reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

u mnie też jakieś dziwne objawy-wczoraj miałam bóle brzucha i pachwin do tego stopnia,że bolały mnie również całe nogi-aż do samych kostek, o kłuciu w szyjce nie wspomne. I brzuchol coraz częściej i dłużej twardy. O kąpielach to słyszałam tyle,że zakazane są po odejściu wód,choć u nas w szpitalu podobno są stosowane jako znieczulenie naturalne czy coś.

reklama
AGUTKA, trzymaj się cieło!!

EDI ty nie przesadzaj, chyba ze już chcesz jechać na porodówke  :)

MYCHA dzięki, ide w czwartek do lekarza, zobaczymy czy coś pomaga, bo ja za bardzo nie czuje róznicy, ale moze już jestem przewrażliwiona  :)

Na sam koniec przychodzą same zmartwienia.
Pełnapsikus teraz ty powinnas wysłac mu smsa że już go niechcesz bo niemożesz na niego liczyc kiedy jest najbardziej potrzebny.Powinien zobaczyc jak ty się wczoraj poczułas.
Dziewczyny damy radę i wszystko się uda,będzie dobrze.Każdy dzidziuś przyjdzie na świat zdrowy i będzie miał najlepszą mamusie na świecie.A tatusie?Czasami musimy przecierpiec to jacy są dla nas,jeśli tylko będą cudownymi ojcami.Ale nic na siłe.

A mi nic nie dolega zero tylko apetyt ciagle na słodkie rosnie ;D

Edi kurcze okna, wieszanie firanek szalona kobitka z Ciebie ;D

Agutko trzymamy kciuki :-*

Zgadzam sie z Tobą Miju damy rade. Moja Julka nie ma takiego prawdziwego taty jest tylko osoba która sie przyczyniła do jej powstania Ale ja postaram sie jej wszystko dac i wiem ze bedzie bardzo kochana dziewczynka zarówno przez moja rodzine mama oraz moich przyjaciół.

Edi - daj sobie spokój z oknami dziś chyba będzie deszcz więc znowu będziesz mieć zachlapane. Mój mąż zobowiązal się, że w przyszłym tygodniu umyje mi okna a dziś podłogi. Ja nie robie nic bo nie chcę szkodzić dzidziusiow. Gotuję jedynie obiadki :)

Może ten śluz to właśnie efekt wczorajszej wizyty u gina? Może ponaciągał szyjkę i teraz plami ? Brzuszek pobolewa nadal i nadal trochę śluzu co jakiś czas odchodzi.Zobaczymy co będzie dalej
Edi- ale teraz leje !!! znowu okna zalane , ale ja też tak mam , jak umyję to zaraz pada ::)

Czesc Mamusie!

Jeden dzien nie bylo mnie na forum i ominela mnie na swiezo taka wiadomosc!!! Chodzi mi o narodziny synka Mamaoski!!! Ale super!!!

Mamaoska- GRATULACJE!!!

Ja wczoraj wieczorkiem mialam przez pol godziny bole przepowiadajace, nawet dosc regularne, ale tak to ogolnie mam ich malo i niestety zadnych innych oznak zblizajacego sie porodu :( Zadnego rozwarcia, odejscia czopu itd...Wcale to mi sie nie podoba ::) A juz bym chciala np w czwartek urodzic ;D Ale jutro ide na KTG(lekarz kazal mi chodzic co 4-5dni) to moze okaze sie, ze cos sie ruszylo...A wizyte u gina mam miec dopiero 1go, czyli 1 dzien przed terminem, jesli do tego czasu nie urodze. A cos mi sie wydaje, ze jednak nie :( Ale moj maz caly czas mi powtarza, ze nie wierzy, zeby Malenstwo chcialo czekac do 2go! Oby mial racje!!!

Wrocilam z laboratorium. ;) Takie wyniki,to mi sie podobaja. :D Nie jakies kurna minimum - maximum,tylko konkretnie. :D
Wiec,ogolnie rzecz ujmujac:

Antygen hbs = wynik ujemny

;D ;D ;D ;D ;D

W ogole,to dostalam smska od Mamaosi,ktora napisala,ze Maly juz pomalu zalapuje po co jest cycek,a jaki jest spokojny. :D

reklama
Do góry