam się jak cholera i ręcę mi się telepią z nerwów!!!A w poniedziałek wybierałam się do lekarza, a dzisiaj w nocy w trakcie "Polaków rozmyślania nocne", które ostatnio mi się uaktywniły, zastanawiałam się znowu czy nie powinnam rodzić jednak w Łodzi, a tu proszę!!!Ja nie chcę jeszcze rodzić ( bo mi tydzień macierzyńskiego ucieknie :D ;D ), poza tym boję się jak cholera!!! :( :mad:Ja chyba dzisiaj ocipieję z wrażenia, bo już siedzę jak na szpilkach !!!!!!!!!!! :( :mad:
A brzuch to nawet konkretnie boli!!! :mad:

U nas raz sloneczko, raz deszcz :) I malo objawow przepowiadajacych porod-kurcze, pewnie najwczesniej urodze dopiero 2go choc chce wczesniej, a moze i jeszcze pozniej :mad:-nie podoba mi sie to! Nawet nie pomoglo od czwartku mycie okien, wieszanie zaslon i firan...Dzidzia uparta, ale widocznie tak byc musi.

Jaoś ja Martynke karmłam butelką,ona miała peryst. jelit,nie umiała ssać i jeszcze skaza białkowa.
Karmiłam ją Nutramigenem.

I coś mi się wydaje że mały też ma pierwsze obiawy jakiegoś uczulenia . Cały jest wysypany chrosteczkami i zielona kupka.Ponoć mówią że jeśli pierwsze miało problemy to 2-gie z jeszcze wzmożoną siłą.
Musze odstawić mleko i jego produkty!

Mycha czuje się dobże,chociaż jeszcze niepewnie,to całkiem nowa sytuacja,ale wiem że z czasem nawykne ;)

Agutka ja to za Ciebie będe bardzo trzymać kciuki,fajna babka z Ciebi :-*

Renee,matko swieta,ale jaja! ;D Trzymam kciukiii! Dawaj znac,co i jak z Toba! :-* Chociaz,jesli to czop sluzowy,to nam polozna na szkole rodzenia mowila,ze on nie musi od razu caly wyjsc tylko czesciami,ale tez reszty mozesz nie zobaczyc,bo np. odejdzie Ci w czasie siusiania,wiec,jesli nie chcesz jeszcze rodzic,to moze to jeszcze nie to. ;)

Mamaosiu,ojjjj hihi. :D Slicznie dziekuje. :-* Ja fajna? Ahhhh,milo mi to czytac. :D

Poza tym,to czesc wszystkim. :p ;)

U nas za okienkiem slonko swieci,ale widze,ze jakies chmurki tez sie zbieraja. ::)
Wczora,gdy probowalam sie wydepilowac na cipolce,to doslownie balam sie,ze sobie brzucha odetne,haha. :D Tak mi jakos na niej wisial i cholernie to przeszkadzalo w goleniu. :p Gdy lezalam w wyrku,Malutka tak mnie smyrala po pecherzu,ze ała... ::) No,ale coz tam. ;) Jeszcze troszke i przestanie. :D A jakie Bidulka ma czkawki. :( A ja nawet nie umiem Jej pomoc...

Milego dzionka! :-*

reklama
Do góry