reklama
Mi chodziło o takie kąpiele basenowe i takie przed którymi nie bierze się prysznica tylko np. po całym dniu włazi do wanny, bo wtedy może jakaś infekcja się wdać, tak mi przynajmniej położna powiedziała.
Agamamaani ja do Ciebie mam sprawę: nie ma nas na liście wrześniówek
Agamamaani ja do Ciebie mam sprawę: nie ma nas na liście wrześniówek
pelnapsikus
Zaciekawiona BB
a ja nie słyszałam o wiesiołku, ale za to bardzo przydatne jest męskie nasienie i smarowanie nim szyjki macicy przed porodem.
Dziękuję Wam dziewczynki za miłe słówka, wiesz cleo28 właśnie o to chodzi, że wiem, że on sobie w jakiś sposób nie potrafi tego poukładać tym bardziej, że teraz tylko on pracuje i w sumie wszystko jest na jego głowie, też wiem że się stara temu podołać, ale nie może mnie odrzucać i robic takich rzeczy, ja też jestem w nowej sytuacji i musimy dojść do porozumienia we dwoje, bo jeśli ja będę mu tak pobłażała teraz to jak urodze będzie moim i dziecka katem w pełni tego słowa znaczeniu (chodzi o psychikę oczywiście) i tak jak mówiłam już wcześniej narazie zrobię wszystko by dociągnąc nasz związek do porodu, później samo wyjdzie czy potrzebujemy się tak naprawdę... A wierzę, że tak jest w końcu kiedyś planowaliśmy się pobrać i żyć długo i szczęśliwie...
Dziękuję Wam dziewczynki za miłe słówka, wiesz cleo28 właśnie o to chodzi, że wiem, że on sobie w jakiś sposób nie potrafi tego poukładać tym bardziej, że teraz tylko on pracuje i w sumie wszystko jest na jego głowie, też wiem że się stara temu podołać, ale nie może mnie odrzucać i robic takich rzeczy, ja też jestem w nowej sytuacji i musimy dojść do porozumienia we dwoje, bo jeśli ja będę mu tak pobłażała teraz to jak urodze będzie moim i dziecka katem w pełni tego słowa znaczeniu (chodzi o psychikę oczywiście) i tak jak mówiłam już wcześniej narazie zrobię wszystko by dociągnąc nasz związek do porodu, później samo wyjdzie czy potrzebujemy się tak naprawdę... A wierzę, że tak jest w końcu kiedyś planowaliśmy się pobrać i żyć długo i szczęśliwie...
kanga_aga
Fanka BB :)
mju pisze:Agamamaani ja do Ciebie mam sprawę: nie ma nas na liście wrześniówek
proszę napisz mi na pw wszystko - napisałam w głównym wątku , że nie jestem w stanie kontrolować wszystkich wątków i czasem nie pamiętam kogo dopisałam, a kogo nie na kiedy masz termin, kogo się spodziewasz itp od razu cię dodam
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
HEJ ADASIU! Trzymaj sie dziewczyno, i napisz coś jak tam sie sprawa mmiewa??!!!! Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!!!
A ja mam następna noc za soba nieprzespana, ból brzucha i pleców straszny, a mały do 3h w nocy wierzgał, a teraz znowu i te paskudne skurcze!! Jakoś nie widzę zmiany po tym Duphastonie, KTOŚ MOZE GO BRAŁ????????
A ja mam następna noc za soba nieprzespana, ból brzucha i pleców straszny, a mały do 3h w nocy wierzgał, a teraz znowu i te paskudne skurcze!! Jakoś nie widzę zmiany po tym Duphastonie, KTOŚ MOZE GO BRAŁ????????
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja wlasnie sie ubieram i spadam po wyniki tego powtorzonego antygenu hbs,no i mam stracha,ehhh... W ogole,to boli mnie krocze - bardzo nieprzyjemne uczucie... Jakby mialo zaraz sie rozerwac. :
No to i ja cos napisze
Mam termin na 9 wrzesnia ale juz sie cos zaczyna dziac Mam rozwarcie na 2 cm i co jakis czas skurcze... Nic mi jeszcze nie wypadlo... Strasznie boje sie porodu...
Mam termin na 9 wrzesnia ale juz sie cos zaczyna dziac Mam rozwarcie na 2 cm i co jakis czas skurcze... Nic mi jeszcze nie wypadlo... Strasznie boje sie porodu...
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Witajcie Mamuski!
Czyżby znowu coś się zaczynało dziać? : moze mój wybóe na Adasię jako jedną z kolejnych po Mamaoska był trafny Adasiu życzę ci żeby się na tym nie skończyło i obyś urodziła
Młoda Mama witaj w naszym gronie!
Agutka co z tymi wynikami??
Miśka ja brałam Duphaston przed zajściem w ciążę i do 12 tyg teraz niestety ci nie pomogę :
Czyżby znowu coś się zaczynało dziać? : moze mój wybóe na Adasię jako jedną z kolejnych po Mamaoska był trafny Adasiu życzę ci żeby się na tym nie skończyło i obyś urodziła
Młoda Mama witaj w naszym gronie!
Agutka co z tymi wynikami??
Miśka ja brałam Duphaston przed zajściem w ciążę i do 12 tyg teraz niestety ci nie pomogę :
Podziel się: