pelnapsikus
Zaciekawiona BB
edi pisze:Pelnapsikus nie warto rozpaczać po kimś kto smsem informuje Cie o rozstaniu,i zostawia Ciebie i swoje dziecko.IDIOTA!!! wiem,że serce boli,i płakac się chce,ale teraz nie powinnaś przeżywac stresów,tak jak i aj bo to sie może zakończyć wcześniejszym porodem...
Trzymm się kobietko
Tylko w tej chwili to ja już sama nie wiem najpierw doprowadza mnie prawie że do histerii a później około północy wraca, kładzie się do łóżeczka i jak gdyby nigdy nic się przytula... A do rana już wszystko jest tak jak powinno być i weź tu kobieto nie zwariuj ??? niby się cieszę bo potrzebuje wiedzieć, że mam kogoś kto "przybędzie w potrzebie" choć wiem, że często nawala... Może on jest w ciąży ??? :laugh: Ale i tak jak wychodził do pracy powiedziałam, że liczę, że mnie dziś nie zawiedzie bo musimy poważnie porozmawiać, wczoraj byłam tak zmęczona, że nie miałam sił a dziś rano nie miałąm serca go wcześniej obudzić, a tego jak mnie potraktował sms nie zostawię ot tak... Chyba zrobię jak któras z Pań zaprosze go na jakieś dobre ciacho do kawiarni, albo obiadek, żeby znaleźć się na tej strefie neutralnej
W każdym razie obiecuję mojemu synkowi, że już nie będę się denerwować przez tego gnojka!