reklama
Jotemka
Fanka BB :)
agamamaani pisze:Joaś.. a ty jeszcze w całości
I cos czuje ze troche w tej calosci pobede Chociaz juz warunki mam ekstra do porodu...
Jotemka
mamaoska pisze:
Niestety mam problemy z karmieniem, moje piersi są ogromne i brodawki.
Mały nie jest w stanie ich obiąć usteczkami więc chwytał sam koniuszek brodawi.
A to cholernie boli, tak jakby ktoś z całej siły szczypał.
Zmuszona jestem do odciągania i karmienia smoczkiem.
Hej Mamaoska! Jeszcze raz gratulacje! W ten sposob moja kuzynka karmila synka przez pol roku. A jak bylo z Martynka? Karmilas ja piersia? To moze poradnia laktacyjna? Wiesz, te doradczynie potrafia zdzialac cuda. Powodzenia.
kanga_aga
Mamaoska.. pamiętam jak się czułam po cc.. ale przejdzie.. teraz zajmij się przedewszystkim Szymkiem i sobą.. ja po cc też miałam na poczatku problemy z karmieniem ( w zasadzie identyczne jak i ty) ale potem mi przeszło - w tzw miedzyczasie pomogłam sobie silikonowymi kapturkami - może spróbuj tak.. sutek się jakos dopasował - a może to Anka ise nauczyła go lepiej chwytać..
cleo28
Byłam dziśu gin. Do porodu dzidzia się nie szykuje. Mam za to leukocyty w moczu. Nie wiem czy te leukocyty sa groźne, gin nie wie skąd i od czego mogło sie to zrobić bo nie mam bakterii w moczu, posiew z szyjki był jałowy a inne wyniki mam w normie. Jak któraś coś wie to chętnie sie dowiem. Mam zrobić mocz na obecność białka, cukru i biocenozę pochwy. Dostałam urosept na polepszenie pracy nerek i jak na razie to wszystko. Szyjka szczelnie zamknieta, nie skraca się choc jest mięka. Gin stawia na to że dochodze do terminu, następna wizyta 11 września - ale trafiłam dzień rocznicowy
edi
mamusia Wojtusia
Mycha nic sie nie martw mój maluch tez nie będzie za duży ;D może 3100 a może mniej ale najważniejsze,żeby był zdrowy
Mamaoska tak się cieszę,ze u Ciebie wszystko dobrze a Szymuś nauczy się jeść z cysi a jak nie to też nie będzie tragedii
Joaś zbieraj się na porodówkę ;D ;D ;D bo to Twój zcas ;D
Nie wiem co mój mały kombinuje ale mam takie odczucia jakby sie chciał wstawić do wyjścia.Momentami az boli i pomaga chodzenie : Wojtek,poczekaj do poniedziałku :
Mamaoska tak się cieszę,ze u Ciebie wszystko dobrze a Szymuś nauczy się jeść z cysi a jak nie to też nie będzie tragedii
Joaś zbieraj się na porodówkę ;D ;D ;D bo to Twój zcas ;D
Nie wiem co mój mały kombinuje ale mam takie odczucia jakby sie chciał wstawić do wyjścia.Momentami az boli i pomaga chodzenie : Wojtek,poczekaj do poniedziałku :
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamaosiu,trzymaMY z Zuzka kciuki za Was,jak to bylo do tej pory! Wierze,ze wszystko bedzie dobrze! Buziaki dla Ciebie i tego Malego Przystojniaczka. ;D :-*
Podziel się: