reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mju kapiel w ciepłej wodzie, prysznic prosto na brzuszek jest polecany przy porodzie, pomaga w rozszeżaniu sie szyjki, ciepla woda sprawia że bóle są delikatniejsze.

reklama
Mi chodziło o takie kąpiele basenowe i takie przed którymi nie bierze się prysznica tylko np. po całym dniu włazi do wanny, bo wtedy może jakaś infekcja się wdać, tak mi przynajmniej położna powiedziała. :)

Agamamaani ja do Ciebie mam sprawę: nie ma nas na liście wrześniówek :)

Hej! idę zaraz do lekarki bo mi się jakaś wysypka na nogach pokazała. Wyczytałam, że może to być od antybiotyku, który brałam na zapalenie ucha ale wolę się upewnić... trzymajcie kciuki by to nie było nic poważnego.

a ja nie słyszałam o wiesiołku, ale za to bardzo przydatne jest męskie nasienie i smarowanie nim szyjki macicy przed porodem.

Dziękuję Wam dziewczynki za miłe słówka, wiesz cleo28 właśnie o to chodzi, że wiem, że on sobie w jakiś sposób nie potrafi tego poukładać tym bardziej, że teraz tylko on pracuje i w sumie wszystko jest na jego głowie, też wiem że się stara temu podołać, ale nie może mnie odrzucać i robic takich rzeczy, ja też jestem w nowej sytuacji i musimy dojść do porozumienia we dwoje, bo jeśli ja będę mu tak pobłażała teraz to jak urodze będzie moim i dziecka katem w pełni tego słowa znaczeniu (chodzi o psychikę oczywiście) i tak jak mówiłam już wcześniej narazie zrobię wszystko by dociągnąc nasz związek do porodu, później samo wyjdzie czy potrzebujemy się tak naprawdę... A wierzę, że tak jest w końcu kiedyś planowaliśmy się pobrać i żyć długo i szczęśliwie...

mju pisze:
Agamamaani ja do Ciebie mam sprawę: nie ma nas na liście wrześniówek :)

proszę napisz mi na pw wszystko - napisałam w głównym wątku , że nie jestem w stanie kontrolować wszystkich wątków i czasem nie pamiętam kogo dopisałam, a kogo nie :D na kiedy masz termin, kogo się spodziewasz itp :D od razu cię dodam :D

HEJ ADASIU! Trzymaj sie dziewczyno, i napisz coś jak tam sie sprawa mmiewa??!!!! Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!!!

A ja mam następna noc za soba nieprzespana, ból brzucha i pleców straszny, a mały do 3h w nocy wierzgał, a teraz znowu i te paskudne skurcze!! Jakoś nie widzę zmiany po tym Duphastonie, KTOŚ MOZE GO BRAŁ????????

A ja wlasnie sie ubieram i spadam po wyniki tego powtorzonego antygenu hbs,no i mam stracha,ehhh... :( W ogole,to boli mnie krocze - bardzo nieprzyjemne uczucie... Jakby mialo zaraz sie rozerwac. ::)

No to i ja cos napisze :)

Mam termin na 9 wrzesnia ale juz sie cos zaczyna dziac :) Mam rozwarcie na 2 cm i co jakis czas skurcze... Nic mi jeszcze nie wypadlo... Strasznie boje sie porodu... :(

Mloda mamo witaj i nie bój się wszystkie to przezyjemy ;)

A ja oszalałam i przed chwilą skońcyzłam mycie okien i wieszanie firanek ::)

dobrze,że męża nie ma ::)

reklama
Witajcie Mamuski! :)

Czyżby znowu coś się zaczynało dziać? ::) moze mój wybóe na Adasię jako jedną z kolejnych po Mamaoska był trafny ;) Adasiu życzę ci żeby się na tym nie skończyło i obyś urodziła ;)

Młoda Mama witaj w naszym gronie!

Agutka co z tymi wynikami??

Miśka ja brałam Duphaston przed zajściem w ciążę i do 12 tyg teraz niestety ci nie pomogę ::)

Do góry