reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Dzikuskaależ ja nie kraczę... ja Ci powiem...Ty będziesz nawet pierwsza ;D
nie licząc oczywiście zaplanowanych cesarek,więc się szykuj :laugh:
nie licząc oczywiście zaplanowanych cesarek,więc się szykuj :laugh:
Wczoraj wieczorem jeszcze tak sobie pomyślałam, że ze mnie się sierpniówka zrobiła.
Wiem, może to i lepiej jak wiadomo dokładnie wcześniej co i jak, ale nie wyobrażam sobie nocy przed cesarką. Boję się bardziej niż za pierwszym razem.
Miśka, to ty się trzymaj mocno!
Edi, też sobie tak myślę, że i wcześniej się może cos przydażyć, tym bardziej, że ja rzadko mam tak, że jak coś zaplanuję, to tak jest
Wiem, może to i lepiej jak wiadomo dokładnie wcześniej co i jak, ale nie wyobrażam sobie nocy przed cesarką. Boję się bardziej niż za pierwszym razem.
Miśka, to ty się trzymaj mocno!
Edi, też sobie tak myślę, że i wcześniej się może cos przydażyć, tym bardziej, że ja rzadko mam tak, że jak coś zaplanuję, to tak jest
Moja mała też wpycha mi paluszki w dziurke,chociaż zastanawiam się jak to robi bo leży już od jakiegoś czas główką do dołu.Na szybszysz spacerach łapie mnie chyba kolka,zaczyna kłuc z boku brzuszka.Mam też bóle jakby miesiączkowe codziennie od jakichś 4 dni,ale to nic groźnego,w końcu macica musi przygotowac się do skurczy porodowych.Dziewczyny do końca praktycznie 2 tygodnie,więc na pewno kilka z nas załapie się na ten miesiąc.Miśka i dzkuska trzymajcie się.Jak dzidzia zdecyduje że chce wyjśc to jej nie zatrzymujcie żeby poczekac na wrzesień
Anna25, myślę, że nie musisz żadnej poganiać, ja jestem pewna, że zaczniemy w sierpniu ;D. Dzisiaj w końcu dopiero 18, do końca miesiąca jest jeszcze trochę czasu!
Ja się dzisiaj obudziłam z bólem podbrzusza, no i pachwiny też mnie bolą!
Ja się dzisiaj obudziłam z bólem podbrzusza, no i pachwiny też mnie bolą!
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Renee, no wiesz tradycji BB trzeba dotrzymac i któraś o miesiąc musi przeskoczyć
ja też mam jakieś dziwne bóle co jakiś czas, coś jak miesiączkowe tylko bardziej bolą,i wczoraj mniej nawet w krzyżu napierniczało
ja też mam jakieś dziwne bóle co jakiś czas, coś jak miesiączkowe tylko bardziej bolą,i wczoraj mniej nawet w krzyżu napierniczało
edi
mamusia Wojtusia
Hej kobietki
Ja tez odczuwam "gmeranie" w pobliżu łona,ale to ponoć normalne.
Mysiu mój poprzedni dzidziolek był ułożony pośladkowo i bardzo te jego ruchy były nieprzyjemne wiem,bo teraz dopiero mam porównanie.Teraz to w 1/100 tak nie drażni jak wtedy.
Wizytę mam o 14 i jak zawsze napiszę jak wrócę
Ja tez odczuwam "gmeranie" w pobliżu łona,ale to ponoć normalne.
Mysiu mój poprzedni dzidziolek był ułożony pośladkowo i bardzo te jego ruchy były nieprzyjemne wiem,bo teraz dopiero mam porównanie.Teraz to w 1/100 tak nie drażni jak wtedy.
Wizytę mam o 14 i jak zawsze napiszę jak wrócę
kanga_aga
Fanka BB :)
a ja wczoraj na długaśny spacer z mężem i córcią się wybrałam.. wieczorem znów jakies skurcze się pojawiły i puściły..
od dziś chyba zacznę po schodach latać ( a mieszkam na parterze więc sąsiadów pewnie zadziwię ) wole urodzić 3 kilowe szczęście niż jak moja siostra 4,5.. zwłaszcza, że miałam pierwszą cesarkę to przy dużym dziecku poród SN możę się pokomplikowac.. nawet już i ginka mne poganiała żebym rodziła.. mam napary z liści malin pić żeby szybciej urodzić hehe .. i dużo sexu
od dziś chyba zacznę po schodach latać ( a mieszkam na parterze więc sąsiadów pewnie zadziwię ) wole urodzić 3 kilowe szczęście niż jak moja siostra 4,5.. zwłaszcza, że miałam pierwszą cesarkę to przy dużym dziecku poród SN możę się pokomplikowac.. nawet już i ginka mne poganiała żebym rodziła.. mam napary z liści malin pić żeby szybciej urodzić hehe .. i dużo sexu
reklama
Podziel się: